Vacatures detachering

Vacatures Detachering. Wanneer je op zoek bent naar Vacatures detachering ben je bij Banentop.nl aan het goede adres. In de vacaturebank van Nederland staan uiteraard vacatures Detachering. Vacature plaatsen Detachering

Bekijk ons vacature overzicht voor
fulltime of parttime vacatures detachering.Zoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

  05-05-2017 Noord-Holland > Noord-Holland Accountmanager Detachering - Groot Amsterdam

Op zoek naar vervolgstap als recruiter? Al bijna 20 jaar een begrip in het bemiddelen van technische en financiële professionals! Ze zijn daar goed en groot in. En willen daarin nog beter en groter worden.FunctieJe treedt op als daadkrachtig salesman- / vrouw tijdens het gehele werving-, sollicitatie- en onderhandelingsproces om je doelen te realiseren. Je krijgt een persoonlijk..

Bekijk Vacature InterSales Company


Je functieIn deze uitdagende en veelomvattende functie krijg je alle kansen voor ondernemerschap. Jouw taak wordt het om de lokale business verder uit te bouwen en jouw regio nog steviger op de kaart te zetten. Binnen je verzorgingsgebied ben jij het centrale aanspreekpunt. Daarbij focus je zowel op de commerciële relaties met (potentiële) opdrachtgevers als op de professionals die je werft en..

Bekijk Vacature Maintec Rotterdam


  18-05-2017 Etten-Leur > Noord-Brabant Service Parts Manager

Heb jij ervaring als service medewerker/service engineer bij een organisatie met technische producten (business to business)?Als Service Parts Manager werk je op de afdeling Engineering op de locatie Etten-Leur. Deze locatie is de service locatie voor het distribueren van grillapparatuur en food counters voor het warm en koud presenteren van levensmiddelen voor verschillende vestigingen in..

Bekijk Vacature Staytec Officeflex


  17-05-2017 Capelle aan den IJssel > Zuid-Holland Hulpmonteur elektro retail

Wil je doorgroeien in de elektrotechniek? Ben je op zoek naar toekomstperspectief? Zou je graag een opleiding willen volgen naast je werk of ben je op zoek naar een leerplek voor je opleiding? Dan is deze vacature perfect voor jou!Voor een interessante opdrachtgever in de regio van Gouda is Staytec op zoek naar meerdere assistent elektromonteurs door heel Nederland! Het maakt dus niet uit of je..

Bekijk Vacature Staytec Engineering B.V.


  16-05-2017 's-Gravenhage > Zuid-Holland Accountmanager voor een groeiende IT detacheerder!

Voor één van onze opdrachtgevers, één van de leiders op het gebied van IT detachering, zijn wij op zoek naar een Accountmanager om het team te versterken. Functieomschrijving:De functie is een mix tussen binnen- en buitendienstwerkzaamheden. De werkzaamheden die hierbij komen kijken zijn o.a.: Het actief bezoeken van opdrachtgevers door middel van telefonische acquisitie;Her beheren van..

Bekijk Vacature AXS Logistiek-Office


  29-05-2017 Rhenen > Utrecht Lassers (las-pool)

Ben jij een zeer ervaren Lasser met 20+ jaren relevante werkervaring? Schrik je niet van uitdaging en afwisseling? En nog lang geen zin om thuis te zitten? Dan is detachering via Kamphorst Techniek & Logistiek dé oplossing voor jou! De las-pool van Kamphorst Techniek & Logistiek. In de driehoek Utrecht – Geldermalsen – Arnhem bieden wij bedrijven tijdelijke oplossingen aan. Dit kan zijn om een..

Bekijk Vacature Kamphorst Personeelsdiensten


  13-05-2017 Herten > Limburg Projectmanager Geodesie

Geomij: uw specialist in landmeetkundige projecten Geomij B.V. is een ingenieursbureau en gespecialiseerd in geodesie. De gekwalificeerde en ervaren specialisten van Geomij werken met veel plezier en nauwgezet aan uiteenlopende projecten op het gebied van landmeetkunde, maatvoering, geo-informatie en detachering. Onze deskundigheid en flexibiliteit zorgen voor het juiste resultaat. Wij zijn op..

Bekijk Vacature Geomij B.V.


  04-05-2017 Emmen > Drenthe Onderhoudstechnicus WTB (HBO)

Voor een relatie in de omgeving van Emmen zijn we op zoek naar een maintenance engineer/ onderhoudstechnicus WTB. Je komt te werken binnen een industriële werkomgeving en haalt er voldoening uit om processen en installaties te optimaliseren.In jouw rol ben je primair gefocust op het verbeteren van technische aspecten aan productie- en procesinstallaties. Je zorgt voor zo min mogelijk storingen,..

Bekijk Vacature Werk en Vakmanschap


  01-05-2017 's-Hertogenbosch > Noord-Brabant Adviseur Aanbestedingen (HR-Dienstverleningssector)

BedrijfsprofielDe landelijke dienstverlener, met verschillende werkmaatschappijen is actief op het gebied van HR-dienstverlening, waaronder Arbeidsmobiliteit, W&S/detachering/Interim, Opleidingen en Payroll dienstverlening binnen de publieke sector (Zorg, Overheid en Onderwijs). De stafdiensten werken vanuit een Shared Service Center met als locatie Den Bosch.De trends en ontwikkelingen bij de..

Bekijk Vacature ExcellentMatch B.V.


  16-05-2017 Venray > Limburg Accountmanager Detachering

Doelstelling:Je hebt als target het klantenbestand uitbreiden en een vooraf gestelde prognose behalen qua omzet en marge. Als netwerker en d.m.v. gerichte acquisitie in de regio Limburg/Brabant leg je contacten met organisaties welke kunnen bijdragen tot het aantrekken van nieuwe business. Tevens treed je richting je eigen medewerkers op als contactpersoon zodat Xelvin haar goed werkgeverschap..

Bekijk Vacature Xelvin


Bedrijfsomschrijving Uitzendbureau Manpower biedt jou deze functie aan een bedrijf in Utrecht. Zij zijn goed in het helpen van opdrachtgever en pro...

Bekijk Vacature FACTO GEO


Als Systeembeheerder werk je bij klanten op locatie. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van netwerk- en infrastructuuroplossingen op basis van Microsoft, VMWare en/of Citrix.Werkzaamheden: Zelfstandig ontwerpen, opzetten en beheren van omgevingen; Uitvoeren van migraties; Geven van technisch advies; Uitvoeren van opdrachten voor grote organisaties zoals Nuon, KPMG, Rabobank,..

Bekijk Vacature Aatop ICT


  18-05-2017 Rotterdam > Zuid-Holland Expediteur export zeevracht

Ben jij een ervaren expediteur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Vind jij het leuk om werkzaam te zijn voor een wereldwijde logistieke dienstverlener? Dan is deze functie wellicht interessant voor jou! Voor onze opdrachtgever in Rotterdam is Staytec Officeflex  B.V. op zoek naar een ervaren expediteur export. De functie is voor 40 uur per week en is tijdens kantooruren. Als expediteur..

Bekijk Vacature Staytec Officeflex


Bedrijfsomschrijving Werken bij Manpower betekent onderdeel zijn van een gedreven team professionals. Vanuit de merken Manpower, Experis, Right Man...

Bekijk Vacature AXS Logistiek-Office


  16-06-2017 Eersel Technisch assistent Engineering

Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van geavanceerde technische constructies voor diverse i...

Bekijk Vacature Maintec Rotterdam


  17-05-2017 Zoetermeer > Zuid-Holland KAM-Adviseur

Ben jij een ervaren KAM-Adviseur? Vind jij kwaliteit een belangrijk speerpunt binnen een organisatie? Voor onze opdrachtgever in de omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een KAM-Adviseur. Als KAM-Adviseur ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit, arbeid en milieu regelingen binnen de organisatie. Je houdt toezicht aan de hoge eisen met betrekking tot diverse veiligheidssystemen, milieu en..

Bekijk Vacature Staytec Officeflex


  09-05-2017 Deventer > Overijssel Junior Landmeter

FACTO GEO vakmensen in meetwerk Binnen de sector Industrie detacheren wij langdurig medewerkers bij grote opdrachtgevers. Wij ondersteunen de opdrachtgevers met het inwinnen en beheren van landmeetkundige data. Onze specialistische kennis van klantprocessen en het leveren van kwaliteit spelen hierbij een belangrijke rol. Wij zijn op zoek naar een Junior Landmeter(40 uur) Voor één van onze..

Bekijk Vacature FACTO GEO


  26-05-2017 Rotterdam > Zuid-Holland Leerkracht basisonderwijs (parttime)

Educatie verandert de wereld! Draag jij hieraan bij? Als leerkracht in het basisonderwijs is geen dag hetzelfde! Je bent samen met een duo-leerkracht verantwoordelijk voor het lesgeven aan leerlingen van het basisonderwijs. Wij zoeken een groepsleerkracht voor drie dagen in de week voor een basisschool in Rotterdam. Bij Maandag werk je op basis van detachering en werk je voor langere tijd op een..

Bekijk Vacature Maandag Rotterdam


  21-06-2017 Eindhoven Conventioneel frezer omgeving Roermond

Bedrijfsomschrijving Je gaat werken bij een groot bedrijf in Roermond waar staalproducten gemaakt worden. Het bedrijf is op zoek naar medewerkers d...

Bekijk Vacature Aatop ICT


  16-05-2017 Rotterdam > Zuid-Holland Leerkracht basisonderwijs (parttime)

Educatie verandert de wereld! Draag jij hieraan bij? Als leerkracht in het basisonderwijs is geen dag hetzelfde! Je bent samen met een duo-leerkracht verantwoordelijk voor het lesgeven aan leerlingen van het basisonderwijs. Wij zoeken een groepsleerkracht voor drie dagen in de week voor een basisschool in Rotterdam. Bij Maandag werk je op basis van detachering en werk je voor langere tijd op een..

Bekijk Vacature Maandag Rotterdam


  21-06-2017 Eindhoven Conventioneel frezer omgeving Roermond

Bedrijfsomschrijving Je gaat werken bij een groot bedrijf in Roermond waar staalproducten gemaakt worden. Het bedrijf is op zoek naar medewerkers d...

Bekijk Vacature InterSales Company


  10-05-2017 Nunspeet > Gelderland "Baby" Operator

Over het VAPRO Detacheringscertificaat (VDC): Het VDC is een opleiding op het complexiteitsniveau van VAPRO B (MBO niveau 3). VAPRO opleidingen heeft de belangrijkste theorie uit de VAPRO B opleiding samengevoegd om in een versneld traject van 20 weken een vakbekwaam Operator in spé te worden. Vakken als rekenen, wiskunde, natuurkunde, procestechniek komen uitgebreid aan bod. Ook het behalen van..

Bekijk Vacature Vapro Detachering


Bedrijfsomschrijving Arbeidsvoorwaarden Werken bij Manpower betekent onderdeel zijn van een gedreven team professionals. Vanuit de merken Manpower,...

Bekijk Vacature Vapro Detachering


Bedrijfsomschrijving Uitzendbureau Manpower biedt jou deze functie aan een bedrijf in Utrecht. Zij zijn goed in het helpen van opdrachtgever en pro...

Bekijk Vacature Maandag Rotterdam


  16-06-2017 Eersel Technical Sales Manager

Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van geavanceerde technische constructies voor diverse i...

Bekijk Vacature Xelvin


Zoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

  17-05-2017 Zoetermeer > Zuid-Holland Junior KAM-Adviseur

Ben jij een ervaren KAM-Adviseur? Vind jij kwaliteit een belangrijk speerpunt binnen een organisatie? Voor onze opdrachtgever in de omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een KAM-Adviseur. Als KAM-Adviseur ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit, arbeid en milieu regelingen binnen de organisatie. Je houdt toezicht aan de hoge eisen met betrekking tot diverse veiligheidssystemen, milieu en..

Bekijk Vacature Staytec Officeflex


  23-05-2017 Rotterdam > Zuid-Holland Douane Declarant Multimodaal

Ben jij een ervaren declarant die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Vind jij het leuk om aan het werk te gaan in een dynamische omgeving en wil jij je kennis tonen omtrent douanewetgeving? Dan is deze functie wellicht interessant voor jou! Voor onze opdrachtgever in Rotterdam Waalhaven is Staytec Officeflex  B.V. op zoek naar een ervaren declarant in. De functie is voor 40 uur per week en de..

Bekijk Vacature Staytec Officeflex


  09-05-2017 Capelle aan den IJssel > Zuid-Holland Calculator/Engineer E

Heb je altijd de meest creatieve en technische ideeën? Heb je je altijd al willen verdiepen in de nieuwste technieken op het gebied van verlichting, beeld en geluid? Heb jij cijfermatig inzicht? Dan is dit dé vacature voor jou!Als calculator/engineer E ben je verantwoordelijk voor ontwerpen van installaties en het maken van calculaties en begrotingen voor diverse projecten in de utiliteit. Je..

Bekijk Vacature Staytec Engineering B.V.


  10-05-2017 Hilversum > Noord-Holland Recruitment Consultant (m/v)

Vanuit ons kantoor op het Mediapark in Hilversum, werken wij met een enthousiast en jong team van 5 recruiters, 3 accountmanagers en 1 directeur. Wij zien stilstand als achteruitgang en zijn daarom constant in beweging om van VAPRO Detachering een (nog groter) succes te maken. Dagelijks kom je rondom ons kantoor BN-ers tegen. Zomers op het terras hebben wij al naast Martijn Krabbé, Peter R. de..

Bekijk Vacature Vapro Detachering


  24-05-2017 Lopik > Utrecht Kaas Operator (leerwerktraject)

Over het VAPRO Detacheringscertificaat (VDC):Het VDC is een opleiding op het complexiteitsniveau van VAPRO B (MBO niveau 3). VAPRO opleidingen heeft de belangrijkste theorie uit de VAPRO B opleiding samengevoegd om in een versneld traject van 20 weken een vakbekwaam Operator in spé te worden. Vakken als rekenen, wiskunde, natuurkunde, procestechniek komen uitgebreid aan bod. Ook het behalen van..

Bekijk Vacature Vapro Detachering


  01-05-2017 Dordrecht > Zuid-Holland Accountmanager / Recruiter

Wij zoeken een accountmanager / recruiter met commercieel gevoel en een dienstverlenende instelling.Omschrijving:PIA (Project Interim Advies B.V.) is een jong bedrijf en partner voor het oplossen van (projectmatige) capaciteitsuitdagingen. Dit doen we op basis van interim- & projectmanagement en het uitvoeren van werving & selectie opdrachten. Wij richten ons op hoger opgeleiden die op zoek zijn..

Bekijk Vacature PIA


  10-05-2017 Hilversum > Noord-Holland Enthousiaste stagiair

Vanuit ons kantoor op het Mediapark in Hilversum, werken wij met een enthousiast en jong team van 5 consultants, 3 accountmanagers en 1 directeur. Wij zien stilstand als achteruitgang en zijn daarom constant in beweging om van VAPRO Detachering een (nog groter) succes te maken. Dagelijks kom je rondom ons kantoor BN-ers tegen. Zomers op het terras hebben wij al naast Martijn Krabbé, Peter R. de..

Bekijk Vacature Vapro Detachering


  03-05-2017 Amsterdam > Noord-Holland Een betrokken AVO docent (2017-2018)

Wij zijn voor het nieuwe schooljaar (2017-2018) op zoek naar een AVO docent met hart en passie voor leerlingen uit het speciaal onderwijs.De ideale kandidaat heeft uitstekende pedagogische vaardigheden en weet op korte termijn een veilige en gestructureerd (leer)klimaat te creëren. Jij hebt kennis en ervaring met verschillende gedrag en ontwikkelingsproblematiek en begeleidt elke leerling op..

Bekijk Vacature DetacheringsPost B.V.


  01-05-2017 Lisse > Zuid-Holland Storingsmonteur

Heb je ervaring als Storingsmonteur in de industrie en beschik je over een MBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in de opleidingsrichting Elektrotechniek of Mechatronica?Wil je graag werken aan interessante en uitdagende projecten? Lees dan verder en reageer snel! Wie zijn wij?Certos is al meer dan 45 jaar actief binnen grote productie omgevingen als leverancier en ontwikkelaar van machines en..

Bekijk Vacature Certos Holland B.V.


  18-05-2017 Wageningen > Gelderland CRM Consultant bij platte organisatie met grote projecten

Wij zoeken iemand met een enkele jaren ervaring in CRM implementaties, bij voorkeur MS CRM (D365) maar ook kandidaten ervaring met ervaring in andere pakketten zoals Salesforce o.i.d. zijn welkom.We zoeken iemand die het voortouw neemt, maar geen projectleider. Iemand die de requirements opneemt en kan vertalen naar functionaliteit. Iemand die een team developers in het binnen- en buitenland van..

Bekijk Vacature Career Value B.V.


  28-04-2017 Utrecht > Utrecht Financial Auditor

Heb je je Bachelor of WO-diploma op zak en wil je graag aan de slag gaan in de financiële dienstverlening waar je jezelf verder kunt ontwikkelen? Heb je oog voor detail en uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan hebben we een interessante baan voor je; Financial Auditor bij ABN AMRO in Utrecht.Jij bent verantwoordelijk voor het analyseren van zakelijke dossiers die moeten voldoen aan de..

Bekijk Vacature Nedec BV


  17-05-2017 Herten > Limburg Junior projectleider

Geomij B.V. is een ingenieursbureau en gespecialiseerd in geodesie. De gekwalificeerde en ervaren specialisten van Geomij werken met veel plezier en nauwgezet aan uiteenlopende projecten op het gebied van landmeetkunde, maatvoering, geo-informatie en detachering. Onze deskundigheid en flexibiliteit zorgen voor het juiste resultaat. Wij zijn op zoek naar een                               ..

Bekijk Vacature Geomij B.V.


  23-05-2017 Geertruidenberg > Noord-Brabant Stage: Stagiair(e) Intercedent

WTS Detachering is op zoek naar een Stagiaire die via de gebaande wegen maar ook op andere manieren de juiste kandidaten voor onze vacatures kan vinden. Je maakt optimaal gebruik van verschillende jobboards en social media zodat jij de beste kandidaten kunt vinden. Als je potentiele kandidaten hebt gevonden weet jij ze enthousiast te maken voor de vacatures en nodigt ze uit om bij ons op gesprek..

Bekijk Vacature WTS Detachering


  05-05-2017 's-Gravenhage > Zuid-Holland Leergierige startende kok die graag wil doorgroeien en leren

We zijn op zoek naar koks met of zonder koksdiploma die minimaal 1-3 jaar keuken ervaring hebben en graag willen doorgroeien. We bieden een trainingsprogramma aan waar we alle basis technieken behandelen uit de keuken. We leiden je op tot een goede basiskok en zoeken een vaste baan voor je of wanneer gewenst een baan bij ons in de detachering. We vragen een goede dosis inzet, motivatie en..

Bekijk Vacature Het Horecabureau Detachering & Recruitment voor de Horeca


  19-05-2017 Overijssel > Overijssel Kwaliteitsmedewerker AOV (1e lijn controleur)

Voor één van onze relaties een financiële dienstverlener/verzekeringsbedrijf zijn wij op zoek naar  een                                  Kwaliteitsmedewerker AOV (1e lijn controleur) m/v Profiel:Het betreft een project waarbij het uitvoeren van eerstelijnscontroles gericht op hersteladvies op AOV verzekeringen. De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd en als kwaliteitsmedewerker vervul je een..

Bekijk Vacature Nedec BV


  19-05-2017 Sittard > Limburg Prototype Operator: leerwerktraject

Over het VAPRO Detacheringscertificaat (VDC):Het VDC is een opleiding op het complexiteitsniveau van VAPRO B (MBO niveau 3). VAPRO opleidingen heeft de belangrijkste theorie uit de VAPRO B opleiding samengevoegd om in een versneld traject van 20 weken een vakbekwaam Operator in spé te worden. Vakken als rekenen, wiskunde, natuurkunde, procestechniek komen uitgebreid aan bod. Ook het behalen van..

Bekijk Vacature Vapro Detachering


  22-05-2017 Sittard > Limburg Festivalmuntjesmaker (leerwerktraject operator)

Over het VAPRO Detacheringscertificaat (VDC):Het VDC is een opleiding op het complexiteitsniveau van VAPRO B (MBO niveau 3). VAPRO opleidingen heeft de belangrijkste theorie uit de VAPRO B opleiding samengevoegd om in een versneld traject van 20 weken een vakbekwaam Operator in spé te worden. Vakken als rekenen, wiskunde, natuurkunde, procestechniek komen uitgebreid aan bod. Ook het behalen van..

Bekijk Vacature Vapro Detachering


  23-05-2017 Maastricht > Limburg Docent Natuurkunde 17/18 (vast dienstverband)

Kracht, evenwicht, straling, geluid... je test de theorie graag door ermee te experimenteren. Als docent sta je met veel plezier voor de klas en beredeneer je samen met je leerlingen de juistheid van theorieen. Door aan te sluiten bij actuele onderwerpen, hun belevingswereld en interesses weet je de leerlingen te interesseren voor het vak. Daarbij heb je oog voor de leerling, leg je goed..

Bekijk Vacature Maandag Maastricht


  18-05-2017 Rosmalen > Noord-Brabant Werkplekbeheerder Zuid-Nederland

Ben jij een ervaren werkplekbeheerder en vind je het leuk om op de weg te zitten? Dan zoeken wij jou!Voor de standplaats Rosmalen zijn wij op zoek naar een ervaren werkplekbeheerder, die meerdere locaties zal beheren. Je hebt een buitendienst functie en jou klant zit voornamelijk in Rosmalen, maar na de inwerkperiode zal het ook kunnen voorkomen dat je naar Maastricht, Goes of Almere moet.De..

Bekijk Vacature Staytec Officeflex


De opdrachtgever is een belangrijke speler in de arbeidsbemiddeling van professionals in de bouw en civiele sector. Gespecialiseerd in de werving & selectie, detachering en payrolling. Door breed in bouw en infra te bemiddelen hebben zij de afgelopen jaren flink kunnen groeien. Mede hierdoor opent de opdrachtgever twee nieuwe kantoren in Rotterdam en Utrecht. De cultuur van dit bedrijf laat zich..

Bekijk Vacature Salesrecruiters


  15-05-2017 Ede GLD > Gelderland Finance Professional

Geef je carrière een vliegende start en maak onderdeel uit van een sterk groeiende en ambitieuze organisatie!Werkmandejong & Finance ProfessionalsWerkmandejong matcht de ambitie van kandidaten met de ambities van onze klanten. We zijn een sterke visie gedreven organisatie en hechten grote waarde aan onze kernwaarden; trots, oprecht en gedreven.Als organisatie worden we gewaardeerd om onze..

Bekijk Vacature Werkmandejong via Werkmandejong


  08-05-2017 Hoogeveen > Drenthe Tekenaar StabiCad AutoCad

Onze opdrachtgever zoekt een aankomend Tekenaar Werktuigkundige Installaties met ervaring met StabiCad en AutoCad, schoolverlaters en starters met een afgeronde MBO opleiding installatietechniek niveau 4 of soortgelijk (APG/MIT) zou zeer goed passen op deze functie. Het gaat om een functie, waarbij je na een periode van detachering in dienst komt bij de odprachtgever.Als Werktuigkundig tekenaar..

Bekijk Vacature Xelvin


  15-05-2017 Rotterdam > Zuid-Holland Assistent Controller

Ben jij een gedreven Financial en ben je thuis in de financiële detachering, consultancy of accountancy? Ben je toe aan een volgende stap met veel afwisseling en vrijheid binnen diverse opdrachten voor zowel profit en non-profit organisaties? Werk je graag binnen een pragmatische en ondernemende organisatie met een duidelijke visie en strategie?Dan ontvangen wij graag je reactie!In deze functie..

Bekijk Vacature Profource


  18-05-2017 Rotterdam > Zuid-Holland Planner export groupage

Heb jij ervaring met het plannen van groupage zendingen? Vind jij de combinatie van time management in de logistieke sector een uitdaging? Dan is deze functie wellicht interessant voor jou! Voor onze opdrachtgever in Rotterdam Waalhaven is Staytec Officeflex  B.V. op zoek naar een planner export groupage. De functie is voor 43,75 uur per week en de werktijden zijn van 08.30 uur tot 17.45 uur. Op..

Bekijk Vacature Staytec Officeflex


  18-05-2017 Maasland > Zuid-Holland Chauffeur (inter)nationaal Parttime

Ben jij in het bezit van je rijbewijs CE met Code 95 en heb je ervaring als chauffeur? Ben jij het visitekaartje van een organisatie? Dan is deze functie wellicht interessant voor jou! Voor onze opdrachtgever in Maasland is Staytec Officeflex  B.V. op zoek naar een ervaren chauffeur. De functie is voor gemiddeld 25 á 30 uur per week. De werktijden zijn variërend van ochtend, middag – en avond...

Bekijk Vacature Staytec OfficeflexPagina's: 1 2 3


no show, just jobs

© 2010 banentop alle rechten voorbehouden