Vacatures Bedrijfsleider

Reageer snel op de vacatures voor bedrijfsleider in NederlandZoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

  01-05-2017 Amsterdam > Noord-Holland Restaurant Bedrijfsleider

Restaurant Bedrijfsleider gezocht voor een dynamische en groeiende horeca onderneming in Amsterdam! Ben jij stressbestendig, een motivator en flexibel? Kortom; ben jij een echte horeca professional? Dan ontvangen wij graag jou CV! In de functie van bedrijfsleider heb jij de dagelijkse operationele verantwoordelijkheid en zorg jij voor een unieke ervaring voor gast en collega. Daarnaast ben je..

Bekijk Vacature Independent Recruiters Groep


  28-04-2017 Hengelo OV > Overijssel Bedrijfsleider Makro Hengelo

Ben jij de nieuwe bedrijfsleider van Makro Hengelo?Als bedrijfsleider heb jij een belangrijke rol in het behalen van de ambities en doelstellingen van Makro. De ambitie is om een unieke marktplaats te zijn waar relevante producten, oplossingen en diensten worden aangeboden. Kleine en zelfstandige ondernemers kunnen er terecht om te (net)werken.Je doet dit samen met de vestigingsmanager ,..

Bekijk Vacature Makro Nederland


  03-05-2017 Dirksland > Zuid-Holland Laboratorium Supervisor

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het analytisch en microbiologisch laboratorium. Heb je een analytisch chemische achtergrond, al leidinggevende ervaring en de potentie en ambitie om op termijn door te groeien naar de rol van bedrijfsleider? Reageer dan nu!Als Laboratorium Supervisor ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van +/- 15 fte. De..

Bekijk Vacature Checkmark Labrecruitment


  03-05-2017 Zierikzee > Zeeland Bedrijfsleider Elektrotechniek

Voor ons lidbedrijf, actief op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek, constructietechniek en duurzame energie, zijn we op zoek naar een Bedrijfsleider Elektrotechniek.In deze functie (bege)leidt en optimaliseer je de afdeling elektra projecten waarin middelgrote en grote projecten worden gerealiseerd. Daarnaast ga je actief aan de slag met marktkansen om de afdeling Elektra..

Bekijk Vacature Werk en Vakmanschap


  29-05-2017 Zwolle > Overijssel Bedrijfsleider Machinefabriek M/V

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor de operationele resultaten en ontwikkelingen van de organisatie. Samen met het team (ongeveer 40 fte) zorg je voor een correcte uitwerking van de strategische focusgebieden. Vanuit de rol van bedrijfsleider enthousiasmeer je en waarborg je de betrokkenheid van de medewerkers. Je denkt mee in ontwikkeling en verbetering van (bedrijfs)processen en..

Bekijk Vacature Nijwald BV


  19-05-2017 Diemen > Noord-Holland Hoofd Productie

Aansturen van de afdelingen productie en kwaliteitscontrolePlanning van capaciteit personeel; roosterenVerlof aanvragen behandelenUrenregistratie bijhoudenZiekteverzuim begeleidenWerkoverleg voerenBeoordelingsgesprekken voerenOndersteunen bij aanname medewerkersZorgen dat nieuwe medewerkers en uitzendkrachten worden ingewerktIn overleg met bedrijfsleider en HR bepalen welke opleidingen genoten..

Bekijk Vacature Continu


  24-05-2017 Amersfoort > Utrecht Revit-Tekenaar/Werkvoorbereider

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Amersfoort zijn wij per direct op zoek naar een REVIT- Tekenaar/werkvoorbereider. In deze functie ga jij je zelfstandig bezighouden met het uitwerken van 2D en 3D tekeningen van binnenkomende productietekeningen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de materiaalbehoefte en assisteert de projectleiders en de bedrijfsleider bij de inkoop. Je zal nauw contact..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Amersfoort


  22-05-2017 Weert > Limburg Bedrijfsleider

 De functie betreft een bedrijfsleider functie bij een grote toeleverancier van prefab beton uit Limburg. Het bedrijf heeft twee vestigingen. Deze functie betreft de vestiging in midden-Limburg. Zo is de opdrachtgever op zoek naar een ervaren bedrijfsleider met bouwkundige ervaring. Het is belangrijk dat je goed kan schakelen met het DT en het productiepersoneel, beschikt over strategisch..

Bekijk Vacature Continu


  22-05-2017 Nijverdal > Overijssel Bedrijfsleider (m/v)

WEET JIJ ALS GEEN ANDER HOE JE EEN BEDRIJF MOET RUNNEN?LEES DAN VERDER!Als bedrijfsleider/bedrijfsleidster ben jij verantwoordelijk voor het draaiende houden van de organisatie.Jou werkzaamheden zullen bestaan uit het leiding geven en aansturen van 10-15 mensen personeel, planningen maken, prestatie-indicatoren inregelen, interne afdelingen vitaal houden, (financiële) administratie beheren en..

Bekijk Vacature Get Work B.V.


  22-05-2017 Delft > Zuid-Holland Werkvoorbereider Wonen

Aansturen werkvoorbereiders;Bedrijfsleider in groeiproces;Controleren tekenwerk;Opstellen planning;Kostenbewaking;Signaleren bestekafwijkingen;Contact houden met directie;Overdracht en oplevering;Meerdere projecten tegelijk;Zorgdragen correcte projectadministratie;Opnemen van werken;Werkplannen maken en planningen opstellen.

Bekijk Vacature Eminent Groep


  12-05-2017 Bolsward > Friesland Commercieel bedrijfsleider zonweringsindustrie

Als bedrijfsleider bent u in staat om structuur aan te brengen en vast te houden. Daarnaast weet u uw passie over te brengen op het team en weet u door uw enthousiasme en gedrevenheid een terugkerende klantenkring op de bouwen. Daarnaast horen onderstaande werkzaamheden bij de functie.-Verkoop van producten en diensten van de opdrachtgever;-Het adviseren en helpen van klanten in de..

Bekijk Vacature Timing Heerenveen


Bedrijfsomschrijving Uitzendbureau Manpower biedt jou de functie van administratief medewerker logistiek aan bij onze opdrachtgever. Het betreft ee...

Bekijk Vacature Get Work B.V.


  08-05-2017 Hillegom > Zuid-Holland Assistent bedrijfsleider in opleiding

DekaMarkt heeft een vacature voor eenAssistent Bedrijfsleider in opleidingBij DekaMarkt werken zo’n 6.000 mensen, dat maakt ons tot één van de grootste werkgevers van Noord-Holland. Persoonlijke aandacht voor onze medewerkers, een prettige sfeer waarbij we aandacht hebben voor de klant en veel doorgroeimogelijkheden zijn typeren DekaMarkt. Veel van onze managers zijn bijvoorbeeld intern..

Bekijk Vacature DekaMarkt


  10-05-2017 Bergen op Zoom > Noord-Brabant Commercieel Technisch Binnendienst Medewerker

Als commercieel binnendienst medewerker vervul je een sleutelrol tussen klanten, relaties, leveranciers, verkoop buitendienst, en interne afdelingen. Je biedt directe en actieve ondersteuning aan de bedrijfsleider. Je zorgt voor een correcte afhandeling van offertes, verwerkt de binnenkomende aanvragen in een offerte of een projectaanvraag. Je fungeert als coördinator voor projectaanvragen en..

Bekijk Vacature Eminent Groep


  12-05-2017 Goes > Zeeland Projectleider

Voor één van onze lidbedrijven zijn wij op zoek naar een Projectleider.De projectleider is verantwoording verschuldigd aan de bedrijfsleiding. Hij geeft leiding aan de meewerkend voorman Werktuigbouw, werkvoorbereider en overige meewerkend voormannen die deel uitmaken van het betreffende projectteam. De projectinformatie kan rechtstreeks van de bedrijfsleiding ontvangen worden. Voor wat betreft..

Bekijk Vacature Werk en Vakmanschap


  10-05-2017 Groningen > Groningen Assistent Bedrijfsleider techniek

Wij zoeken voor een bedrijf in Drachten een 'spin in het web!'In deze uiteenlopende functie ga je onder andere aan de slag met:calculeren, verkoop, aansturen van productiemedewerkers, planning van werkzaamheden en ondersteuning van de bedrijfsleider. Het calculeren is een belangrijk deel van deze functie.Bij drukte of ziekte wordt van je verwacht dat je invalt in de productie.We zoeken een..

Bekijk Vacature Werk en Vakmanschap


  02-05-2017 Zierikzee > Zeeland Bedrijfsleider Installatietechniek

Voor ons lidbedrijf, actief op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek, constructietechniek en duurzame energie, zijn we op zoek naar een Bedrijfsleider Installatietechniek.In deze functie (bege)leidt en optimaliseer je de bestaande afdeling installatietechniek. Daarnaast ga je actief aan de slag met marktkansen om de afdeling installatietechniek te laten groeien.- Je bent..

Bekijk Vacature Werk en Vakmanschap


  15-05-2017 Helmond > Noord-Brabant Bedrijfsleider gezocht in een productieomgeving!

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een bedrijfsleider waarbij je de eigenaren zal ondersteunen op verschillende vlakken. Daarnaast werk je veel mee op de productievloer en komen daar andere takenpakketen bij kijken. Je werkt in dagdienst en zal een team aansturen van ongeveer 6 personen.

Bekijk Vacature Timing Helmond


  24-05-2017 Leiden > Zuid-Holland Teamleider catering (m/v)

In samenwerking met een overheidsorganisatie in de omgeving van Leiden zijn wij per direct op zoek naar een teamleider catering (m/v). Het betreft een functie voor 36 uur per week tot 1 december 2017. Wat ga je doen?Als Teamleider catering bestaat je takenpakket onder andere uit:Onder leiding van de bedrijfsleider Catering draag jij samen met een collega teamleider onder andere zorg voor:Een..

Bekijk Vacature Driessen HRM


  24-04-2017 Amsterdam > Noord-Holland Bedrijfsleider granuband BV

 WAAR ZIJN WIJ NAAR OP ZOEK ?Voor onze dynamische organisatie zijn wij op zoek naar een bedrijfsleider. Als bedrijfsleider ben je de rechterhand van de directeur-eigenaar en geef je leiding aan het management team. Samen geef je richting aan het bedrijf, qua visie en strategie voor de korte en lange termijn. Je geeft dagelijks leiding aan het management team en de organisatie. Je stuurt op..

Bekijk Vacature Granuband B.V.


  18-05-2017 Leeuwarden > Friesland Commercieel Bedrijfsleider

Als Commercieel Bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de planning, kwaliteitsborging en organisatie van stralen, natlak en poedercoating.Je geeft leiding aan een team van plm 5 medewerkers, verzorgt offertes, organiseert het werk (Binnenhalen nieuwe opdrachten!) en bent aanspreekpunt voor klanten. Daarnaast houd je je bezig met kwaliteit- en ben je kostenbewust.Rapporterend aan de Directeur.

Bekijk Vacature Management & Engineering


  05-05-2017 Zevenhoven > Zuid-Holland Operationeel Manager

Bakker De KruijfBakker De Kruijf is een brood- en banketbakkerij met 8 locaties en een rijke geschiedenis. Een familiebedrijf dat al meer dan 75 jaar bestaat en zich onderscheid door vakmanschap en kwaliteitsproducten. Bakker De Kruijf laat iedereen uit het groene hart genieten van kwaliteitsproducten die verkocht worden in herkenbare winkels waar iedereen met persoonlijke aandacht en..

Bekijk Vacature Bakker de Kruijf


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin je kunt ondernemen? JB-Inflatable BV biedt jou de kans om jouw talenten op verkoopgebied in te zetten!De functie Als verkoper op de in de speeltoestellen en attractie markt richt jij je specifiek op contact leggen van zwembaden, indoorspeelhallen, en overige outdoor-events bedrijven binnen Nederland en België.In deze markt zijn wij inmiddels al een..

Bekijk Vacature JB-Inflatable BV


De Directeur-eigenaar gaat zich in de toekomst meer richten op business development en klant- en leverancierscontacten. Om daar ruimte voor te creëren zoeken wij een Bedrijfsleider die de dagelijkse leiding over Technom Tools op zich neemt, speurt naar mogelijkheden om de bestaande werkwijze te verbeteren en/of efficiënter in te richten, het geheel overziet en de kwaliteitsborging van de..

Bekijk Vacature Technom Tools via DWG Executive Search & Selection


  02-05-2017 Terneuzen > Zeeland Inkoper/Assistent Kwaliteitszorg

Voor één van onze lidbedrijven, een mosselverwerkend bedrijf, zijn wij op zoek naar een technisch talent.Als inkoper/assistent kwaliteitszorg heb je diverse verantwoordelijkheden.Bij deze functie horen volgende taken:- Het inkopen van verpakkingsmaterialen en voorraden;- Het onderhouden van contacten met de verschillende leveranciers;- Het ondersteunen van de bedrijfsleider bij zijn taken of..

Bekijk Vacature Werk en Vakmanschap


Zoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

  04-05-2017 Druten > Gelderland Machinevoerder (3-ploegen)

Als machinevoerder ben je er mede verantwoordelijk voor om volgens de productieplanning het proces zo nauwkeurig mogelijk aan te sturen, zowel op kwalitatief als kwantitatief gebied.Je werkt in 3 ploegendienst en binnen jouw ploeg stuur jij aan op de productie en het afvoeren van een gereed product. Je overlegt met de bedrijfsleider, collega machinevoerders, sorteerders, afrijders en met de..

Bekijk Vacature Werk en Vakmanschap


  10-05-2017 Velsen-Noord > Noord-Holland Voorman Teach-In/ Conventionele Draaier

Voor onze vestiging Kampen Machinefabriek Velsen te Velsen-Noord zijn wij op dit moment op zoek naar:Een ervaren voorman draaier, Teach-In/ Conventionele (Siemens Shop-turn besturing) De functie (full time):In deze functie draai je met een Teach-In machine, met Siemens Shop-turn besturing en soms met een conventionele draaibank. Je werkt als voorman in een klein team van zeer ervaren verspaners..

Bekijk Vacature Kampen Industrial Care


  28-04-2017 Eindhoven > Noord-Brabant Constructeur/Productontwikkelaar (Woning) Bouw

In deze zelfstandige, uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor de door­ontwikkeling van het huidige productengamma alsmede het ontwerpen en (laten) berekenen/uitwerken van nieuwe/innovatieve producten. Ook begeleid je de testen en certificering van de producten, door externe certificeringsinstanties. Je werkt collegiaal samen met onder andere de Bedrijfsleider en rappor­teert rechtstreeks aan..

Bekijk Vacature opdrachtgever anoniem via YER


  03-05-2017 Velsen-Noord > Noord-Holland Supply Chain Medewerker

De afdeling Inkoop verzorgt, op basis van forecast en verkoopprognoses, de inkoop van grondstoffen, hulp- en verpakkingsmaterialen en plant, bewaakt en stuurt het afvullen/blenden van automotive onderhoudsproducten bij de leverancier aan.  Inkoopmarkt is met name Europa. waarbij veiligheid, ISO en milieu ook tot het werkdomein behoren.Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een:Supply Chain..

Bekijk Vacature Petromark Automotive Chemicals


  25-04-2017 Rotterdam > Zuid-Holland Autotechnicus

EEN PASSIE VOOR AUTO'S, JA DAT HEB JIJ!Zelfstandig en resultaatgericht kun je te werk gaan aan zowel nieuwe als oudere auto'sDoor de jaren heen is je ervaring alleen maar meer geworden en weet je met iedere storing raad.Voor een garage in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar de ervaren monteur.Bij afwezigheid van de bedrijfsleider kan jij zijn taak simpel weg overnemen.Binnen het..

Bekijk Vacature We-Flex


  15-05-2017 Venlo > Limburg Technische dienst medewerker

- Storing zoeken, analyseren en oplossen in overleg met operators- Tijdelijke en permanente voorzieningen aanbrengen op basis van inschatting veiligheidsrisico's- Storingsdienst- Uitvoeren van (preventief) onderhoud aan machines, apparatuur en voorzieningen- Archiveren documenten onderhoud, reparatie en keuring- Plannen en uitvoeren van keuring, kalibratie en onderhoud voor bepaalde apparaten en..

Bekijk Vacature Timing Helmond


  18-05-2017 Hoorn NH > Noord-Holland Afdelingschef Fulltime Dagdienst

*Functie: Afdelingschef Fulltime Dagdienst *Werkzaamheden: Jij een techneut met leidinggevende ervaring? Bij een technisch productiebedrijf van haffabricaten krijg jij touwtjes in handen. Je geeft operationeel leiding aan 15+ medewerkers en je vormt samen met twee andere afdelingschefs en de bedrijfsleider de bovenlaag van het bedrijf. Meer weten? Reageer dan direct.*Bijzonderheden:..

Bekijk Vacature Loopbaan.nu


  24-04-2017 De Meern > Utrecht Projectleider schilderwerken

Voor onze onderhoudsprojecten zoeken we een projectleider. In deze functie ben je in de volle breedte verantwoordelijk voor de uitvoering van schilder- en onderhoudsprojecten. Je geeft leiding aan voorlieden en vaklieden en je rapporteert aan de bedrijfsleider. Je bent sterk inhoudelijk betrokken bij de projecten en je bereidt zelf je werken voor met ondersteuning van de planvoorbereider en..

Bekijk Vacature Rutges Vernieuwt


  23-05-2017 Amstelveen > Noord-Holland Medewerker broodproductie

Voor een leuke werkgever Amstelveen zijn wij opzoek naar een vlotte en betrouwbare medewerker voor de ondersteuning bij het maken van verschillende broodproducten. Bij onze opdrachtgever ben je bezig met het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden van rondom het maken van brood. Het betreft een baan voor de lange termijn!De ideale kandidaat voor onze opdrachtgever is een man of vrouw met..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Amersfoort


  04-05-2017 Delft > Zuid-Holland Werkvoorbereider Wonen

Aansturen werkvoorbereiders;Bedrijfsleider in groeiproces;Controleren tekenwerk;Opstellen planning;Kostenbewaking;Signaleren bestekafwijkingen;Contact houden met directie;Overdracht en oplevering;Meerdere projecten tegelijk;Zorgdragen correcte projectadministratie;Opnemen van werken;Werkplannen maken en planningen opstellen.

Bekijk Vacature Eminent Groep


  09-05-2017 Nijmegen > Gelderland Senior Werkvoorbereider

In verband met de aantrekkende markt zijn wij voor een tweetal opdrachtgevers opzoek naar een gemotiveerde en leergierige senior werkvoorbereider voor de volgende sectoren:UtiliteitsbouwWoningbouwRenovatie en onderhoudBen jij op zoek naar jouw eerste baan of volgende stap in je carrière dan kan dit de baan voor jou zijn. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:Aansturen werkvoorbereiders (5..

Bekijk Vacature Eminent Groep


  02-05-2017 Terneuzen > Zeeland Senior Engineer

Voor een van onze lidbedrijven zijn wij op zoek naar een senior engineer C&S.Het doel van de functie betreft het voorbereiden, plannen en uitvoeren van mono disciplinaire of multi disciplinaire ontwerp- en uitvoeringswerkzaamheden in de diverse engineeringfasen van het project. Dit, geheel conform het opgestelde programma van eisen, de geldende wet- en regelgeving, de vaktechnische richtlijnen..

Bekijk Vacature Werk en Vakmanschap


  12-05-2017 Goes > Zeeland Monteur Elektrotechniek

Voor één van onze lidbedrijven zijn wij op zoek naar een Monteur Elektrotechniek.Als Monteur Electrotechniek ben je verantwoording verschuldigd aan de bedrijfsleider, assistent bedrijfsleider of projectleider. Je ontvangt opdrachten van de bedrijfsleider, assistent bedrijfsleider of projectleider. Voor wat betreft opleidingsplan, loopbaanontwikkeling en functioneringstoetsingen zal er een..

Bekijk Vacature Werk en Vakmanschap


Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een positieve, enthousiaste en gedreven professional met expertise op het gebied van bouw en installatie. We zijn op zoek naar een echte ”aanpakker” die als spil tussen het bedrijf en onze opdrachtgevers staat. Je bent een duizendpoot die in staat is om projecten compleet vanaf de calculatie tot offerte en vanaf de opdracht tot uitvoering kan opleveren. Je..

Bekijk Vacature NOVA Engineering Eindhoven


  18-05-2017 Drachten > Friesland Hoofd Calculatie E&W Techniek

Als Hoofd Calculatie geef je operationeel leiding aan twee calculatoren. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van kostprijsberekeningen en offertes/plannen voor complexe technische projecten en/of contracten. Je werkt aan de hand van PVE’s, tekeningen en bestekken. Hierbij kijk je creatief naar de inzet van mensen, middelen en materialen.Daarnaast begeleid je..

Bekijk Vacature 4People


Door het principe “Hoge kwaliteit – Lage prijs” is ALDI een grote en zeer succesvolle Europese onderneming in de levensmiddelenbranche. Een zorgvuldig gekozen assortiment vormt de basis van ons succes. Wij handelen vanuit onze kernwaarden eenvoud, verantwoord en betrouwbaar.Wij zijn op zoek naar een:Assistent Filiaalleider m/v (regio Amersfoort) 24-40 uurAls Assistent Filiaalleider bij..

Bekijk Vacature Aldi Culemborg


  19-05-2017 Culemborg > Gelderland Filiaalleider m/v (Midden-Nederland) fulltime

Door het principe “Hoge kwaliteit – Lage prijs” is ALDI een grote en zeer succesvolle Europese onderneming in de levensmiddelenbranche. Een zorgvuldig gekozen assortiment vormt de basis van ons succes. Wij handelen vanuit onze kernwaarden eenvoud, verantwoord en betrouwbaar.Wij zijn op zoek naar een:Filiaalleider m/v (Midden-Nederland) fulltimeAls Filiaalleider bij ALDI ben je..

Bekijk Vacature Aldi Culemborg


Vind jij het leuk commerciële kansen te zien, en vraag te creëren bij onze klanten? En heb jij een service gerichte instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou!Wat ga je bij ons doenAls verkoper binnendienst ben jij hét visitekaartje van ons bedrijf. Je staat onze klanten onder andere telefonisch als in onze showroom te woord. Je wordt enthousiast van klanten die koopsignalen afgeven en weet deze..

Bekijk Vacature JB-Inflatable BVPagina's: 1 2


no show, just jobs

© 2010 banentop alle rechten voorbehouden