Vacatures in Drenthe

Vacatures Drenthe. Wanneer je op zoek bent naar Vacatures in Drenthe ben je bij Banentop.nl aan het goede adres. In de vacaturebank van Nederland staan uiteraard vacatures bij bedrijven in en rond Drenthe. Vacature plaatsen in Drenthe

Bekijk ons vacature overzicht voor
fulltime of parttime vacatures in Drenthe.

 Zoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

  29-05-2017 Drenthe > Drenthe Klantmanager Werk

Introductie: Talenter groeit: dit is jouw kans om je aan te sluiten bij ons team! Heb jij ervaring als Klantmanager Werk / Re-integratie binnen een gemeente? Dan hebben wij mogelijkheden voor een vaste aanstelling!  Bedrijf: Wanneer je ons team van consultants komt versterken treed je in dienst bij een stabiele werkgever waar jij kunt werken aan je carrière. Wij hebben vertrouwen in onze..

Bekijk Vacature Talenter


Freelance Developer Microsoft Dynamics AX - Drenthe -?70 per uur - 4 maanden Voor onze klant in Drenthe ben ik opzoek naar een Developer Microsoft...

Bekijk Vacature Talenter


Bedrijfsomschrijving We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug: een uitdagende functie, dé mogelijkheid om te ontwikkelen en natuurlijk...

Bekijk Vacature Abiant


  29-05-2017 Drenthe > Drenthe Consulent Jeugd

Talenter groeit: dit is jouw kans om je aan te sluiten bij ons team! Talenter zoekt zelfstandige Jeugdconsulenten met een praktische aanpak gecombineerd met klantgerichtheid en een flinke dosis werkervaring binnen jeugdhulp en/of gemeente. Wanneer je ons team van consulenten komt versterken treed je in dienst bij een stabiele werkgever waar jij kunt werken aan je carrière. Wij hebben vertrouwen..

Bekijk Vacature Talenter


  29-05-2017 Drenthe > Drenthe Medewerker Uitkeringsadministratie

Als Medewerker Uitkeringsadministratie ben je verantwoordelijk voor het leveren van ondersteuning aan de unit Werk, Zorg & Inkomen door het verrichten van administratieve en uitkeringstechnische werkzaamheden.Je ondersteunt de klantmanagers bij complexe (her) berekeningen en maakt bruteringen;Je fungeert als vraagbaak voor de klantmanagers met betrekking tot het uitkeringssysteem;Je voert..

Bekijk Vacature Talenter


  05-05-2017 Drenthe > Drenthe EPA-W adviseur

Voor een opdrachtgever in Midden-Drenthe zijn we opzoek naar een EPA adviseur voor in de woning- en utiliteitsbouw. Onze opdrachtgever is een adviesbureau op het gebied van energiezuinig bouwen en verbouwen. Dit gebeurt in opdracht van onder andere woningbouwcorporaties, architecten, projectontwikkelaars en particuliere opdrachtgevers.Als EPA adviseur in de woningbouw ben je verantwoordelijk..

Bekijk Vacature Abiant


  29-05-2017 Assen > Drenthe Ter Werving: Servicemonteur Regio Drenthe

Wil jij werken in een mensgerichte organisatie en heb jij een klantgerichte instelling?Voor regio Drenthe zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de volgende functie:Servicemonteur FulltimeWat ga je doen?Als servicemonteur verricht je reparaties en preventief onderhoud aan voorzieningen van klanten op locatie zodat zij daar optimaal gebruik van kunnen (blijven) maken. Daarbij voer je de..

Bekijk Vacature Timing Assen


  29-05-2017 Drenthe > Drenthe Casemanager jeugd Veiligheid

Talenter zoekt zelfstandige Jeugdconsulenten met een praktische aanpak gecombineerd met klantgerichtheid en een flinke dosis werkervaring binnen jeugdzorg en/of gemeente.Wanneer je ons team komt versterken treed je in dienst bij een stabiele werkgever waar jij kunt werken aan je carrière. Wij hebben vertrouwen in onze medewerkers en gaan te allen tijde op zoek naar mogelijkheden om jou als..

Bekijk Vacature Talenter


Bedrijfsomschrijving JACOBS DOUWE EGBERTS geeft vorm aan de toekomst van koffie. Als bedrijf dat zich uitsluitend op koffie- en theeproducten richt...

Bekijk Vacature Abiant


  29-05-2017 Drenthe > Drenthe Jobhunter

Talenter groeit: dit is jouw kans om je aan te sluiten bij ons team! Heb jij ervaring als Jobhunter of accountmanager binnen een gemeente? Dan hebben wij mogelijkheden voor een vaste aanstelling! Bedrijf: Wanneer je ons team van consultants komt versterken treed je in dienst bij een stabiele werkgever waar jij kunt werken aan je carrière. Wij hebben vertrouwen in onze medewerkers en gaan te..

Bekijk Vacature Talenter


Bedrijfsomschrijving We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug: een uitdagende functie, dé mogelijkheid om te ontwikkelen en natuurlijk...

Bekijk Vacature Talenter


  12-05-2017 Drenthe > Drenthe Voorman dak- en wandbeplating

Ben jij de voorman dak- en wandbeplating in de omgeving van Emmen/Stadskanaal waar wij naar op zoek zijn?Als voorman verzorg je de opbouw van staalconstructies op de bouwlocaties. Daarnaast ben jij degene die op locatie de afstemming met de opdrachtgever en andere partijen verzorgt zodat de werkzaamheden goed en volgens afspraak verlopen. Hiermee ben je voor onze opdrachtgever een belangrijke..

Bekijk Vacature Abiant


  29-05-2017 Drenthe > Drenthe BBL-er elektrotechniek

Ben jij de nieuwe elektromonteur van de toekomst? Wil je leren elektrische installaties aan te leggen en hierbij een opleiding volgen? Reageer dan direct!

Bekijk Vacature Abiant


Bedrijfsomschrijving JACOBS DOUWE EGBERTS geeft vorm aan de toekomst van koffie. Als bedrijf dat zich uitsluitend op koffie- en theeproducten richt...

Bekijk Vacature Talenter


  29-05-2017 Drenthe > Drenthe BBL-er installatietechniek

Ben jij de nieuwe installatiemonteur van de toekomst? Wil je leren cv installaties en sanitair aan te leggen en hierbij een opleiding volgen? Reageer dan direct!

Bekijk Vacature Abiant


  23-05-2017 Drenthe > Drenthe Stedenbouwkundig Medewerker

Talenter is op zoek naar een Stedenbouwkundig Medewerker in de provincie Drenthe voor 32 uur per week.FunctieprofielLeveren integrale stedenbouwkundige en landschappelijke ontwerpen t.b.v. structuurvisies, stedenbouwkundige visies en plannen, ruimtelijke verkenningen en andere stedebouwkundige producten;Geven van stedebouwkundige adviezen op basis van zijn/haar expertise en weet wat er in de..

Bekijk Vacature Talenter


  29-05-2017 Drenthe > Drenthe Integraal klantmanager

Als Integraal Klantmanager verricht je alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van doel- en rechtmatigheid. Je beoordeelt aanvragen Levensonderhoud, Bijzondere Bijstand en/of Minimaregelingen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het beheer van een eigen caseload en het inzetten, bewaken en beheren van instrumenten met als doel uitstroom te bevorderen. Je signaleert en analyseert hulpvragen..

Bekijk Vacature Talenter


  29-05-2017 Drenthe > Drenthe Klantmanager Werk Statushouders

Wie wil met Talenter het avontuur aangaan?! Wij zoeken een Klantmanager Werk Statushouders!Talenter zoekt een ervaren Klantmanager voor de doelgroep Statushouders. In deze rol pas je maatwerk toe. Dat houdt in dat je op een creatieve en doelgerichte wijze met de wet- en regelgeving omgaat. Als klantmanager maak je deel uit van een team waarin de focus op de uitstroom naar werk..

Bekijk Vacature Talenter


  29-05-2017 Drenthe > Drenthe Klantmanager Inkomen

Introductie: Ben jij een echte dossierbijter, heb je kennis van de Participatiewet? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft als Klantmanager Inkomen en zelf op zoek is naar een baan met diversiteit en afwisseling. Beschrijving: Als Klantmanager Inkomen maak je deel uit van het expertise team Inkomen bij Talenter. De meest kwetsbare personen in de..

Bekijk Vacature Talenter


  14-06-2017 Utrecht Exact Consultant

Exact Consultant - Regio Utrecht Een enorme kans voor een consultant om bij een bedrijf te werken die goed zorg draagt voor hun werknemers. Als wer...

Bekijk Vacature Abiant


  29-05-2017 Drenthe > Drenthe WMO Consulent

Heb jij ervaring als Wmo Consulent binnen een gemeente of als Indicatiesteller binnen het CIZ / de zorg? Dan hebben wij mogelijkheden voor een vaste aanstelling!  Bedrijf: Wanneer je ons team van consulenten komt versterken treed je in dienst bij een stabiele werkgever waar jij kunt werken aan je carrière. Wij hebben vertrouwen in onze medewerkers en gaan te allen tijde op zoek naar..

Bekijk Vacature Talenter


  29-05-2017 Drenthe > Drenthe Leerplichtambtenaar/ RMC Consulent

Ben jij een ervaren Leerplichtambtenaar / RMC Consulent binnen het Sociaal Domein die zich gedreven inzet om ongeoorloofd verzuim te stoppen? Dan zoekt Talenter jou! Wij zoeken nadrukkelijk kandidaten met ervaring in deze functie binnen het Sociaal Domein. Wanneer je ons team van consulenten komt versterken treed je in dienst bij een stabiele werkgever waar jij kunt werken aan je carrière. Wij..

Bekijk Vacature Talenter


  29-05-2017 Drenthe > Drenthe Elektromonteur nieuwbouw woningen

Wil jij de bewoners blij maken in hun nieuwe woning? Zorg jij ervoor dat de lampen branden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je legt complete elektrische installaties aan in nieuwbouw woningen.

Bekijk Vacature Abiant


  24-05-2017 Drenthe > Drenthe Arbeidsdeskundige

Talenter groeit: dit is jouw kans om je aan te sluiten bij ons team! Heb jij ervaring als Arbeidsdeskundige? Dan hebben wij mogelijkheden voor een vaste aanstelling! Wanneer je ons team van consultants komt versterken treed je in dienst bij een stabiele werkgever waar jij kunt werken aan je carrière. Wij hebben vertrouwen in onze medewerkers en gaan te allen tijde op zoek naar mogelijkheden om..

Bekijk Vacature Talenter


  29-05-2017 Drenthe > Drenthe Backoffice Medewerker WMO en Jeugd

Talenter groeit: dit is jouw kans om je aan te sluiten bij ons team!Heb jij ervaring als Medewerker Backoffice WMO en Jeugd binnen een gemeente? Dan komen wij graag met jou in contact.Wanneer je ons team van consultants komt versterken treed je in dienst bij een stabiele werkgever waar jij kunt werken aan je carrière. Wij hebben vertrouwen in onze medewerkers en gaan te allen tijde op zoek naar..

Bekijk Vacature Talenter


Zoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

  05-05-2017 Groningen > Groningen GZ- Psycholoog - Vast Dienstverband

Lijkt het jou als ervaren GZ-Psycholoog interessant om jouw expertise projectmatig toe te passen bij verschillende organisaties in Groningen en Drenthe? Of wil je als beginnend GZ-Psycholoog ervaring opdoen met diverse doelgroepen? En daarbij toch de zekerheid hebben van een vast dienstverband? Lees dan verder!Bij Maandag® zijn er verschillende mogelijkheden voor GZ-Pschologen. Zo kun je als..

Bekijk Vacature Maandag Groningen


  17-05-2017 Meppel > Drenthe Slijper/Aanpakker

Voor een grote opdrachtgever in de energie en infrastructuur in de omgeving van Zuid- Drenthe en Overijssel zijn wij, per direct, op zoek naar een gemotiveerde Slijper/Aanpakker. De werkzaamheden bestaan uit het dagelijks slijpen, voorbewerken en kanten (doormiddel van een haakse slijper) aan RVS en koolstofpijpen.

Bekijk Vacature Hebu Synergy


  10-05-2017 Amsterdam > Noord-Holland applicatiebeheerder Retail

ERP Applicatiebeheerder / Functioneel Consultant - Regio AmsterdamOp zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan mag je nu je zoektocht stoppen!Als wereldwijde leider in ERP recruitment is het onze taak om een geschikte job voor je te vinden en om je te begeleiden doorheen het rekruteringsproces.Voor een klant in de regio Amsterdam ben ik op naar een ERP applicatiebeheerder met Retail-achtergrond. Je..

Bekijk Vacature Nigel Frank


  16-05-2017 Meppel > Drenthe Werkvoorbereider

Voor een grote opdrachtgever in de energie en infrastructuur in de omgeving van Zuid- Drenthe en Overijssel zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider. Het betreft een functie ter volledige ondersteuning. Je begeleid projecten van A tot Z. Jouw werkzaamheden bestaan uit het maken van planningen, offertes, contact met klanten, leveranciers en uitvoerders en ondersteunen bij overige..

Bekijk Vacature Hebu Synergy


Postnned is al meer dan twintig jaar een vertrouwde naam op het gebied van landelijke postbezorging en huis-aan-huisverspreiding in de regio Drenthe en Groningen. Daarnaast is Postnned partner van Sandd, het op één na grootste postbedrijf van Nederland. Zoek jij een leuke, flexibele bijbaan? Ben je graag buiten en werk je het liefst zelfstandig? Word dan postbezorger bij Postnned in..

Bekijk Vacature Sandd


Heb jij commerciële werkervaring? Heb jij meer dan 1 jaar acquisitie ervaring? En ben jij opzoek naar uitdagende sales baan waarin je kunt ondernemen? Het onderdeel Klein Zakelijke Markt van Nuon Sales Force biedt jou de kans om jouw talenten op salesgebied in te zetten.Als verkoper zakelijke markt heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je bezoekt ondernemers uit het midden- en..

Bekijk Vacature Randstad


  07-05-2017 Zwolle > Overijssel Telefonisch Adviseur - Quality Contacts

Quality Contacts is een contactcenter in Schagen en Zwolle. Wij verzorgen de klantcontacten per telefoon, mail en post van onze opdrachtgevers. Je zult werken voor verschillende opdrachtgevers, wat zorgt voor afwisseling. Bij de meeste projecten benader je bestaande klanten om hen een aanvullend product of dienst aan te bieden. Dit is afhankelijk van onze opdrachten. Voor onze vestiging in..

Bekijk Vacature Quality Contacts


  02-05-2017 Emmen > Drenthe Junior Fiscalist

U bent (recentelijk) afgestudeerd als jurist / fiscalist op HBO/WO niveau en bent zich aan het oriënteren op een eerste dan wel nieuwe uitdaging in de accountancy? Dan zou dit wel eens uw droombaan kunnen zijn. Namens onze opdrachtgever zoekt Headhuntersteam een ambitieuze, klant- en resultaatgerichte young professional die zich wil ontwikkelen in een team van bijna 10 fiscalisten verdeeld over..

Bekijk Vacature Headhuntersteam Groningen


  26-04-2017 Assen > Drenthe Kabeltrekker

We zijn met spoed op zoek naar aanpakkers met VCA voor een opdrachtgever in Drenthe. Beschik jij over een geldig VCA certificaat en ben je een echte aanpakker die stevig met zijn voeten in het klei staat en ben jij bovendien fulltime beschikbaar, dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Bekijk Vacature MF Assen


  18-05-2017 Beilen > Drenthe Field Service Engineer Ziggo

Voor onze opdrachtgever zijn wij in het algemeen, op zoek naar een aantal monteurs voor Ziggo apparatuur voor een deel van Nederland. Als Field service engineer ben je zelfstandig in het uitvoeren van installaties en het oplossen van storingen bij particulieren. De uitdaging ligt voor jou in het oplossen van problemen en het klantgericht werken.Je zal ondersteuning bieden aan de klanten in de..

Bekijk Vacature Staytec Officeflex


  03-05-2017 Groningen > Groningen Bedrijfsarts

Voor de Noordelijke provincies van Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel) zijn wij op zoek naar een, bij voorkeur, geregistreerd Bedrijfsarts. Bent u niet (meer) geregistreerd maar wel bereid om u te her registreren, dan bent u ook van harte uitgenodigd om te reageren. Als bedrijfsarts heb je een ruime mate van vrijheid. Dit betekent dat er ruimte is voor jouw ideeën, werkwijze..

Bekijk Vacature Matchpartner


Als stagiair Kok help je een handje mee in de keukens van de verschillende restaurants op het park. In de snelkookpan van deze spannende omgeving, lever je een bijdrage aan de bereiding van het eten voor de gasten. Een leerzame meeloopstage voor een toekomstige kok!Wat je op verjaardagen vertelt dat je doetIk loop stage als Kok op een van de parken van Center Parcs. Ik maak afhankelijk van het..

Bekijk Vacature Albron


  17-05-2017 Groningen > Groningen Bol ICT zoekt ondernemende collega’s

Bij Bol ICT zoeken we niet zomaar collega’s. Wij zoeken ondernemende collega’s. Uiteraard is ervaring en kennis een pré, maar wij vinden het nóg belangrijker dat je een goede aanvulling bent voor ons team. En dat je de juiste instelling hebt.De belangrijkste kenmerken van Bol ICT zijn:verantwoordelijkheidondernemendbetrokkenheidheldere taalWe zoeken mensen die willen groeien, hard willen..

Bekijk Vacature Bol ICT bv


  10-05-2017 Assen > Drenthe Medewerker Personeelsadministratie

Cosis is het resultaat van de samenwerking tussen Promens Care in Drenthe en NOVO in Groningen. Binnen deze samenwerking bieden Promens Care en NOVO afzonderlijk, herkenbare zorg- en dienstverlening aan hun cliënten. Cosis fungeert daarbij als holdingstichting waar bestuur en toezicht bij elkaar komen en waar de ondersteunende diensten per 1 januari 2016 in zijn ondergebracht.Voor de afdeling..

Bekijk Vacature Cosis


  10-05-2017 Haren GN > Groningen Uitvoerder OVL (9092

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Uitvoerder in Openbare Verlichtingen. Je komt te werken binnen een hecht team, waarbij je veel zelfstandig op projecten gaat. Als Uitvoerder ligt de nadruk op de LS/OVL werkzaamheden binnen de regio Groningen, Drenthe en Friesland. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanspreken en aansturen van de betrokken..

Bekijk Vacature WOODselect


  05-05-2017 Groningen > Groningen Wijkverpleegkundige Vast Dienstverband

Ben jij een toegewijde Wijkverpleegkundige en lijkt het jou interessant om met jouw kennis en kunde de zorgkwaliteit bij verschillende thuiszorgorganisaties te verbeteren en waarborgen? Dan is Maandag® op zoek naar jou!De rol van de Wijkverpleegkundige is erg in beweging. Mensen worden ouder en wonen steeds langer thuis. Wijkverpleging is meer dan alleen zorg ‘achter de voordeur'. Dagelijks..

Bekijk Vacature Maandag Groningen


Postnned is al meer dan twintig jaar een vertrouwde naam op het gebied van landelijke postbezorging en huis-aan-huisverspreiding in de regio Drenthe en Groningen. Daarnaast is Postnned partner van Sandd, het op één na grootste postbedrijf van Nederland. Zoek jij een leuke, flexibele bijbaan? Ben je graag buiten en werk je het liefst zelfstandig? Word dan postbezorger bij Postnned in..

Bekijk Vacature Sandd


  05-05-2017 Groningen > Groningen Verzorgende IG

Weet jij hoe je hulpbehoevende cliënten een lach op het gezicht kan bezorgen en staat het welbevinden van jouw cliënt centraal? Dan kom ik graag met jou in contact!Maandag® Groningen is op zoek naar verzorgenden IG. Bij onze opdrachtgevers in de regio Groningen en Drenthe kan je als verzorgende IG werkzaam zijn bij een verpleeghuis, verzorgingshuis of binnen de thuiszorg. De doelgroepen waarmee..

Bekijk Vacature Maandag Groningen


  10-05-2017 Groningen > Groningen Communicatieadviseur

Zit jij als Communicatieadviseur al jaren op dezelfde plek en ziet jouw maandag er niet meer zo rooskleurig als toen jij in jouw functie begon of heb jij een profiel met veel verschillende opdrachtgever waar je prachtige resultaten hebt neergezet? Maandag biedt jou mogelijkheden om bij een gemeente in de rol van Communicatieadviseur in onze regio Groningen/Drenthe.

Bekijk Vacature Maandag Groningen


  03-05-2017 Groningen > Groningen Controller

Wie ben jij?Jij bent als controller verantwoordelijk voor de administratieve organisatie en de bestuurlijke informatievoorziening op financieel-economisch gebied. Vanuit jouw rol…….Bewaak jij de rentabiliteit en de liquiditeit- en vermogenspositie en adviseer jij de directie met betrekking tot budget- en uitgavenbeleid;Verzamel en beoordeel jij begrotingsvoorstellen aan de hand van..

Bekijk Vacature RTV Noord


Heb jij commerciële werkervaring? Heb jij meer dan 1 jaar acquisitie ervaring? En ben jij opzoek naar uitdagende sales baan waarin je kunt ondernemen? Het onderdeel Klein Zakelijke Markt van Nuon Sales Force biedt jou de kans om jouw talenten op salesgebied in te zetten.Als verkoper zakelijke markt heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je bezoekt ondernemers uit het midden- en..

Bekijk Vacature Randstad


  18-05-2017 Meppel > Drenthe Chemisch analisten

Heb je ervaring met ervaring met instrumentele en nat-chemische analyses en een MLO, HLO of WO opleiding in een chemische richting? Meld je dan aan voor deze verzamelvacature! Voor diverse opdrachtgevers in de regio Overijssel en Drenthe zoeken wij regelmatig chemisch analisten op (MLO, HLO, BSc en MSc niveau). Deze opdrachtgevers zijn actief binnen de farmacie, levensmiddelen en/of chemie. We..

Bekijk Vacature Checkmark Labrecruitment


  09-05-2017 Assen > Drenthe Tekenaar/ Constructeur met Inventor ervaring

Voor verschillende opdrachtgevers in Groningen, Friesland en Drenthe zijn wij op zoek naar Technici die ervaring hebben met het tekenen in het programma Inventor. Het kan gaan om tijdelijke projecten van een aantal maanden tot vacatures waarbij je voor langere tijd aan de slag kan als tekenaar/ constructeur. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontwerpen, construeren en tekenen van..

Bekijk Vacature Isoper Engineering Services BV


Postnned is al meer dan twintig jaar een vertrouwde naam op het gebied van landelijke postbezorging en huis-aan-huisverspreiding in de regio Drenthe en Groningen. Daarnaast is Postnned partner van Sandd, het op één na grootste postbedrijf van Nederland. Zoek jij een leuke, flexibele bijbaan? Ben je graag buiten en werk je het liefst zelfstandig? Word dan postbezorger bij Postnned in..

Bekijk Vacature Sandd


  11-05-2017 Valthermond > Drenthe Allround timmerman gezocht

Voor een opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een allround timmermanJe dient volledig zelfstandig te kunnen werken en in bezit te zijn van eigen vervoerDe werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Drenthe en Groningen.Bij goed functioneren kan dit een functie voor langere tijd zijn!

Bekijk Vacature Veendam via Uitzendbureau Paraat EmmenPagina's: 1 2 3 4


no show, just jobs

© 2010 banentop alle rechten voorbehouden