Vacatures in Geldermalsen

Vacatures in Geldermalsen. Wanneer je op zoek bent naar Vacatures in Geldermalsen ben je bij Banentop.nl aan het goede adres. In de vacaturebank van Nederland staan uiteraard vacatures bij bedrijven in en rond Geldermalsen. Vacature plaatsen in Geldermalsen

Bekijk ons vacature overzicht voor
fulltime of parttime vacatures in Geldermalsen.Zoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

  26-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Wil jij leren hoe je cyber crime moet bestrijden?

De ideale kandidaat voldoet aan de volgende eisen:&ndash Je bent erg leergierig&ndash Je bezit een drive op het gebied van security en cyber crime&ndash Je bent als persoon erg flexibel het draaien van een storingsdienst is hier een eis&ndash Je vind het leuk om klanten te bezoeken vanuit een adviserende rolTevens heb je kennis van:&ndash Security waarbij een afgeronde hbo studie en..

Bekijk Vacature CareerValue B.V.


  18-01-2017 Geldermalsen > Gelderland PHP Developer Geldermalsen LAMP LEUK TEAM 2.400 - 3.800

Je hebt HBO - denkniveau. Je hebt een opleiding gedaan bij voorkeur in de richting Informatica, of vergelijkbaar. Je ervaring is belangrijker dan diploma's!†Je hebt ervaring binnen een soortgelijke functie en bent bekend met open source (LAMP).Je hebt ťťn tot vier jaar ervaring met PHP en bent goed bekend met Javascript en MySQL.Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.†Wat leer je..

Bekijk Vacature WR Werving.Selectie


  26-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Software Engineer (C/C++/C# Delphi). High-tech omgeving!

Zin in een uitdagende baan als Software Engineer? Heb jij iets op met complexiteit high-tech omgevingen en zoek je uitdaging? Lees verder en reageer! We zijn namelijk op zoek naar jou!In de functie van Software Engineer (C/C++ C# Delphi) werk je aan realtime software voor high-tech machines. In deze functie vertaal je de technische specificaties naar software. Je ontwikkelt de software je..

Bekijk Vacature Aatop ICT


  26-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Software Engineer (C/C++/C# Delphi). High-tech omgeving!

Aan de functie van Software Engineer (C/C++ C# Delphi) worden de volgende eisen gesteld:Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding (bijvoorbeeld Informatie Technische Informatica Elektro) Je beschikt over enkele jaren relevante ervaring als Software Ontwikkelaar Je hebt ervaring met programmeertalen als C/C++/C# en Delphi Je hebt affiniteit met realtime software high-tech..

Bekijk Vacature Aatop ICT


  26-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Medior tester bij solide bedrijf (Goed salaris + automation)

- Je hebt een HBO werk- en denkniveau- Je hebt enkele jaren ervaring als tester- Je hebt kennis van geautomatiseerd testen of wil hier graag mee aan de slag gaan- Bij voorkeur beschik je over test certificaten zoals TMap Next of ISTQB- Je hebt ervaring met Agile werken- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift..

Bekijk Vacature CareerValue B.V.


  26-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Technisch Commercieel Engineer

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Technisch Commercieel Engineer. Ben of ken jij iemand die zowel techniek als commercie met elkaar wil combineren? Neem dan direct contact met ons!Bij de functie van Technisch Commercieel Engineer horen onder andere de volgende werkzaamheden:Je ondersteunt verkoopmedewerkers bij technische vragen Je stelt calculaties op werkt offerte uit en verstrekt..

Bekijk Vacature Aatop techniek


  23-01-2017 Geldermalsen > Gelderland SVPO Geldermalsen - Docent Wiskunde

Voor onze kleinschalige school (16 leerlingen per klas, 80 per leerjaar) zijn we voor schooljaar 2017†- 2018†op zoek naar een bevoegde docent Wiskunde voor onze Mavo/Havo/Vwo onderbouw.

Bekijk Vacature Stichting voor Persoonlijk Onderwijs


  13-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Medewerker afvalinzameling met doorgroei mogelijkheden

- Indien je in het bezig bent van een groot rijbewijs, rijdt je kunststof routes en of papierroutes in de regio;- Laden van zakken kunststof in de route;- Indien gewenst werk je mee op de milieustraten in Zaltbommel, Culemborg, Geldermalsen of Tiel.

Bekijk Vacature Timing Tiel


Tijdens jouw werkdag draait alles om de ICT-werkomgeving van onze klanten. Je houdt de stabiele werkomgeving in stand en pleegt onderhoud aan netwerken. Je pakt ICT-gerelateerde verzoeken van klanten op. Maar je signaleert ook knelpunten en trends en bespreekt deze met de technische klantmanagers of onze verkoopafdeling. Ook ben je continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze..

Bekijk Vacature MoreThanJust B.V.


  26-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Wil jij leren hoe je cyber crime moet bestrijden?

Binnen deze organisatie kom je terecht in een mooie functie!Zo ben ik voor deze klant op zoek naar een é chte junior mits je beschikt over een flinke enthousiasme uiteraard.Zo zal je in deze organisatie in aanzienbare tijd klaargestoomd worden tot een echte vakprofessional - er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiatief- je zal starten met een mooi inwerktraject waarin veel ruimte..

Bekijk Vacature CareerValue B.V.


  08-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Chauffeur rijbewijs C / Belader

- Indien je in het bezig bent van een groot rijbewijs, rijd je kunststof routes en of papierroutes in de regio;- Laden van zakken kunststof in de route;- Indien gewenst werk je mee op de milieustraten in Zaltbommel, Culemborg, Geldermalsen of Tiel.

Bekijk Vacature Timing Tiel


  26-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Cyber Crime bestrijden als Junior Security Systeembeheerder!

Door middel van het eigen security programma met bijbehorend complexe hardware en software los je security issues op bij voor de klant.Als netwerk security specialist ben je eigenlijk een soort van systeem- en netwerkbeheerder alleen dan meer gericht op het security aspect. Naast het adviseren van klanten op security gebied ga je ook langs bij deze klanten om software en hardware te installeren...

Bekijk Vacature CareerValue B.V.


  10-01-2017 Geldermalsen > Gelderland Transport Analist - Blokker

Binnen Blokker is de afdeling transport verantwoordelijk voor de bevoorrading van† alle winkels in Nederland ťn alle winkels binnen BelgiŽ. Voor deze afdeling, die volop in beweging is, zoeken wij een Transport Analist. Als Transport Analist†ben je verantwoordelijk voor het samenstellen, opvolgen en waar nodig aanpassen van de aanleverschemaís voor de Blokker winkels binnen de Benelux. Dit doe..

Bekijk Vacature Personato Werving en Selectie


  26-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Frontend goeroe met .NET kennis

- Je hebt een afgeronde HBO Informatica- Je hebt ervaring als Frontend developer- Je hebt ervaring met JS JQuery Bootstrap WCF- Je hebt ervaring met C#.NET MVC..

Bekijk Vacature CareerValue B.V.


  30-01-2017 Geldermalsen > Gelderland Buitengewoon Opsporingsambtenaar | BOA | Parkeercontroleur

Als Buitengewoon Opsporingsambtenaar | BOA | Parkeercontroleur (m/v) bestaat je takenpakket onder andere uit:Het verrichten van de bijbehorende administratieve werkzaamhedenOverleggen met vakafdelingen van de gemeente en de politieVerzorgen van mondelinge en schriftelijke correspondentie met bewoners en ondernemersAfhandelen van klachten, meldingen en bezwaarschriftenOpstellen van..

Bekijk Vacature Driessen HRM


  26-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Sales Engineer

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Service Engineer. Ben of ken jij iemand die graag zijn technische achtergrond inzet in een commercië le omgeving? Neem dan direct contact met ons!Bij de functie van Service Engineer horen onder andere de volgende werkzaamheden: Je vertaalt de wensen van de klant naar een passend concept Je bent verantwoordelijk voor de technische en..

Bekijk Vacature Aatop techniek


  26-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Frontend goeroe met .NET kennis

Je komt te werken in een Scrum team bestaande uit 1 andere frontend developer een aantal .NET developers en een tester. Je krijgt de verantwoording over een aantal applicaties die niet alleen gebruikersvriendelijk moeten zijn ze moeten ook altijd goed en snel werken. Veel van je werk is nieuwbouw waarbij je ook aan het ontwerpen en met het design bezig bent...

Bekijk Vacature CareerValue B.V.


  26-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Test engineer bij bekend stabiel bedrijf met hoog salaris!

- Je hebt een HBO werk- en denkniveau- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als software tester- Bij voorkeur beschik je over testcertificaten (TMap ISTQB)- Bij voorkeur heb je ervaring met test automation (Tosca is een pré )- Je hebt ervaring met het opstellen en uitvoeren van gebruikersacceptatietesten- Van nature ben je een proactieve sociale en communicatiefvaardige werknemer waarbij..

Bekijk Vacature CareerValue B.V.


  16-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Secretaresse / Office Manager

Voor een groeiende organisatie in Geldermalsen zijn wij op zoek naar een Secretaresse / Office Manager. Je bent het visitekaartje van de organisatie waarin je eerste aanspreekpunt bent voor bezoekers en klanten. Naast de receptietaken, telefoon, post, agendabeheer, mailverwerking en facalitair beheer ondersteun je het management in uiteenlopende taken. Ook verricht je de administratieve taken..

Bekijk Vacature Flexibility


Van jou verwachten we ruime ICT-ervaring aantoonbaar hbo-niveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring als systeembeheerder. Je weet (bijna) alles van Windows Exchange SQL Back-up Security routers firewalls & switches VMWare netwerken en IP. Je bent in staat om kleinere en grote ICT-projecten uit te voeren. Je kunt een Servicedesk aansturen en technische oplossingen bieden voor..

Bekijk Vacature MoreThanJust B.V.


  24-02-2017 Culemborg-4104AV Assistent Controller

Casala in Culemborg zoekt een Accurate assistent Controller / Boekhouder die de internationale financiŽle administratie van 4 Europese vestigingen ...

Bekijk Vacature WR Werving.Selectie


  26-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Medior tester bij solide bedrijf (Goed salaris + automation)

Je wordt onderdeel van het Agile team dat bestaat uit 3 andere testers en een testcoordinator. Samen houd je je bezig met het leveren van de allerhoogste kwaliteit met betrekking tot de geleverde applicaties. Zo stel je performance regressie en functionele acceptatietesten en zorg je dat dit traject in goede banen geleid wordt. Daarnaast worden steeds meer testtrajecten geautomatiseerd en krijg..

Bekijk Vacature CareerValue B.V.


  26-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Cyber Crime bestrijden als Junior Security Systeembeheerder!

- Je hebt een HBO opleiding IT gerelateerd - Je hebt Cisco/CCNA netwerkbeheerder opleiding of cursussen - Je hebt affiniteit met de IT en Security en je hebt goede kennis van netwerken & systemen - Je bent bereid om veel te leren en diverse certificaten te behalen op het gebied van Security - Je hebt bij voorkeur een CEH/ISSP certificering - Je bent vaardig met Linux en Windows - Je bent..

Bekijk Vacature CareerValue B.V.


  26-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Test engineer bij bekend stabiel bedrijf met hoog salaris!

In je nieuwe functie word je dus onderdeel van het testteam en gezamenlijk zorg je er voor dat de inhouse applicaties altijd van de hoogste kwaliteit zijn. Je bent betrokken bij het opstellen van het mastertestplan en zorgt voor een nauwkeurige uitvoering van de gekozen testtrajecten. Zo stel je eigenhandig testscripts uit voor o.a. gebruikersacceptatie en unit testen. Het bedrijf is ook reeds..

Bekijk Vacature CareerValue B.V.


  16-01-2017 Geldermalsen > Gelderland SVPO Geldermalsen - Docent Engels (0,75 fte)

Voor onze kleinschalige school (16 leerlingen per klas, 80 per leerjaar) zijn we voor schooljaar 2017†- 2018†op zoek naar een bevoegde docent Engels†voor onze Mavo/Havo/Vwo onderbouw.

Bekijk Vacature Stichting voor Persoonlijk Onderwijs


Zoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

  08-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Senior Transportplanner

Voor een landelijke vervoerder zijn wij op zoek naar een senior transportplanner.Je taken zijn:Je deelt dagelijks de routes in met een zo'n optimaal mogelijke inzet van voertuigen en chauffeurs ten behoeve van onze distributie. Je draagt zorg voor een correcte administratieve vastlegging van de transporten. Je geeft heldere instructies aan chauffeurs en onderhoudt contact met klanten en..

Bekijk Vacature Teamflex Personeelsdiensten B.V.


  17-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Handhaving medewerker

De Avri-handhavers houden toezicht op het naleven van de regels zoals vermeld in de Afvalstoffenverordening en het Uitvoeringsbesluit van de verordening. Zij spreken inwoners aan op het juist aanbieden van huishoudelijk afval en verbaliseren overtredingen zoals het verkeerd aanbieden van huishoudelijk afval, zonder vergunning inzamelen van huishoudelijk afval of het niet op de juiste tijd..

Bekijk Vacature Timing Tiel


  03-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Young Potential Logistiek - Blokker

Je maakt als†Young Potential Logistiek deel uit van†de afdeling†Operational Control (OPC), dit is een nieuwe afdeling binnen het DC van Blokker en is onderdeel†van het sturingsorgaan Planning, Control en Support (PCS). De afdeling PCS is verantwoordelijk dat de juiste artikelen, op de juiste tijdstippen bij de juiste filialen geleverd worden, dit tegen minimale kosten en een zo hoog mogelijke..

Bekijk Vacature Personato Werving en Selectie


  25-01-2017 Geldermalsen > Gelderland Commercieel Medewerker Binnendienst - Technische sector

Voor een bedrijf in de technische sector zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Je bent verantwoordelijk voor de telefonische acquisitie, het beantwoorden van klantvragen en het opstellen van offertes. Wil jij werken binnen een dynamische en internationale organisatie? Dan zoeken wij jou!OmschrijvingOndersteunen van het sales teamMaken van offertesGenereren van extra..

Bekijk Vacature Page Personnel


  10-02-2017 Culemborg > Gelderland Filiaalleider m/v (Culemborg/Geldermalsen) fulltime

Door het principe ‚ÄúHoge kwaliteit ‚Äď Lage prijs‚ÄĚ is ALDI een grote en zeer succesvolle Europese onderneming in de levensmiddelenbranche. Een zorgvuldig gekozen assortiment vormt de basis van ons succes. Wij handelen vanuit onze kernwaarden eenvoud, verantwoord en betrouwbaar.Wij zijn op zoek naar een:Filiaalleider m/v (Culemborg/Geldermalsen) fulltimeAls Filiaalleider bij ALDI ben je..

Bekijk Vacature Aldi Culemborg


  08-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Commercieel Medewerker Binnendienst - Technische sector

Voor een bedrijf in de technische sector zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Je bent verantwoordelijk voor de telefonische acquisitie, het beantwoorden van klantvragen en het opstellen van offertes. Wil jij werken binnen een dynamische en internationale organisatie? Dan zoeken wij jou!OmschrijvingOndersteunen van het sales teamMaken van offertesGenereren van extra..

Bekijk Vacature Page Personnel


* Als†software developer†ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van diverse applicaties met behulp van Oracle Apex of Outsystems op Oracle databases en SQL Server databases met andere Oracle tools en Open Source†tools.Hierbij wordt veel nieuwe technologiŽn gebruikt - o.a. mobiel en Oracle APEX en Outsystems etc.Maar ook Mongodb, Frameworks,* Als ontwikkelaar werk je projectmatig en ben je..

Bekijk Vacature IT Equals 3


  27-01-2017 Geldermalsen > Gelderland Commercieel Medewerker Binnendienst - Technische sector

Voor een bedrijf in de technische sector zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Je bent verantwoordelijk voor de telefonische acquisitie, het beantwoorden van klantvragen en het opstellen van offertes. Wil jij werken binnen een dynamische en internationale organisatie? Dan zoeken wij jou!OmschrijvingOndersteunen van het sales teamMaken van offertesGenereren van extra..

Bekijk Vacature Page Personnel


  06-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Verpakkingsoperator

Jouw werkdag als verpakkingsoperator bij Coroos begint met een uitgebreide shiftoverdracht. Het gehele team komt bij elkaar om de resultaten en bijzonderheden van de vorige ploeg/ shift door te nemen, zodat je goed op de hoogte bent en voorbereid bent alvorens je begint met je shift. Jouw rol hierin is het bedienen en optimaliseren van complexe verpakkingsmachines.De taken van een..

Bekijk Vacature TechMatch B.V.


  13-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Medewerker Milieustraat

- Mensen vertellen hoe en waar zij hun afval kunnen scheiden;- Het schoonhouden van de milieustraat;- Vragen van bezoekers van de milieustraat beantwoorden.

Bekijk Vacature Timing Tiel


  20-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Medior Oracle Middleware Consultant

Spreken intellectuele uitdaging, groeimogelijkheden en een informele cultuur je aan?†Niet aarzelen, maar bellen!†Een vrijblijvend gesprek kan veel verhelderen.Junioren zijn ook van harte welkom!Als Middleware consultant ben je verantwoordelijk voor het beheren, implementeren, installeren en verbreden van diverse Oracle Middleware omgevingen van klanten.Je weet consequenties voor architectuur en..

Bekijk Vacature IT Equals 3


  21-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Chauffeur Nachtdistributie

Ter versterking van ons team zoeken we chauffeurs voor het rijden van landelijke distributieritten. Je verzorgt het transport van auto-onderdelen. Werktijden liggen tussen 23.30 uur en ca. 09.30 uur.

Bekijk Vacature Timing Tiel


  19-01-2017 Geldermalsen > Gelderland Commercieel Medewerker Binnendienst - IndustriŽle sector

Voor een bedrijf in de industriŽle sector zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Je bent verantwoordelijk voor de telefonische acquisitie, het beantwoorden van klantvragen en het opstellen van offertes. Wil jij werken binnen een dynamische en internationale organisatie? Dan zoeken wij jou!OmschrijvingOndersteunen van het sales teamGenereren van extra salesAdministratief..

Bekijk Vacature Page Personnel


  26-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Teamleider Software Engineering

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Teamleider Software Engineering. Ben of ken jij iemand die graag aan de slag wil als Teamleider Software Engineering? Neem dan direct contact met ons!Bij de functie van Teamleider Software Engineering horen onder andere de volgende werkzaamheden:Je geeft leiding aan het team van Software Engineers maar bent zelf ook actief met het ontwikkelen van..

Bekijk Vacature Aatop techniek


  20-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Meewerkend voorman loods

Als meewerkend voorman ben je verantwoordelijk voor een kwantitatief en kwalitatief goed procesverloop tijdens de laad-, los en sorteeractiviteiten door de loodsmedewerkers. Je geeft operationeel leiding aan ca. 15-20 medewerkers op de vloer. Taken en verantwoordelijkheden zijn o.a.;- Zorgdragen voor efficient en foutloos werken door het team,- Aansturen van medewerkers en leerlingen,- Opleiden..

Bekijk Vacature Timing Tiel


  19-01-2017 Geldermalsen > Gelderland Kom jij ons team versterken als Tekenaar/Werkvoorbereider?

Wat ga je bij ons doen?Als tekenaar/werkvoorbereider begin je in eerste instantie als toeleverancier van plattegrond- en aanzichttekeningen voor de salesafdeling en de werkvoorbereiders. Op deze wijze maak je kennis met ons product en doe je ervaring op.Daarna ga je langzaam projectmatig werken aan diverse projecten. Je maakt Revit werktekeningen en zet opdrachten om naar interne en externe..

Bekijk Vacature Systeemwanden Plan Effect b.v.


  24-01-2017 Geldermalsen > Gelderland Mechanical / Project Engineer

In deze functie definieert u complexe (delen van) standaard en klant specifieke machines, aandrijvingen of besturingen door het engineeren, berekenen, uitwerken en tekenen van constructies c.q. schemaís op werktuigbouwkundig gebied. Dit werk verricht u volgens overeengekomen specificaties en targets binnen een afgesproken tijd en budget. U werkt samen met staf- en lijncollegaís op verschillende..

Bekijk Vacature NOVA Engineering Eindhoven


  20-01-2017 Geldermalsen > Gelderland Commercieel Medewerker Binnendienst - IndustriŽle sector

Voor een bedrijf in de industriŽle sector zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Je bent verantwoordelijk voor de telefonische acquisitie, het beantwoorden van klantvragen en het opstellen van offertes. Wil jij werken binnen een dynamische en internationale organisatie? Dan zoeken wij jou!OmschrijvingOndersteunen van het sales teamGenereren van extra salesAdministratief..

Bekijk Vacature Page Personnel


  08-02-2017 Geldermalsen > Gelderland QHSE Manager

Utrecht / Den Bosch | QHSE Manager | ISO | AEO | ARBO | Ondernemend | Pro actief | CommunicatiefJouw nieuwe functie Als QHSE Manager ben je verantwoordelijk voor het monitoren en onderhouden van het QMS (ISO9001, waarbij ISO9001:2015 als aankomend project op de planning staat) binnen de organisatie. De QHSE Manager vergroot het bewustzijn inzake onderwerpen als export control, AEO, Dangerous..

Bekijk Vacature Hays


  21-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Loodsmedewerker nachtdienst

Voor onze logistieke opdrachtgever, zijn we per direct op zoek naar loodsmedewerkers voor in de nachtdienst. Interesse? Lees dan snel verder! Belangrijke taken en verantwoordelijkheden in deze functie zijn:- Het uitsorteren van goederen op routeniveau;- Je ondersteunt bij het inladen van de vrachtwagens; - Assistenteren in sorteerproces;- De werktijden zijn van 21.30 - 07.00 uur.Wij zijn op zoek..

Bekijk Vacature Timing Tiel


- trainee Oracle Middleware consultant -Weblogic, FusionNa een opleidingsprogramma van†20 dagen = 4 weken, wordt je meteen ingezet op een project.Enkele onderdelen die in het traineeprogramma die aan bod komen, zijn:‚ÄĘ Operating Systemen en tools (UNIX, Linux)‚ÄĘ Web technologie en applicaties (HTML, JSP, XML, Apache, Tomcat)‚ÄĘ Oracle concepten en Open Source web producten‚ÄĘ Oracle Middleware..

Bekijk Vacature IT Equals 3


  24-01-2017 Geldermalsen > Gelderland Software Engineer

Schrijven van software ten behoeve van machinebesturingen (PLC, HMI), waarbij gebruik wordt gemaakt van bestaande standaard modules; Analyseren van problemen en zoeken naar technische oplossingen; Voortdurend zoeken naar verbeteringen op, onder meer het gebied van techniek, technologie, productiemethoden en prijs; Testen/opstarten van geproduceerde machines; Overdragen van informatie naar..

Bekijk Vacature NOVA Engineering Eindhoven


  10-01-2017 Geldermalsen > Gelderland Technisch servicemonteur

Je installeert, repareert en onderhoudt merk onafhankelijk hoogwaardige koel- en vriesapparatuur in heel Nederland bij laboratoria, farmacie, industrie en grootkeukens.

Bekijk Vacature Slagkracht Personeel


  13-02-2017 Geldermalsen > Gelderland Starter / Junior Bouwkundige M/V

Als Project Assistent / Junior Werkvoorbereider biedt je administratieve ondersteuning in het projectteam. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor meerdere projecten en ben jij degene die inzicht heeft in het verloop van de verschillende projecten en de ondersteunende factor in het team bent. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:Uitwerken en beoordelen van offertes;Maken van de..

Bekijk Vacature Flexibility


  24-01-2017 Geldermalsen > Gelderland Field Service Engineer (Internationaal)

ē†Verdelen en (bij) sturen van de werkzaamheden binnen het project op locatie.ē†Ervoor zorgen dat werkzaamheden volgens de afgesproken methode en kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen wordt uitgevoerd.ē†(Laten) opbouwen, bedraden en bekabelen en testgereedmaken van elektrische en mechanische componenten, units, standaard en eenvoudige klantspecifieke productielijnen.ē†Controleren van de..

Bekijk Vacature NOVA Engineering EindhovenPagina's: 1 2 3 4


no show, just jobs

© 2010 banentop alle rechten voorbehouden