Vacatures in de kinderopvang

Vacatures kinderopvang. Wanneer je op zoek bent naar Vacatures in de kinderopvang ben je bij Banentop.nl aan het goede adres. In de vacaturebank van Nederland staan uiteraard vacatures bij bedrijven in de kinderopvang. Vacature plaatsen in de kinderopvang

Bekijk ons vacature overzicht voor
fulltime of parttime vacatures in de kinderopvang.Zoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

  12-05-2017 Waalwijk > Noord-Brabant Medewerker klantenservice sanitair

Ben jij op zoek naar een functie waarin je continue in gesprek bent met klanten om op zoek te gaan naar de beste oplossingen en antwoorden? Voor ons hoofdkantoor van Sanitair in Waalwijk zoeken wij een enthousiaste medewerker Klantenservice. In deze functie los je servicevragen van onze klanten op, waarbij economische, logistieke en commerciële belangen optimaal gewaarborgd worden. Daarnaast..

Bekijk Vacature De Mandemakers Groep


  11-05-2017 Rotterdam > Zuid-Holland Pedagogisch medewerker BSO

BijDeHand is een professionele kinderopvangorganisatie in Rotterdam en volop in ontwikkeling met het kind als middelpunt. Onze uitgangspunten zijn; een veilige omgeving en zorg en respect voor het kind. BijDeHand biedt opvang in kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaalwerk op 53 locaties in de deelgemeente Prins Alexander en deelgemeente Hillegersberg/Schiebroek, verspreid..

Bekijk Vacature Kinderopvang BijDeHand


  12-05-2017 De Meern > Utrecht Medewerker Schoonmaak

ICS is werkzaam op diverse locaties, hierbij kun je denken aan kantoorpanden, kantoorpanden en bijvoorbeeld bij de kinderopvang. Werktijden zijn afhankelijk van de vraag van de klant, veelvoorkomend is in de ochtend vanaf 06:00 uur, in de middag vanaf 17:00 uur of een hele dag. Houd er rekening mee dat schoonmaakwerk vaak op oproepbasis is. In de zomer zijn er verschillende klussen beschikbaar..

Bekijk Vacature Timing Utrecht


  19-05-2017 Emmeloord > Flevoland Bemiddelaar regio Emmeloord

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bemiddelaar die woonachtig is in de regio Emmeloord. Waaruit bestaan de werkzaamheden?Je stelt je actief op om ouders en gastouders te werven en te bezoeken.Je geeft (gast)ouders informatie en uitleg over onze diensten en de Kinderopvangtoeslag.Je zoekt de juiste match tussen ouder en gastouder.Je bewaakt de kwaliteit van de kinderopvang. Dit gebeurt door..

Bekijk Vacature 4Kids


  16-06-2017 Amsterdam Inspecteur Kinderopvang GGD Amsterdam

Bedrijfsomschrijving Uitzendbureau Manpower biedt jou deze uitdagende positie als Inspecteur kinderopvang voor GGD in Amsterdam. Met 1200 professio...

Bekijk Vacature SWKFacet


  26-05-2017 Berkel en Rodenrijs > Zuid-Holland Groepscontroller

VACATURE | GROEPSCONTROLLER | SWKGROEP | BERKEL EN RODENRIJS(30 tot 36 uur per week, dagen in overleg) Over de SWKGroepDe achttien organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep zorgen dagelijks dat kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen de juiste handvatten en ervaringen aangereikt krijgen om zich te ontwikkelen. Door actief te zijn in kinderopvang, buurtwerk en zorg verbinden wij mensen..

Bekijk Vacature SWKGroep


  23-05-2017 Waalwijk > Noord-Brabant Magazijnmedewerkers

Ben jij op zoek naar een vaste baan als allround magazijnmedewerker? Wil je graag werken bij een organisatie waar mogelijkheden zijn om zelf door te groeien? Ben je daarnaast fysiek sterk en een echte teamplayer? Dan is werken in één van de magazijnen van DMG iets voor jou!DMG heeft een aantal magazijnen verspreid over meerdere locaties voor de onderdelen keukens, meubelen en sanitair. In ons..

Bekijk Vacature De Mandemakers Groep


  16-05-2017 Berkel en Rodenrijs > Zuid-Holland HBO stagiaire P&O

P&O Meewerkstage (hbo) Typisch SWKFacetBij SWKFacet werk je dienstverlenend. We werken voor een aantal kinderopvang-, buurtwerk- en zorgorganisaties. Zij vallen (bijna) allemaal onder stichting SWKGroep. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om flexibel te zijn. Eigentijds, ondernemen, verbinden, passie voor het vak, betrouwbaar en verrassen. Woorden die passen bij onze cultuur.Wat je..

Bekijk Vacature SWKFacet


 Per direct hebben wij twee vacatures voor de functie vanVESTIGINGSMANAGER   (24 en 32 uren per week)'Een ondernemende manager met hart voor kinderen' Als Vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor een locatie gevestigd in Amsterdam. Je geeft coachend leiding aan circa 10/20 medewerkers en stagiaires en begeleidt hen in ontwikkeling. Je zorgt ervoor dat dagelijks de opvang, ontwikkeling en..

Bekijk Vacature Hestia Kinderopvang via Van Hek & Lelieveld Finance & HR


  17-05-2017 Roermond > Limburg Pedagogisch medewerkers Roermond parttime

Put jij motivatie uit het werken met kinderen? Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling en verzorging van kinderen? En heb jij het verantwoordelijkheidsgevoel dat benodigd is voor de dagelijkse opvang van de kinderen? Lees dan snel verder!Voor een Kinderopvang Organisatie in omgeving Roermond zijn wij op zoek naar pedagogisch medewerkerster versterking van het team. Jij bent verantwoordelijk voor..

Bekijk Vacature Olympia Uitzendbureau


  11-05-2017 Capelle aan den IJssel > Zuid-Holland Pedagogisch medewerker BSO

Vacature | Pedagogisch Medewerker | IJsselkids Voor BSO Drakenstein zijn wij per 1 juli 2017 op zoek naar drie Eigentijdse en enthousiaste pedagogisch medewerkers BSO17 uur per week (zwangerschapsvervanging), op maandag, woensdag en donderdag14 uur per week (zwangerschapsvervanging), op dinsdag, donderdag en vrijdag16,5 uur per week, op maandag, dinsdag en donderdag Over de functie van Flexibel..

Bekijk Vacature IJsselkids


  10-05-2017 Amsterdam > Noord-Holland Stage: pedagogisch medewerker kinderopvang kinderdagverblijf

Gezellig kinderdagverblijf in Amsteram de Pijp heeft stageplekken vrij voor enthousiaste stagiaires. Heb je interesse? Mail dan jouw motivatie en CV naar het mailadres.

Bekijk Vacature Kinderdagverblijf Doodoo


  16-05-2017 Amsterdam > Noord-Holland Pedagogisch medewerker

Voor onze vestigingen op de Keizersgracht, Rijnstraat, Amstelveenseweg en de Ceintuurbaan in Amsterdam zoeken wij  flexibele pedagogisch medewerkers met een geschikte afgeronde MBO/ HBO opleiding wonend in Amsterdam of omgeving, straal 10 km. Klein & Co biedt voor kleinschalige, persoonlijke en kwalitatief zeer hoge kinderopvang, waarbij maximale aandacht aan de kinderen en ouders wordt geboden...

Bekijk Vacature Klein & Co


  23-05-2017 Rotterdam > Zuid-Holland Flexibel pedagogisch medewerker

BijDeHand is een professionele kinderopvangorganisatie in Rotterdam en volop in ontwikkeling met het kind als middelpunt. Onze uitgangspunten zijn; een veilige omgeving en zorg en respect voor het kind. BijDeHand biedt opvang in kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, tussen schoolse opvang en peuteropvang op 53 locaties in de deelgemeente Prins Alexander en deelgemeente..

Bekijk Vacature Kinderopvang BijDeHand


  22-05-2017 Soest > Utrecht Allround Medewerker / Fitnessinstructeur

Voor SportCity Soest zoeken wij een Allround Medewerker/Fitness instructeur voor gemiddeld 16 -24 uur p/w.Ben jij energiek en enthousiast en vind je het leuk om mensen te helpen bij het behalen van hun sportieve doelstellingen? Durf je gemakkelijk mensen aan te spreken en te zorgen dat ze zich bij SportCity welkom voelen? Heb je succesvol een opleiding in sport en bewegen afgerond? En wil je..

Bekijk Vacature SportCity


  23-05-2017 Beverwijk > Noord-Holland Managementassistent bij Stichting Kinderopvang Beverwijk

Voor uitbreiding van onze administratie zijn wij zijn per direct op zoek naar een MANAGEMENTASSISTENTvoor 16 uur per week (dinsdag, woensdag en vrijdagochtend) In deze functie ben je de rechterhand van de directeur en zorgt dat zij optimaal wordt ondersteund met allerhande werkzaamheden. Verder zorg je dat de backoffice op rolletjes loopt. Je voert financieel administratieve werkzaamheden uit,..

Bekijk Vacature SKOV kinderopvang Beverwijk via Van Hek & Lelieveld Finance & HR


In verband met groei zijn wij op zoek naar pedagogisch medewerkers die ons team op de plusgroep komen versterken. Ben jij die pedagogisch medewerker die graag werkt met kinderen die wat extra’s nodig hebben? Dan is werken bij Stichting Prokino Kinderopvang dé uitdaging voor jou! Als pedagogisch medewerker van de plusgroep begeleid je kinderen van 0-5 jaar met een extra ontwikkelings-,..

Bekijk Vacature Stichting Prokino Kinderopvang


  18-05-2017 Rotterdam > Zuid-Holland Pedagogisch medewerker BSO

BijDeHand is een professionele kinderopvangorganisatie in Rotterdam en volop in ontwikkeling met het kind als middelpunt. Onze uitgangspunten zijn; een veilige omgeving en zorg en respect voor het kind. BijDeHand biedt opvang in kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaalwerk en tussenschoolse opvang op 53 locaties in de deelgemeente Prins Alexander en deelgemeente..

Bekijk Vacature Kinderopvang BijDeHand


  01-05-2017 Ouderkerk aan de Amstel > Noord-Holland Pedagogisch medewerker in Ouderkerk a/d Amstel

Is het werken met kinderen jouw passie en wil jij als pedagogisch medewerker aan de slag? Lees dan snel verder! Voor verschillende locaties van kinderdagverblijven in Ouderkerk aan de Amstel zijn wij op zoek naar kandidaten die op oproepbasis willen invallen als Pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf of bij de B.S.O. Als Pedagogisch medewerker kinderopvang begeleid je groepen peuters en..

Bekijk Vacature Uitzendburo de Werkstudent


  26-05-2017 Berkel en Rodenrijs > Zuid-Holland VACATURE | BBL | PEDAGOGISCH MEDEWERKER | KINDEROPVANG

Is werken met kinderen jouw passie en ben je gedreven om daarvoor je diploma te behalen?Dan zijn wij op zoek naar jou!Via de SWK-Kinderopvang academy begeleiden wij jou naar jouw droombaan. Wat wij jou bieden als BBL-leerling bij onze organisatieOnze medewerkers zijn makkelijk te herkennen. Zij zijn het gezicht van onze organisatie en staan te popelen om kennis met jou  te  maken. Wij bieden jou..

Bekijk Vacature SWKFacet


  16-06-2017 Amsterdam Inspecteur Kinderopvang GGD Amsterdam

Bedrijfsomschrijving Uitzendbureau Manpower biedt jou deze uitdagende positie als Inspecteur kinderopvang voor GGD in Amsterdam. Met 1200 professio...

Bekijk Vacature SKOV kinderopvang Beverwijk via Van Hek & Lelieveld Finance & HR


  23-05-2017 Haarlem > Noord-Holland Pedagogisch medewerker met pit, véél pit

Voor onze BSO’s in Haarlem en omgeving zoeken we: Pedagogisch medewerkers met pit, véél pitvoor 2 a 3 middagen per week Wie ben jij?Jij hebt een hart voor kinderen, een hoofd vol schitterende ideeën én je kunt goed improviseren. Met de kinderen koken of toneelspelen? Doe je graag. Buiten ravotten? Ook leuk. Knutselen met bierdopjes en ijsstokjes? Geen punt, kun je ook.Je bent communicatief..

Bekijk Vacature Op Stoom Kinderopvang


  15-05-2017 Amsterdam > Noord-Holland Pedagogisch Medewerkers BSO en KDV

Kinderopvang  SKW in Amsterdam Watergraafsmeer komt heel graag in contact met: PEDAGOGISCH MEDEWERKER KDV de Toverlantaarn 24 uur  PEDAGOGISCH MEDEWERKERS BSO BSO flex 27 uurBSO Villa Bons 18 uur zwangerschapsvervangingBSO Villa Bons 15 uurBSO Villa Newton 15 uur vast en flex  Wat wordt er van je verlangd?In hoofdzaak ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging..

Bekijk Vacature Kinderopvang SKW


  19-05-2017 Amsterdam > Noord-Holland Vacature 28-2017: Hoofd Administratie (32 uur per week)

Shared Service CenterCombiwel heeft de activiteiten ondergebracht in vier werkorganisaties, te weten:  Combiwel voor Kinderen (actief in de stadsdelen Noord, West, Zuid); Combiwel Buurtontwikkeling (actief in de stadsdelen West, Nieuw-West en Zuid);Combiwel Maatschappelijke Dienstverlening en Schulddienstverlening (actief in stadsdeel West);Combiwel Projecten Kamers met Kansen (actief in..

Bekijk Vacature Combiwel


  11-05-2017 Rotterdam > Zuid-Holland Pedagogisch medewerker Plusopvang BSO

BSO Plusopvang het Ritme is voor een zwangerschapsvervanging per 12 juni 2017 op zoek naar een Pedagogisch Medewerker Plusopvang BSO (M/V)parttime: contracturen 16 uur per week(in de schoolweken op dinsdag, donderdag en vrijdag 12 uur per week,in de schoolvakanties werk je 24 uur per week) Zin in een nieuwe uitdaging en nog meer ontwikkelkansen? Voor BSO Het Ritme binnen Máximaal zijn wij op..

Bekijk Vacature Kinderopvang BijDeHand


Zoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

  02-05-2017 's-Gravenhage > Zuid-Holland VACATURE | PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO | TRIODUS

BSO Haantje de Voorste is gelegen in de groene Bohemen Kijkduinbuurt. Onze locatie is gevestigd in het clubgebouw van de voetbalvereniging Quick. We maken elke dag gebruik van de voetbalvelden. Per dag komen er maximaal 40 kinderen naar de BSO.Over de functie van Pedagogisch MedewerkerAls Pedagogisch Medewerker bij BSO Haantje de Voorste weet je als geen ander hoe je kinderen een topmiddag kunt..

Bekijk Vacature Triodus


  11-05-2017 's-Hertogenbosch > Noord-Brabant Payroll Specialist (24-37,5 uur)

AAG, te Den Bosch, zoekt ervaren payroll specialisten die onze klanten adviseren op het gebied van salarisadministratie. Ben jij een expert op dit gebied? Dan zijn wij op zoek naar jouw deskundigheid en kennis van RAET of AFAS-software! De zorgmarkt is volop in beweging. Een zorgorganisatie wordt steeds meer een onderneming met als belangrijk aandachtspunt een optimale dienstverlening. De HR- en..

Bekijk Vacature AAG via Primatch Nederland


PROJECTINFORMATIE: per direct | 36 uur | periode van drie maanden met mogelijke verlenging.Als Beleidsmedewerker Sociaal Domein ligt het accent op welzijnssubsidies, mantelzorg- en vrijwilligersbeleid.Wat zijn je taken?Je adviseert over diverse welzijnssubsidies, je actualiseert de subsidieverordening en je onderhoudt de relaties met betreffende instellingen en organisaties.Je stelt een..

Bekijk Vacature Maandag Breda


  29-05-2017 Voorschoten > Zuid-Holland Regiomanager bij Norlandia Care Group (36 uur per week)

Norlandia Care Group zoekt per direct: een ondernemende REGIOMANAGER met een warme zakelijkheidvoor 36 uur in de weekvoor ongeveer 20 locaties in Wassenaar/Den Haag/Voorschoten/Maarssen.Wat je zoal doet (in ieder geval is het afwisselend en uitdagend)We zijn trots op onze kwaliteit en willen dit kenbaar maken. Niet door te roepen dat we goed zijn maar door de dingen van alledag goed te doen...

Bekijk Vacature Norlandia Care Group via Van Hek & Lelieveld Finance & HR


  29-05-2017 Berkel en Rodenrijs > Zuid-Holland stage projectmedewerker

Ben jij op zoek naar een leuke meewerkstage? Typerend SWKGroepDe SWKGroep staat voor de kracht van ontwikkeling in kinderopvang, buurtwerk en zorg. Wij vinden sport, bewegen, gezonde voeding en techniek van groot belang. Daarom willen wij met name kinderen de kans bieden om bij unieke evenementen aanwezig te zijn. Dit is waar de afdeling Projecten dagelijks mee bezig is. www.swkgroep.nlWij..

Bekijk Vacature SWKGroep


  16-05-2017 Zoetermeer > Zuid-Holland Pedagogisch medewerker BSO

Voor Het Zwanennest zijn wij per direct op zoek naar een Pedagogisch Medewerker BSO(parttime: 11 uur per week, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) De locatieBSO Het Zwanennest bestaat uit meerdere locaties in de wijk Seghwaert. We bieden de kinderen dagelijks diverse activiteiten aan en zorgen ervoor dat de kinderen een topmiddag beleven. In het grote speellokaal kan lekker worden..

Bekijk Vacature Kern Kinderopvang


  24-05-2017 Waalwijk > Noord-Brabant Projectleider

Ben jij op zoek naar een coördinerende functie waarbij je zelf als organiserende duizendpoot aan de slag gaat en geen dag hetzelfde is? Spreekt het je aan dat je voor diverse formules aan het werk bent in Midden en Noord Nederland ? Dan is DMG op zoek naar jou! Als projectleider ben je werkzaam op de afdeling bouwbureau. Voor de showrooms van keukens, sanitair en meubels draagt deze afdeling..

Bekijk Vacature De Mandemakers Groep


  23-05-2017 Dordrecht > Zuid-Holland Pedagogisch medewerkers BSO

COKD is een professionele kinderopvangorganisatie in Dordrecht en de Hoeksche Waard  en volop in ontwikkeling met het kind als middelpunt. Onze uitgangspunten zijn; een veilige omgeving en zorg en respect voor het kind. COKD biedt opvang in kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. COKD is onderdeel van de SWKGroep. Voor de locaties Zomerland en Piratenland in Hoeksche Waard zijn wij per..

Bekijk Vacature COKD


  24-05-2017 Hoofddorp > Noord-Holland Administratief Medewerker

Cluster VeiligheidHet Cluster Veiligheid bestaat uit vijf teams, Openbare Orde en Veiligheid (OOV), Vergunningen, Handhaving en Toezicht (H&T) en Bouw/Milieu & Administratie en het team Advies & Secretariaat. In het cluster Veiligheid kunnen wij door het stroomlijnen van processen, beter voorbereiden op veranderende wetgeving en andere ontwikkelingen in de samenleving.Tot de kerntaken van het..

Bekijk Vacature Gemeente Haarlemmermeer


  18-05-2017 Nijkerk GLD > Gelderland Pedagogisch medewerker Plusgroep Oproepkracht, Nijkerk

In verband met groei zijn wij op zoek naar pedagogisch medewerkers die ons team op de plusgroep komen versterken. Ben jij die pedagogisch medewerker die graag werkt met kinderen die wat extra’s nodig hebben? Dan is werken bij Stichting Prokino Kinderopvang in Nijkerk dé uitdaging voor jou! Als pedagogisch medewerker van de plusgroep begeleid je kinderen van 0-5 jaar met een extra..

Bekijk Vacature Stichting Prokino Kinderopvang


  18-05-2017 Waalwijk > Noord-Brabant Showroomtekenaar sanitair

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie met verantwoordelijkheid waar je zowel creatief als uitvoerend bezig kan zijn? Dan is de functie van Showroomtekenaar Sanitair iets voor jou! Werken op de afdeling Bouwbureau bij DMG staat garant voor zelfstandigheid en de ruimte om zelf beslissingen te nemen. Als Showroomtekenaar ben jij verantwoordelijk voor de volledige inrichting van onze sanitair..

Bekijk Vacature De Mandemakers Groep


  23-05-2017 's-Gravenhage > Zuid-Holland Pedagogisch medewerker Zomerkracht

VACATURE | PEDAGOGISCH MEDEWERKER | ZOMERKRACHT | FLEXPOOL Over de functie van Pedagogisch Medewerker (zomerkracht)Als Pedagogisch Medewerker (zomerkracht) ben je de gehele zomerperiode flexibel inzetbaar op alle soorten opvang binnen onze organisatie. In de zomervakantie is er een speciaal activiteitenprogramma met diverse uitstapjes en sport en spel activiteiten. Wij vinden het belangrijk dat..

Bekijk Vacature Triodus


  12-05-2017 Waalwijk > Noord-Brabant Administratief logistiek medewerker

Heb jij affiniteit met logistiek maar ben je ook administratief onderlegd? Hou je van afwisseling, hard werken en zoek je een veelzijdige functie? Dan is dit jouw baan!Onze afdeling bouwbureau is op zoek naar een enthousiaste logistiek administratief medewerker om het team te versterken. De afdeling Bouwbureau is verantwoordelijk voor het bouwen en verbouwen, het up to date houden van de..

Bekijk Vacature De Mandemakers Groep


  23-05-2017 Dordrecht > Zuid-Holland Pedagogisch medewerker Zomerkracht

VACATURE | PEDAGOGISCH MEDEWERKER | ZOMERKRACHT | FLEXPOOL Over de functie van Pedagogisch Medewerker (zomerkracht)Als Pedagogisch Medewerker (zomerkracht) ben je de gehele zomerperiode flexibel inzetbaar op alle soorten opvang binnen onze organisatie. In de zomervakantie is er een speciaal activiteitenprogramma met diverse uitstapjes en sport en spel activiteiten. Wij vinden het belangrijk dat..

Bekijk Vacature COKD


  04-05-2017 's-Gravenhage > Zuid-Holland Sportieve en creatieve pedagogisch medewerker BSO

Voor BSO Lancelot  in de wijk Benoordenhout zijn wij per direct op zoek naar eenSportieve en creatieve pedagogisch medewerker BSO(parttime: 8-16  uur per week, op maandag, dinsdag en donderdag)Over de functie van Pedagogisch MedewerkerJij houdt je graag bezig met kinderen op het gebied van sport maar ook techniek, natuur en cultuur. De nauwe samenwerking met de school weet jij goed te..

Bekijk Vacature Triodus


  29-05-2017 De Meern > Utrecht Pedagogisch medewerker BSO

Mag ik morgen weer?! Voor Villa Veldmuis in De Meern zijn wij per direct op zoek naar een Pedagogisch medewerker BSO(parttime: 9 tot 16 uur per week in overleg, op maandag, dinsdag en donderdag) Sporten in de sporthal, chillen in de chillroom of buiten spelen. Alles kan bij Villa Veldmuis. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en zorg van kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar...

Bekijk Vacature KOKO Kinderopvang


  18-05-2017 Rotterdam > Zuid-Holland Pedagogisch medewerker BSO

BijDeHand is een professionele kinderopvangorganisatie in Rotterdam en volop in ontwikkeling met het kind als middelpunt. Onze uitgangspunten zijn; een veilige omgeving en zorg en respect voor het kind. BijDeHand biedt opvang in kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaalwerk op 53 locaties in de deelgemeente Prins Alexander en deelgemeente Hillegersberg/Schiebroek, verspreid..

Bekijk Vacature Kinderopvang BijDeHand


De Sterren – professionals in kindertijd in Utrecht zoeken een topper in planning en plaatsing! De Sterren zijn professionals in kindertijd die hun talent inzetten om een mooi activiteitenprogramma te organiseren binnen de verschillende eigen buitenschoolse opvang locaties en op de scholen waar zij mee samenwerken. Gelijkwaardig aan schooldocenten brengen zij een wezenlijke bijdrage aan de..

Bekijk Vacature Van Hek & Lelieveld Finance & HR


De Sterren - professionals in kindertijd in Utrecht zoeken een coördinatietalent! De Sterren zijn professionals in kindertijd die hun talent inzetten om een mooi activiteitenprogramma te organiseren binnen de verschillende eigen buitenschoolse opvang locaties en op de scholen waar zij mee samenwerken. Gelijkwaardig aan schooldocenten brengen zij een wezenlijke bijdrage aan de ontwikkeling van..

Bekijk Vacature Van Hek & Lelieveld Finance & HR


  19-05-2017 Maastricht > Limburg Pedagogisch medewerkers zonder VVE gezocht!

Aangezien we steeds meer diensten krijgen binnen het peuterspeelzaalwerk willen we pedagogisch medewerkers een VVE bekwaam traject aanbieden, om op deze manier onze flexpool te vergoten.Je volgt een VVE bekwaam traject binnen ongeveer 3 of 4 maanden op kosten van Timing en bent hierna flexibel inzetbaar voor onze verschillende locaties van peuterspeelzalen, kinderopvang en BSO's.

Bekijk Vacature Timing Maastricht


  18-05-2017 Rotterdam > Zuid-Holland Pedagogisch medewerker VVE peuteropvang

BijDeHand is een professionele kinderopvangorganisatie in Rotterdam en volop in ontwikkeling met het kind als middelpunt. Onze uitgangspunten zijn; een veilige omgeving en zorg en respect voor het kind. BijDeHand biedt opvang in kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaalwerk op 53 locaties in de deelgemeente Prins Alexander en deelgemeente Hillegersberg/Schiebroek, verspreid..

Bekijk Vacature Kinderopvang BijDeHand


  19-05-2017 's-Hertogenbosch > Noord-Brabant Functioneel Beheerder (24 - 37,5 uur)

AAG, te Den Bosch, zoekt een technische functioneel beheerder die verantwoordelijk is voor een juiste (her-)inrichting van e-HRM binnen de software van RAET of AFAS. Wil jij meebouwen aan de digitalisering in de zorgsector? Dan zijn we op zoek naar jou! De zorgmarkt is volop in beweging. Een zorgorganisatie wordt steeds meer een onderneming met als belangrijk aandachtspunt een optimale..

Bekijk Vacature AAG via Primatch Nederland


  23-05-2017 De Meern > Utrecht Pedagogisch medewerker Zomerkracht

VACATURE | PEDAGOGISCH MEDEWERKER | ZOMERKRACHT | FLEXPOOL Over de functie van Pedagogisch Medewerker (zomerkracht)Als Pedagogisch Medewerker (zomerkracht) ben je de gehele zomerperiode flexibel inzetbaar op alle soorten opvang binnen onze organisatie. In de zomervakantie is er een speciaal activiteitenprogramma met diverse uitstapjes en sport en spel activiteiten. Wij vinden het belangrijk dat..

Bekijk Vacature KOKO Kinderopvang


  16-05-2017 Amsterdam > Noord-Holland Pedagogisch Medewerker KleintjeZuid

Voor onze kinderdagverblijven in Amsterdam Zuid en Amsterdam Rivierenbuurt zijn wij op zoek naar medewerkers die op beide vestigingen kunnen werken voor 27 uur in de week.Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen in een van de locaties van KleintjeZuid. Je werkt vanuit het verantwoorde pedagogisch beleid van..

Bekijk Vacature KleintjeZuid Kinderopvang


  11-05-2017 Hoevelaken > Gelderland Pedagogisch Medewerker BSO 7 uur per week Hoevelaken

In verband met sterke groei in onze activiteiten zijn wij op dit moment op zoek naar een pedagogisch medewerker die ons invalteam op de BSO willen komen versterken.Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, verzorging en ontwikkeling van een groep kinderen, in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Je zorgt dat er ruimte is voor ontwikkeling, samenspel en beweging maar..

Bekijk Vacature Stichting Prokino KinderopvangPagina's: 1 2 3


no show, just jobs

© 2010 banentop alle rechten voorbehouden