Banen Westland

Banen in Westland. Wanneer je op zoek bent naar banen in Westland ben je bij Banentop.nl aan het goede adres. In de banensite van Nederland staan uiteraard vacatures bij bedrijven in en rond Westland.


Bekijk ons banen overzicht voor
fulltime of parttime banen in Westland.

Vacature plaatsen in Westland

Werkgevers Westland
De economie van het Westland, de gemeente Westland en Midden-Delfland samen, bestaat voornamelijk uit tuinbouwbedrijven en het MKB in het algemeen. Daarnaast is de regio door onder meer Floraholland belangrijk voor de distributie en verwerking van (tuinbouw)producten. De recreatie-, zorg- en onderwijssectoren zijn relatief kleinschalig en regionaal gericht. Ook de dienstensector is in het Westland klein vergeleken met de rest van Nederland

Gegevens over Westland
De gemeente ligt in de streek het Westland en telt 99.744 inwoners (1 januari 2010, bron: Gemeente Westland), op een oppervlak van 90,59 km², waarvan een landoppervlakte van 7990 ha en een oppervlakte van binnenwater van 1060 ha. De gemeente Westland maakt deel uit van het kaderwetgebied HaaglandenMeer informatie over Westland is na te lezen op Wikipedia.

BanensiteGeen resultaat

Er zijn geen resultaten gevonden!

no show, just jobs

© 2010 banentop alle rechten voorbehouden