Banen Etten Leur

Banen in Etten Leur. Wanneer je op zoek bent naar banen in Etten Leur ben je bij Banentop.nl aan het goede adres. In de banensite van Nederland staan uiteraard vacatures bij bedrijven in en rond Etten Leur.


Bekijk ons banen overzicht voor
fulltime of parttime banen in Etten Leur.

Vacature plaatsen in Etten Leur

Werkgelegenheid Etten-Leur
Volgens de gegevens van REWIN biedt Etten-Leur werkgelegenheid voor meer dan 17.000 mensen die bij ruim 2.000 bedrijven aan de slag kunnen.

Werkgevers Etten-Leur
Etten-Leur kent een relatief groot industrieterrein waar bedrijven als Thetford, Roto Smeets, Flowserve en ISOVER zijn gevestigd. Daarnaast is er pal aan de A58 een kantorenpark ontstaan met dienstverleners als accountants en communicatiebureaus. De Ondernemer heeft een lijst opgesteld met de 50 grootste werkgevers in West-Brabant. 

Gegevens over Etten-Leur
De gemeente Etten-Leur noemt zich liever geen dorp, maar een gemeente met stadse allures. Nadat de autoweg uit het centrum verwijderd werd zijn er ambitieuze bouwprojecten opgestart. Steeds meer is Etten-Leur een functie gaan vervullen als winkelcentrum voor de omliggende dorpen en concurreert daarmee met Roosendaal en Breda. Voor de 41.000 inwoners zijn vele faciliteiten beschikbaar zoals een overdekt winkelcentrum, theather, bioscoop, zwembad, jachthaven. Meer informatie over Etten-Leur is na te lezen op Wikipedia.

Banensite

Vacatures in Etten LeurGeen resultaat

Er zijn geen resultaten gevonden!

no show, just jobs

© 2010 banentop alle rechten voorbehouden