Vacatures 2e Lijns Helpdeskmedewerker

Kijk snel op Banentop.nl voor de vacatures 2e Lijns Helpdeskmedewerkers.Zoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

  04-05-2017 Maastricht > Limburg Technische helpdesk medewerker gezocht in Maastricht!

Als Technische helpdeskmedewerker ben je verantwoordelijk voor de inbound telefonie. Hierin help jij klanten met verschillende vragen over de producten van de opdrachtgever (een gerenommeerd merk, bekend van het fruit in het logo). Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefonie en kunt vragen verwachten over computers en mobiele telefoons. Je kunt makkelijk omgaan met systemen..

Bekijk Vacature Timing Hilversum


  25-04-2017 Opmeer > Noord-Holland Helpdeskmedewerker IT (1e lijn)

Voor ons filiaal in OPMEER zijn wij op zoek naar eenHelpdeskmedewerker IT (1e lijn)(parttime)Bedrijfsprofiel;De missie van Verwol complete interieur realisatie is om zich te profileren als professionele partner in het bieden van totaal oplossingen voor haar opdrachtgevers. Verwol is al 40 jaar actief in de afbouw van projecten. De business to business gerichte organisatie van Verwol is in..

Bekijk Vacature Verwol complete interieur realisatie


  22-05-2017 Breda > Noord-Brabant IT Support Engineer

De functie van een helpdeskmedewerker is divers, waarbij kennis en enthousiasme een must is. Je communiceert met gebruikers, lost problemen op, zet complexe problemen door naar beheer en werkt nauw samen met andere afdelingen binnen ICT. Om je functie goed uit te voeren is creativiteit ook van belang, creativiteit is nodig om problemen snel op te kunnen lossen. Een probleem kan namelijk meerdere..

Bekijk Vacature Flexibility


  10-05-2017 Apeldoorn > Gelderland ICT Helpdeskmedewerker

We zijn op zoek naar een ICT Helpdeskmedewerker voor Timing op onze afdeling Facility Services. Als ICT Helpdeskmedewerker ben jij de helpende hand, de rots in de branding, de grote steun en toeverlaat voor al je collega’s binnen Timing. In deze functie handel je alle service aanvragen af volgens de overeengekomen service levels en tover je bij elke supportactie weer een lach op het gezicht van..

Bekijk Vacature Timing


  19-05-2017 Tilburg > Noord-Brabant Klantenservice medewerker KPN

Vind jij het een uitdaging om het optimale uit ieder klantgesprek te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou! De startdatum is 5 juni 2017.Als klantenservicemedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten van KPN. De klantvragen gaan over:Facturen;Problemen met de producten internet, televisie of telefonie;Service en verkoop van glasvezel;Ongeacht de vraag heb jij als technisch..

Bekijk Vacature Teleperformance


  10-05-2017 's-Gravenhage > Zuid-Holland Senior Helpdeskmedewerker

Per maart 2017 is de nieuwe afdeling T-Mobile Thuis Klantenservice van start gegaan op het hoofdkantoor van T-Mobile in Den Haag. Een gloednieuw team helpt de klanten met vragen over vaste telefonie-, internet- en tv aansluitingen en alle diensten daarom heen. Soms zijn de vragen zo complex dat er een specialistische kennis voor nodig is. Hiervoor zijn ze op zoek naar een Senior..

Bekijk Vacature Careermaker


  19-06-2017 Amsterdam Helpdeskmedewerker Waternet Amsterdam

Bedrijfsomschrijving Waternet is gestart met de digitalisering van de dienstverlening. De organisatie heeft als doelstelling in 2020 de beste publi...

Bekijk Vacature PEAK-IT


  22-05-2017 Bergen op Zoom > Noord-Brabant ICT Helpdeskmedewerker

Voor een relatie zijn wij op zoek naar een ICT Helpdeskmedewerker met een passie voor het beheren en supporten van ICT-oplossingen in een hoogwaardig gemechaniseerde en geautomatiseerde logistieke omgeving.OmschrijvingAls ICT-helpdeskmedewerker ga je fungeren als onderdeel van het ICT en Business supportteam. Dit team bestaat uit 7 personen, bestaande uit ICT'ers, Application Consultants en..

Bekijk Vacature Page Personnel


  24-05-2017 Huizen > Noord-Holland Helpdeskmedewerker Huizen

Heb jij passie voor ICT? Ben jij klantgericht en haal jij voldoening uit het ondersteunen van eindgebruikers? Kan jij als geen ander een issue opspeuren én vervolgens oplossen? Dan is de vacature ICT Helpdeskmedewerker in de regio Huizen iets voor jou!Wat houdt de functie van ICT Helpdeskmedewerker Huizen in?Als ICT Helpdeskmedewerker bij PEAK-IT krijg je de mogelijkheid om onder vast contract..

Bekijk Vacature PEAK-IT


  25-05-2017 Hengelo OV > Overijssel Eerstelijns Helpdeskmedewerker

Vind jij het leuk om service te verlenen? Ben jij daarnaast degene die vaak technische problemen oplost voor vrienden en familie? Dan ben jij degene die Weserve B.V. zoekt! Als eerstelijns support medewerker ben je het eerste aanspraakpunt voor onze klanten. Je staat onze klanten te woord en helpt ze verder met vragen over storingen en technische vraagstukken. Daarnaast zal je ook geregeld..

Bekijk Vacature Weserve BV


  09-05-2017 Apeldoorn > Gelderland Systeembeheerder

Voor een snel groeiend en innovatief ICT bedrijf in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een Helpdeskmedewerker die verstand heeft van beheer van de infrastructuur.Werkzaamheden:Je bent verantwoordelijk voor de netwerken van je klanten.De kern is dat jij je klant volledig ontzorgt en hij een up-time heeft van 100%.Beheer en onderhoud van het cloudplatform;Bezetten van de servicedesk.Het oplossen van..

Bekijk Vacature Matchflex


  22-05-2017 Eindhoven > Noord-Brabant Helpdeskmedewerker klantenservice in Eindhoven (30u p/w)

Lijkt het je wat om parttime (30 uur per week) aan de slag te gaan als Helpdesk medewerker voor een Telecom-aanbieder in Eindhoven? Wij zijn op zoek naar communicatief vaardige, klantgerichte, flexibele mensen met technische affiniteit!In de functie van Helpdesk medewerker word jij gebeld door klanten met problemen op het gebied van internet, televisie en telefonie – deze klanten vertrouwen..

Bekijk Vacature Cirrus Staffing Services BV


  08-05-2017 Almere > Flevoland Helpdeskmedewerker

Technische helpdeskmedewerker bij Ziggo TechZiggo kennen wij in Nederland allemaal. Dit steeds groter wordende bedrijf zoekt nieuwe, enthousiaste medewerkers. Je gaat via Conduent te werk als technische helpdeskmedewerker voor Ziggo. Heb jij interesse op het gebied van media en techniek en heb je een servicegerichte instelling? Lees dan snel verder en kijk of dit dé vacature is die bij jou..

Bekijk Vacature Tempo-Team


  28-04-2017 Rotterdam > Zuid-Holland Stage: Helpdeskmedewerker

Pimm Solutions is op zoek naar een enthousiaste stagiair voor een meewerkstage. Als stagiair(e) word jij een volwaardig teamlid en ondersteun jij waar nodig bij commercieel operationele werkzaamheden. Het werk bestaat uit klantcontact, klantenservice/helpdesk, orderafhandeling, contact met leveranciers.Met name goede (telefonische) communicatieve vaardigheden en een grote mate van..

Bekijk Vacature Pimm Solutions


  30-05-2017 Rotterdam Junior Systeembeheerder Rotterdam

Bedrijfsomschrijving Bij PEAK-IT werken enthousiaste ICT professionals die voortdurend nieuwe dingen willen leren en op de hoogte zijn van de nieuw...

Bekijk Vacature Page Personnel


Bedrijfsomschrijving Over jouw nieuwe werkgever: IBM is een van de grootste Amerikaanse IT multinationals. Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij ...

Bekijk Vacature Timing


  15-05-2017 Almere > Flevoland Technische helpdeskmedewerker

Moderne omvormers voor zonnepanelen zijn verbonden met internet, zodat klanten via apps of hun computer prestaties kunnen monitoren.Om onze klanten te helpen met het (opnieuw) verbinden van hun omvormer met internet, met vragen over  de bijbehorende apps of technische zaken, zoeken wij een technische servicemedewerker met goede kennis van internet, wifi en netwerken die communicatief vaardig is..

Bekijk Vacature EnergieWonen


  19-06-2017 Amsterdam Helpdeskmedewerker Waternet Amsterdam

Bedrijfsomschrijving Waternet is gestart met de digitalisering van de dienstverlening. De organisatie heeft als doelstelling in 2020 de beste publi...

Bekijk Vacature Tempo-Team


  29-05-2017 Dordrecht > Zuid-Holland Helpdeskmedewerker

Als helpdeskmedewerker doe je een stuk meer dan alleen de telefoon aannemen. Jij bijt je vast in het vraagstuk dat de klant meldt, je analyseert het en legt de oplossing uit aan de klant. We zoeken een sterke analytische doorzetter die het leuk vindt om ons gehele softwareprogramma te leren kennen. Onze klanten zijn werkzaam in de welzijnssector en vaak niet erg behendig met computerzaken en dat..

Bekijk Vacature Timing Dordrecht


Voor de NS klantenservice in Groningen zoeken wij helpdeskmedewerkers. Voor deze functie is het belangrijk dat je het leuk vindt om klanten van de NS telefonisch te woord te staan. Je krijgt diverse vragen over alle producten en diensten van de NS. Ook kan men hier zijn tips en tops kwijt. Het is dus echt een inbound functie, waarin jij het eerste aanspreekpunt bent van de NS. Je zorgt voor een..

Bekijk Vacature Olympia Uitzendbureau


Bedrijfsomschrijving Over jouw nieuwe werkgever: IBM is een van de grootste Amerikaanse IT multinationals. Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij ...

Bekijk Vacature Verwol complete interieur realisatie


  08-05-2017 's-Gravenhage > Zuid-Holland Vakantie helpdeskmedewerker

Voor onze opdrachtgever (een snelgroeiende startup) zijn wij opzoek naar een tijdelijk (vakantie kracht) klantenservice medewerker! Houd je ervan om mensen snel te helpen en ben jij oplossingsgericht?Wil je impact hebben en bijdragen aan een betere vakantie voor mensen reageer dan vandaag nog!Jouw rol:Jij bent verantwoordelijk voor de tevredenheid van onze klanten. Bij de opdrachtgever is dat..

Bekijk Vacature Luba Uitzendbureau Den Haag


  24-05-2017 's-Gravenhage > Zuid-Holland Helpdeskmedewerker 1e lijns

Als helpdeskmedewerkers ben je het eerste aanspreekpunt voor applicatie gebruikers. Deze gebruikers melden hun problemen per mail of telefonisch. Je lost eerste lijns problemen op en waar nodig escaleer je dit naar de tweede lijn. Voor deze functie dien je analytisch te zijn ingesteld en een groot probleem oplossend vermogen te hebben.OmschrijvingAls helpdeskmedewerkers ben je het eerste..

Bekijk Vacature Page Personnel


  01-05-2017 Hoofddorp > Noord-Holland Junior Helpdeskmedewerker Hoofddorp

Ben jij net klaar met de mbo ICT opleiding richting ontwikkeling of beheer? Ben jij er klaar voor om jouw opgedane kennis toe te passen in de praktijk en wil je nuttige werkervaring op doen? Dan is de vacature van Junior ICT Helpdeskmedewerker in Hoofddorp de ideale startersfunctie voor jou!PEAK-IT hecht veel waarde aan jouw ontwikkeling. En dat zeggen we niet zomaar: onze medewerkers stemden..

Bekijk Vacature PEAK-IT


Geen resultaat

Er zijn geen resultaten gevonden!

no show, just jobs

© 2010 banentop alle rechten voorbehouden