Vacatures in Drunen

Kijk snel voor vacatures in Drunen op Banentop.nl

Vacature plaatsen in Drunen doet u snel via Banentop.nl

 Zoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

Is elektrotechniek jouw passie en lijkt het je leuk om te werken in een industriële omgeving, meld je dan nu aan bij Werk en Vakmanschap. Wij informeren je graag over ons uniek (om)scholingsproject. Wij leiden je op voor elektromonteur niveau 3-4 met uitstekend loopbaanperspectief!

Bekijk Vacature Werk en Vakmanschap


  16-05-2017 Drunen > Noord-Brabant Leerling elektromonteur Drunen

Begint het buitenhangen je te vervelen? Weet je niet meer wat je met je vrije tijd aan moet? Heb jij twee rechterhanden is jouw bijnaam ook wel ‘Handige Harry’? Heb jij altijd al iets met elektriciteit willen doen? Lees dan snel verder want dan zoeken wij JOU!Voor onze opdrachtgever in Drunen zijn wij op zoek naar leerlingen die beschikken over een groot doorzettingsvermogen, leerlingen die zich..

Bekijk Vacature JobXion Vakmensen via JobXion


  24-05-2017 Drunen > Noord-Brabant Storingsmonteur E/WTB te Drunen - 3/5 ploegen (110970)

- Als storingsmonteur verricht je zelfstandig industriële onderhouds- en storingswerkzaamheden op elektrotechnisch gebied;- Daarnaast kom je in deze functie in aanraking met hydrauliek, pneumatiek en voer je ook mechanische werkzaamheden uit;- Je werkt in een 3- of 5-ploegensysteem en bent ondersteunend aan de productieafdelingen;- Je vindt er een technisch, zeer uitdagend en divers machinepark..

Bekijk Vacature Werk en Vakmanschap


  09-05-2017 Rijen > Noord-Brabant Verzorgende IG vaste aanstelling

Momenteel zijn wij op zoek naar verzorgende IG's die op zoek zijn naar een nieuwe baan voor één van de twee locaties. De locaties bevinden zich in Rijen en Kaatsheuvel. Bij beide locaties staan meerdere functies open voor in de thuiszorg en intramuraal. Ben jij woonachtig in Rijen, Kaatsheuvel, Breda, Tilburg, Dongen, Oosterhout, Gilze, Waalwijk, Drunen, Waspik of één van de kleinere plaatsen..

Bekijk Vacature Matchpartner


  19-05-2017 Drunen > Noord-Brabant Kok team Retail

Henri (Drunen) heeft een vacature voor een kok die verantwoordelijk is voor het bereiden van onze culinaire soepen, sauzen en maaltijdcomponenten. Heb jij ervaring of een opleiding als kok, en wil jij werken met de allerbeste grondstoffen, waarbij duurzaam en eerlijk belangrijke principes zijn? Momenteel zijn wij op zoek naar een kok voor team RetailJe doel is het zo efficiënt mogelijk, aan de..

Bekijk Vacature Henri B.V. via Primatch Nederland


  10-05-2017 Drunen > Noord-Brabant Leerling Monteur (dagdienst) te omgeving Waalwijk (112154)

Voor deze functie zijn wij op zoek naar enthousiaste en ambitieuze kandidaten die zich willen ontwikkelen tot volwaardig monteur.Je gaat 1 dag in de week naar school en volgt de opleiding Mechatronica of Werktuigbouwkunde op niveau 3-4. Gedurende 4 dagen in de week leer je de fijne kneepjes van het vak bij het bedrijf.

Bekijk Vacature Werk en Vakmanschap


  15-05-2017 Drunen > Noord-Brabant Mechanisch Monteur

Voor een toonaangevende organisatie zijn wij op zoek naar kandidaten voor de vacature Mechanisch Monteur. Het takenpakket voor deze functie bestaat uit de onderstaande werkzaamheden:Uitvoeren van (preventief en correctief) onderhoud aan het machinepark en (gebouw)installaties;Mechanische storingen oplossen;Installeren en in gebruik nemen van nieuwe productielijnen en installaties.

Bekijk Vacature Young Engineering


  26-05-2017 Oosterhout NB > Noord-Brabant Hulpmonteur

Een hulpmonteur voor onze vacature in Drunen. Jij kunt hard werken en hebt oog voor kwaliteit. Behalve representatief, ben je ook initiatiefrijk. Geen rijbewijs? Geen probleem, want je kunt meerijden vanuit Breda, Tilburg, Heusden en Zaltbommel! Jouw toekomstige werkzaamheden:Bereid om praktijkervaring op te doen onder begeleiding (assistent installatiemonteur);Zelfstandig met oog voor..

Bekijk Vacature Artiflex People Projects Solutions


  23-05-2017 Drunen > Noord-Brabant Calculator W | Drunen | Installaties | 2.800 - 4.000

Voor de vacature als Calculator W Drunen Installaties ga je het volgende doen:Je ontwerpt technische installaties voor de seriematige woningbouw en bent vanaf de conceptfase tot aan het definitief ontwerp betrokken bij het tot stand komen van de definitieve uitvoering.Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de installatietechniek en weet deze in overleg met de organisatie te..

Bekijk Vacature WR.nl Werving en Selectie


  10-05-2017 Drunen > Noord-Brabant Leerling Monteur Elektrotechniek regio Waalwijk (111842)

Is elektrotechniek jouw passie en lijkt het je leuk om te werken in een industriële omgeving?Wij zijn op zoek naar een leerling elektrotechnicus om de storingsdienst van de Technische Dienst mee te versterken. Een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zijn nodig om zowel overdag als ook ’s nachts samen met je collega het machinepark van het bedrijf draaiende te houden.Wat ga je..

Bekijk Vacature Werk en Vakmanschap


  19-05-2017 Waalwijk > Noord-Brabant Commercieel medewerker binnendienst

Ben jij commercieel en lijkt het je interessant in een bedrijf te werken gespecialiseerd in interieurbouw? Dan is deze fulltime vacature wat voor jou!Voor een opdrachtgever in Drunen, zijn wij op zoek naar een Commercieel medewerker binnendienst. Samen met 4 collega's ondersteun je de sales afdeling. Hierbij ben je veelvuldig in contact met (toekomstige) klanten, waarbij je hen advies op maat..

Bekijk Vacature RAAAK Personeel


  04-05-2017 Drunen > Noord-Brabant Monteur Assemblage (112279)

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Monteur Assemblage die mede verantwoordelijk wordt voor het assembleren en monteren van diverse onderdelen tot het eindproduct in de werkplaats. Je vindt het leuk om te sleutelen en vanaf een tekening tot een goed eindproduct te komen. Je bent enthousiast en leergierig om binnen het bedrijf door te groeien naar de functie van monteur assemblage..

Bekijk Vacature Werk en Vakmanschap


  15-05-2017 Drunen > Noord-Brabant Elektromonteur Machinebouw

Als Elektromonteur Machinebouw ben je werkzaam in de werkplaats op de afdeling Elektrotechniek. Op basis van tekeningen en stuklijsten sluit je elektrotechnische componenten en onderdelen aan. Je draagt zorg voor het bekabelen van de technisch hoogstaande machines alsmede ook het aansluiten en testen van de PLC's. Je test zelfstandig de machines, eventueel in samenspraak met klanten, stelt ze af..

Bekijk Vacature Werelds in mens & werk


Geen resultaat

Er zijn geen resultaten gevonden!

no show, just jobs

© 2010 banentop alle rechten voorbehouden