Banen Maastricht

Banen in Maastricht. Wanneer je op zoek bent naar banen in Maastricht ben je bij Banentop.nl aan het goede adres. In de banensite van Nederland staan uiteraard vacatures bij bedrijven in en rond Maastricht.


Bekijk ons banen overzicht voor
fulltime of parttime banen in Maastricht.

Vacature plaatsen in Maastricht

Werkgevers Maastricht
Voorheen stond Maastricht bekent als industriestad en de mijnbouw. Dit veranderde in de jaren 70, mijnbouw liep sterk terug en er werd besloten dat Maastricht meer moest inzetten op een kenniseconomie in plaats van op industrie. Dit resulteerde in de oprichting van de Universiteit Maastricht en het Academisch ziekenhuis Maastricht en in de komst van bedrijven als Vodafone Nederland. Als hoofdstad van Limburg zijn veel Maastrichtenaren werkzaam als ambtenaar bij de gemeente, Rijkswaterstaat en de Provincie Limburg. Het toerisme speelt een belangrijke rol in de Maastrichtse economie, waardoor horeca, winkels en het hotelwezen bloeiende takken zijn van de Maastrichtse economie.

Gegevens over Maastricht
Maastricht is een stad in het zuiden van de Nederlandse provincie Limburg. Zij is de hoofdstad van deze provincie en telt 118.355 inwoners (31 dec. 2008, bron: CBS). Maastricht is gelegen aan weerszijden van de rivier de Maas. Meer informatie over Maastricht is na te lezen op Wikipedia.

Banensite

Vacatures in MaastrichtGeen resultaat

Er zijn geen resultaten gevonden!

no show, just jobs

© 2010 banentop alle rechten voorbehouden