Vacatures in Hoogvliet

Kijk snel voor vacatures in Hoogvliet op Banentop.nl

Vacature plaatsen in Hoogvliet doet u snel via Banentop.nl

 Zoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

  28-04-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland Senior Analist Petrochemie (IR/GC)

Bij deze positie ligt de focus bij het werken met de IR en GC. Je verricht Zelfstandig† zowel routinematige als complexe testen (bijvoorbeeld blend studies) en bent† o.a. verantwoordelijk voor calibraties,† apparatuur onderhoud, en opstellen van controlekaarten. Ben jij de IR specialist waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan nu!Als Senior Analist Petrochemie (IR/GC) heb je de volgende..

Bekijk Vacature Checkmark Labrecruitment


  08-05-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland Monteur Kozijnen Bouw

Voor een toonaangevende organisatie binnen de kozijnen branche zijn we op zoek naar een ervaren monteur kozijnen die weet wat aanpakken is. In de functie ga je met collega's en soms zelfstandig op pad naar veelal particulieren om kozijnen te plaatsen dan wel van onderhoud te voorzien. Onze opdrachtgever stelt vervoer vanuit de zaak ter beschikking die je uiteindelijk ook mee naar huis kan nemen...

Bekijk Vacature V-NOM | Bemiddelaar in de techniek


  15-05-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland (Ervaren) Postbezorger met bromcertificaat Hoogvliet (per direct)

Vind jij zelfstandig werken fijn en houd jij ervan om lekker buiten te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!Voor regio Hoogvliet Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar postbezorgers die ons team komen versterken.Je zorgt per scooter (geen eigen scooter nodig) voor tijdige en correcte bezorging van de 24-uurs poststukken in vaak vaste bezorgwijken. Als postbezorger ben je het visitekaartje..

Bekijk Vacature Timing Schiedam


Zoek jij een leuke, flexibele bijbaan? Ben je graag buiten en werk je het liefst zelfstandig? Word dan postbezorger bij Sandd in HOOGVLIET ROTTERDAM!Wat ga je doen als postbezorger?Op maandag en donderdag brengen we de post binnen een vast tijdvak bij jou thuis. Je sorteert de post zelf op looproute en bezorgt deze op dinsdag en vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur. Voor je het weet zit je werkdag..

Bekijk Vacature Sandd


  08-05-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland Productontwikkelaar Gewasbescherming

Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en verbetering van gewasbeschermingsmiddelen. Je maakt deel uit van onze Development organisatie waarbinnen de verschillende disciplines samenwerken met als gezamenlijk doel het succesvol op de markt brengen van innovatieve producten. Indien deze functie je aanspreekt en aansluit bij jouw opgedane werkervaring, solliciteer dan direct!Om aan de grote..

Bekijk Vacature Checkmark Labrecruitment


  08-05-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland Senior Analist Chromatografie

In deze senior functie†hou je je hoofdzakelijk bezig met methode ontwikkeling/troubleshooting. Ook verzorg je†de kwaliteit binnen de productie en rapporteer je†in het LIMS systeem. Je voert chromatografische analyses uit met de GC en GC-MS. Ook het apparatuuronderhoud en validatie van de analysemethodes zullen tot je verantwoordelijkheden behoren. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Senior..

Bekijk Vacature Checkmark Labrecruitment


  11-05-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland Kitters, opperman kunststofvloeren en betonreparateurs gezocht met spoed!

Voor een bedrijf dat zowel nationale als internationale klussen aanneemt zijn wij op zoek naar 4 nieuwe kandidaten.Er zijn meerdere mensen nodig. Ervaring is altijd handig, maar een goede werkhouding, betrouwbaarheid, accuraat werken en willen leren is nog belangrijker.†2 kittersFunctie eisenIn het bezit van eigen vervoerMoet handgereedschap mee kunnen nemenBetrouwbaarVakkundigAltijd op tijd..

Bekijk Vacature VCL Job Service bv


  11-05-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland Wegtransportplanner / Forwarder Europe

Wij hebben er een nieuwe partner bij. Het gaat hier om een hele frisse, nieuwe en jonge organisatie in de logistieke sector. De organisatie bestaat nu 1,5 maand en is naarstig op zoek naar uitbreiding op elk vlak.†Heb jij het in je om als wegtransportplanner een nieuw bedrijf met al jouw ervaring en expertise op weg te helpen?†Schroom jij niet van hard werken? Het kan zijn dat je meer dan 40 uur..

Bekijk Vacature VCL Job Service bv


  02-05-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland Chemical Engineer Qualification

You test Gas Chromatographic application systems (start up, calibrate, validate). Do you have a HBO diploma in Chemistry, experience with GC equipment and affinity with fine mechanical work? Apply nowPerform functional testing; standard and/or customized, and write documentation of the products.Troubleshoot and repair to the component level as required.Must develop custom methods based on the..

Bekijk Vacature Checkmark Labrecruitment


  08-05-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland Analist natchemisch/spectroscopie

De focus van deze positie ligt bij het uitvoeren van natchemische en spectroscopische analyses (ICP, AAS). Je verzorgt de kwaliteits controle van samples uit de food/feed sector. Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer dan direct!In de functie van Analist†Natchemisch/Spectroscopie ligt de focus op het uitvoeren van†natchemische†analysemethodes. Ook spectroscopische methodes (o.a. AAS, ICP-MS)..

Bekijk Vacature Checkmark Labrecruitment


  28-04-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland Field Service Engineer GC

You are†responsible for the installation, maintenance, repair and training of the Chemical Analysis products with a strong focus on GC equipment.†Do you have a Bachelor in Chemistry, 5 years of relevant experience in similar role, and o you like to travel? Apply now!As a Field Service Engineer you are responsible for the installation, maintenance, repair and training of the Chemical Analysis..

Bekijk Vacature Checkmark Labrecruitment


  24-05-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland Leidinggevend Elektromonteur

Ben jij een leidinggevend elektromonteur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent als Leidinggevend Elektromonteur actief in zowel de utiliteit als in de industrie. Er is veel afwisseling in je werkzaamheden en je werkt binnen een gemotiveerd en gedreven team. Als leidinggevend elektromonteur heb je verstand van diverse elektrotechnische installaties..

Bekijk Vacature V-NOM | Bemiddelaar in de techniek


  08-05-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland R&D Manager Agriculture

U bent verantwoordelijk voor het aansturen van processen binnen de afdeling Development, ziet toe op kwalitatieve en kwantitatieve uitvoering en bewaakt de voortgang. Heeft u leidinggevend ervaring en spreekt deze positie u aan? Solliciteer dan direct! Als R&D Manager Agriculture geef je leiding aan 5 disciplines: Product Chemistry, Formulation Chemistry, Quality Control Laboratory, Sample room..

Bekijk Vacature Checkmark Labrecruitment


  16-05-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland Quality Assurance Medewerker (Chemie)

In deze uitdagende QA functie beheer en onderhoud je het kwaliteitssysteem, coŲrdineer je interne en externe audits en verzorg je de klachtenafhandeling. Ben je geÔnteresseerd? Solliciteer dan nu! Als Quality Assurance Medewerker (Chemie) houd je je voornamelijk bezig met het opzetten, onderhouden en toepassen van het HES-/QA-systeem, zodanig dat de onderneming blijft voldoen aan ISO-9001- en..

Bekijk Vacature Checkmark Labrecruitment


  11-05-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland Reefer Engineers / Container Reparateurs / Chauffeurs Empty Handlers

HOERA! Onze partner gaat uitbreiden en is daarop zoek naar†meerdere:Reefer body monteursContainer body monteursReefer engine monteursHeftruck chauffeurs empty handler

Bekijk Vacature VCL Job Service bv


  23-05-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland Ben jij op zoek naar vakantiewerk in Hoogvliet? Solliciteer dan bij de ANWB!

Wat ga je doen?Je bent als vakantiekracht inzetbaar tijdens de piekperiode in de winkels. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:-Het verstrekken van juiste informatie over de producten en diensten van ANWB;-Het informeren over producten en diensten van ANWB, om zo tot een optimale klantbeleving te komen.-Het verzorgen van het winkelbeeld volgens het ANWB concept en volgens de aanwijzingen van het..

Bekijk Vacature Timing Hilversum


  24-05-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland Opticien Specsavers Hoogvliet

Ben jij gediplomeerd opticien en klaar voor de volgende stap in je carriŤre? Wil jij deel uit maken van een organisatie die de komende jaren alleen maar meer groeit en wil je graag werken in een omgeving waar jij jezelf verder kan ontwikkelen? Houd je ervan om met mensen te werken en beschik je over een servicegerichte instelling? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega! Voor onze winkel in..

Bekijk Vacature Specsavers


  04-05-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland Auto/Bandenmonteur

Om het team te versterken zijn wij momenteel per direct op zoek naar een gemotiveerde en ervaren Auto/Bandenmonteur. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het monteren van banden- en wielen en het uitvoeren van auto onderhoud.

Bekijk Vacature Covebo Uitzendgroep


  16-05-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland Sales laboratorium (Chemie)

Binnen deze positie ga je naar buiten om bestaande klanten uit te diepen of nieuwe prospects te bezoeken. Je bent een ervaren salesman/vrouw en hebt goede chemische kennis waardoor je de klantproblemen goed begrijpt en hier advies over kan geven. Ben je op zoek naar een buitendienstfunctie in de chemie? Solliciteer dan direct!Als Sales Laboratorium (Chemie) heb je het volgende takenpakket:Als..

Bekijk Vacature Checkmark Labrecruitment


  02-05-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland (Petro) Chemisch Analist GC/MS

Heb jij ruime ervaring met het werken met de GC-MS en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Als (Petro)Chemisch Analist GC-MS ligt de focus op het uitvoeren van non-routinematige analyses, opzetten en valideren van methodes en het onderhouden van de GC-MS apparatuur. Solliciteer nu!Onze opdrachtgever is binnen de afdeling Petrochemical testing services op zoek naar een enthousiaste kandidaat..

Bekijk Vacature Checkmark Labrecruitment


  17-05-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland Allround Monteur Zware Voertuigen

Ben je iemand met passie voor techniek en service? De havenbedrijven stellen hoge eisen aan de integriteit en veiligheid van haar materieel en technische installaties en zijn op zoek naar een allround monteur die een bijdrage kan leveren aan de service, veiligheid en onderhoud. Herken jij jezelf hierin?Het zwaartepunt in deze functie richt zich vooral op het onderhoud van zware voertuigen...

Bekijk Vacature V-NOM | Bemiddelaar in de techniek


  08-05-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland Ben jij op zoek naar vakantiewerk in Hoogvliet? Solliciteer dan bij de ANWB!

Wat ga je doen?Je bent als vakantiekracht inzetbaar tijdens de piekperiode in de winkels. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:-Het verstrekken van juiste informatie over de producten en diensten van ANWB;-Het informeren over producten en diensten van ANWB, om zo tot een optimale klantbeleving te komen.-Het verzorgen van het winkelbeeld volgens het ANWB concept en volgens de aanwijzingen van het..

Bekijk Vacature Timing Hilversum


  05-05-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland (junior) Werkvoorbereider Installatietechniek

Als technische werkvoorbereider zal je naast de technische aspecten van de functie een bijdrage leveren aan het organiseren van projecten en optimaliseren van de processen om efficiŽnter te werken. Je taken zijn onder andere:Opzetten van een ontwerp en plan;Het tekenen van de installatie met behulp van Stabicad / Autocad;Maken van de benodigde technische berekeningen;Verwerken van kopers meer-..

Bekijk Vacature V-NOM | Bemiddelaar in de techniek


  11-05-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland Technician Kopers (2-Ploegen)

Binnen deze functie voer je uitlopende werkzaamheden uit op mineralen- en metaalmonsters in 2-ploegen verband, waarbij zowel natchemische als instrumentele analyses†zoals AAS toegepast worden. Spreekt deze functie je aan? Solliciteer dan nu!Als Technician metalen 2-ploegen†voer je hoofdzakelijk zelfstandig routine analyses uit, en vervul je een belangrijke rol binnen een groter team. Je zorgt..

Bekijk Vacature Checkmark Labrecruitment


  28-04-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland Chemisch analist

Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum van (petro) chemische analyses en biedt ondersteuning aan op het gebied van o.a. apparaatbeheer en oplossen van storingen. Heb jij ervaring opgedaan tijdens stage of werk binnen de petrochemie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer nu!Onze opdrachtgever is binnen de afdeling Petrochemical testing services op zoek naar een..

Bekijk Vacature Checkmark Labrecruitment


Zoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

  18-05-2017 Rotterdam > Zuid-Holland Expediteur (parttime)

Voor onze opdrachtgever, een bedrijf dat schepen bevoorraad, in Hoogvliet zijn wij op zoek naar een parttime Expediteur (24 uur p/w). Als Expediteur ben je verantwoordelijk voor het laten vervoeren van de goederen, het verzorgen van de bijbehorende transportdocumenten, de voorraadadministratie en douanewerkzaamheden. Daarnaast zal je ook contact onderhouden met klanten en je bezig houden met..

Bekijk Vacature UBN Rotterdam


  03-05-2017 Hoogvliet Rotterdam > Zuid-Holland Analist Chromatografie (Food/Feed)

In deze analistenfunctie†verzorg je†de kwaliteit binnen de productie en rapporteert je†in het LIMS systeem. Je voert chromatografische analyses uit met de GC en GC-MS. Ook het apparatuuronderhoud en validatie van de analysemethodes zullen tot je verantwoordelijkheden behoren. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Analist Chromatografie (Food/Feed). Binnen deze hands-on functie†ben je..

Bekijk Vacature Checkmark Labrecruitment


  12-05-2017 Rotterdam > Zuid-Holland Medewerker Bloedafname regio Hoogvliet

Als medewerker buitendienst verzorg je voornamelijk in de ochtenduren de bloedafname van patiŽnten op een van onze regioposten of poli‚Äôs. Onze posten zijn over het algemeen ťťn tot anderhalf uur in de ochtenduren geopend. Tevens verzorg je de bloedafname bij de patiŽnten aan huis. Een zelfstandig team bestaat uit ongeveer 8 tot 10 medewerkers en is als team verantwoordelijk voor de indeling en..

Bekijk Vacature Star-SHL


  18-05-2017 Rotterdam > Zuid-Holland Magazijnmedewerker

Voor onze opdrachtgever, een bedrijf dat schepen bevoorraad, in Hoogvliet zijn wij op zoek naar een fulltime Magazijnmedewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van de inkomende en uitgaande goederen, het sorteren en het in sealen van de goederen.

Bekijk Vacature UBN RotterdamPagina's: 1 2


no show, just jobs

© 2010 banentop alle rechten voorbehouden