Banen Spijkenisse

Banen in Spijkenisse. Wanneer je op zoek bent naar banen in Spijkenisse ben je bij Banentop.nl aan het goede adres. In de banensite van Nederland staan uiteraard vacatures bij bedrijven in en rond Spijkenisse.


Bekijk ons banen overzicht voor
fulltime of parttime banen in Spijkenisse.

Vacature plaatsen in Spijkenisse

Gegevens over Spijkeniss

Spijkenisse is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland op het eiland Putten. De gemeente telt 72.442 inwoners (1 januari 2010, bron: CBS) en beslaat ruim 30 km², waarvan 4,07 km² water[1]. Qua inwoners is het de 42e gemeente van Nederland en de derde plaats binnen de Stadsregio Rotterdam (ook bekend als het Rijnmond-gebied)[2]. Spijkenisse grenst in het zuiden en westen aan Bernisse en Korendijk en in het noorden en oosten aan Albrandswaard en Rotterdam.
De kernen Hekelingen (tot 1966 een aparte gemeente), Den Hoek en Beerenplaat vallen tevens binnen de gemeente Spijkenisse.

BanensiteZoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

  20-11-2017 Spijkenisse Project Engineer

Bedrijfsomschrijving Een kleine, jonge en sterk groeiende organisatie die zich richt op de industriŽle automatisering binnen de olie en gas industr...

Bekijk Vacature Netlijn


  08-12-2017 Zuid-Holland-Hoogvliet Rotterdam-3194 Planner

Quality Inspection Services is voor de vestiging in Hoogvliet op zoek naar een Planner. Ben je bekend met niet-destructief onderzoek (NDO) en heb j...

Bekijk Vacature Quality Inspection Services
no show, just jobs

© 2010 banentop alle rechten voorbehouden