Banen Groningen

Banen in Groningen. Wanneer je op zoek bent naar banen in Groningen ben je bij Banentop.nl aan het goede adres. In de banensite van Nederland staan uiteraard vacatures bij bedrijven in en rond Groningen.


Bekijk ons banen overzicht voor
fulltime of parttime banen in Groningen.

Vacature plaatsen in Groningen

Werkgelegenheid Groningen
Volgens de gegevens van gemeente Groningen biedt Groningen werkgelegenheid voor meer dan 132.000 mensen die bij ruim 11.775 bedrijven aan de slag kunnen.Groningen is een belangrijke handelsstad en tegenwoordig een centrum voor de voedingsindustrire (suiker, tabak, koffie). Groningen is de grootste "suikerstad" in Europa.

Werkgevers Groningen
Bekende werkgevers in Groningen zijn CSM, Hooglandt (granjenever), Uitgever Noordhoff enTheodorus Niemeyer (tabaksproducten, waaronder Samson-shag).  

Gegevens over Groningen
De stad Groningen ligt in de gelijknamige Provincie Groningen. De totale gemeente Groningen heeft circa 184.673 inwoners. Meer informatie over Groningen is na te lezen op Wikipedia.

Banensite

Vacatures in GroningenZoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

  02-03-2018 Groningen Pedagogisch hulpverlener

Bedrijfsomschrijving Wij zijn CareHouse Groningen en bieden groepsbegeleiding en individuele begeleiding voor kinderen met een ontwikkelingsbeperki...

Bekijk Vacature Netlijn


  13-03-2018 Groningen MS Dynamics CRM Business consultant

*MS Dynamics CRM Business consultant, Groningen, 6 maanden, 75-90 EUR per uur* Voor een klant in Groningen ben ik op zoek naar een MS Dynamics CRM ...

Bekijk Vacature Nigel Frank International
no show, just jobs

© 2010 banentop alle rechten voorbehouden