Vacatures in Maassluis

Kijk snel voor vacatures in Maassluis op Banentop.nl

Vacature plaatsen in Maassluis doet u snel via Banentop.nl

 Zoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

  03-05-2017 Maassluis > Zuid-Holland Emptyhandler chauffeur

• Je verricht alle container handelingen met de emtpyhandler op het depot , o.a. vrij rijden voor estimating, survey, reparatie, laden/lossen, stacken, enz.• Werkzaamheden vinden plaats in dagdienst.• Vacature is per direct met intentie tot vast dienstverband

Bekijk Vacature PRO-Intermediair


  01-05-2017 Maassluis > Zuid-Holland Machine Operator

Wegens uitbreiding en groei is onze opdrachtgever op zoek naar enthousiaste en ervaren machine operators. Als operator maak je deel uit van een team en draag je bij aan het realiseren van de teamdoelstellingen met betrekking tot een juist verloop van de productie, zodanig dat de productie zo min mogelijk stagnatie ondervindt en voldaan wordt aan de eisen t.a.v. veiligheid en kwaliteit van de..

Bekijk Vacature PRO-Intermediair


In de omgeving van Maassluis zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige in het specialistische thuiszorgteam. Ben jij pro-actief en sta je stevig in je schoenen? Lees dan snel verder.Kernwoorden voor deze functie zijn: Verpleegkunde | specialistisch team | thuiszorg | creativiteit | stevige persoonlijkheid | zelfstandig | 24 – 32 uur | FWG 50.Je werkzaamheden bestaan uit infusen prikken,..

Bekijk Vacature ZorgLoont


  03-05-2017 Maassluis > Zuid-Holland Activiteitenbegeleider

Wat je gaat doenJe begeleidt mensen in recreatieve en creatieve activiteiten, die enerzijds ontspanning geven en anderzijds structuur en ontwikkeling. Ook kan de begeleiding gericht zijn op activiteiten die re-integratie in het reguliere arbeidsproces tot doel hebben. Daarnaast ben jij in deze functie mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het activiteitenaanbod en verwachten wij van je..

Bekijk Vacature Stichting Onder Een Dak


  25-04-2017 Maassluis > Zuid-Holland Medewerker Chauffeursbalie

Functie-omschrijving- Orderinvoer en verwerking in het computersysteem ;- Te woord staan en ontvangen van chauffeurs aan de balie, en bijbehorende controle van documentatie.- Overleg met klanten o.a. over extra werkzaamheden en bijkomende kosten;- Depotchecks en aanmaken van boekingen;- Afhandeling van e-mail, telefoonverkeer, en overige voorkomende..

Bekijk Vacature PRO-Intermediair


  23-05-2017 Maassluis > Zuid-Holland Metaalbewerker

Als metaalbewerking vervaardig je op basis van de geleverde tekeningen constructie en plaatwerk. Je bent onder andere verantwoordelijken voor:Het bewerken en lassen van plaatwerk en leidingwerk in staal, RVS of aluminium;Je neemt kwaliteit en nauwkeurigheid hoog in het vaandel;Je meet onze producten in, daarnaast plaats je de producten ook;Bij deze functie werk je zowel in de werkplaats als op..

Bekijk Vacature V-NOM | Bemiddelaar in de techniek


  10-05-2017 Honselersdijk > Zuid-Holland Sales intercedent Westland met HBO

Wij zijn op zoek naar een fulltime commercile topper die affiniteit heeft met mensen. Ben jij op zoek naar een zeer diverse functie waarin jij zowel met de klant aan tafel zit, als kandidaten spreekt over hun zoektocht naar een leuke functie? Lees hieronder wat dit allemaal inhoudt! Als intercedent ben jij dagelijks bezig met het verbinden van werkgever met werknemer. Je belt met (nieuwe)..

Bekijk Vacature Olympia Uitzendbureau


  17-05-2017 Maassluis > Zuid-Holland Dieselmonteur

Door de groei van de werkzaamheden en het klantenbestand zijn wij op zoek naar een ervaren en gemotiveerde Dieselmonteur voor de versterking van het team. Afhankelijk van de aanwezige kennis en ervaring zal de medewerker worden ingezet voor het zelfstandig uitvoeren van onderhouds- en servicewerkzaamheden en het verhelpen van storingen aan scheeps- en industriemotoren zowel in de eigen..

Bekijk Vacature V-NOM | Bemiddelaar in de techniek


  03-05-2017 Maassluis > Zuid-Holland Tankwagen chauffeur

Je zal worden ingezet voor chauffeurswerkzaamheden voor het transport van verschillende soorten vloeistoffen (zowel gevaarlijk als ongevaarlijk) in. Dit betreft zowel enkeldaagse als meerdaagse ritten, zowel binnen als buiten de BeNeLux. Voor wat betreft het rijden van tankcontainers betreft het pendelen van en tussen verschillende terminals/ havens in Nederland en Belgi

Bekijk Vacature PRO-Intermediair


  18-05-2017 Maassluis > Zuid-Holland Product Specialist

Doel van de functie:Het doel van de functie is het beoordelen van de aangeboden (chemische) producten conform wettelijke en vergunningsplichtige richtlijnen en indelen in de productendatabase.Werkzaamheden:- Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en het up-to-date houden van de productendatabes.- Je beoordeelt producten conform nationale richtlijnen en het beleid.-..

Bekijk Vacature PRO-Intermediair


  24-05-2017 Maassluis > Zuid-Holland Junior Monteur

Als junior mechanisch monteur wordt je opgeleid voor het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden aan tankcontainers. De functie is voornamelijk gericht op het uitvoeren van reparaties en onderhoud, denk hierbij aan alle voorkomende schades en divers onderhoud uit aan materieel (meestal aan de hand van werkbonnen). Het betreft hoofdzakelijk het uitvoeren van mechanische ijzer- en (de)..

Bekijk Vacature PRO-Intermediair


Omnial Waterzuivering Techniek in Maasland is een dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met de levering en constructie van installaties voor de behandeling van industrieel proces en afvalwater. Wij werken sinds dertig jaar voornamelijk op de Europese markt in een groot aantal verschillende industrietakken.Vanwege onze groei in de markt zijn wij per direct op zoek naar een..

Bekijk Vacature Omnial Waterzuivering Techniek BV


  29-05-2017 Maassluis > Zuid-Holland Werkvoorbereider Bouw

Als werkvoorbereider maak jij deel uit van een toonaangevende organisatie die vooral actief is in de utiliteitsbouw. Onze opdrachtgever, gespecialiseerd in renovatie- en onderhoudswerken, zoeken jonge ambitieuze mensen met korter ervaring dan wel schoolverlaters die de organisatie komen ondersteunen en versterken. Als werkvoorbereider ben je betrokken bij het gehele proces van aanvraag tot..

Bekijk Vacature V-NOM | Bemiddelaar in de techniek


  19-05-2017 Maassluis > Zuid-Holland Tank Reiniger

- Het specialistisch reinigen van verschillende tankcontainers en overige voorkomende operationele werkzaamheden ;- Lichte administratieve afhandeling van de verrichte werkzaamheden;- Het ontvangen van vracht/ tankwagen chauffeurs;- Nauwe samenwerking met collega tankcontainer reinigers.

Bekijk Vacature PRO-Intermediair


  15-05-2017 Maassluis > Zuid-Holland Proces Operator

- Bekleden van buizen volgens de vastgestelde procedures en werkinstructies;- Inventariseren en identificeren van buizen;- Ombouwen van de coating lijn;- Klein onderhoud uitvoeren aan machines en apparatuur;- In samenwerking met de QC afdeling, controleren van het product op kwaliteit;- Spreekt anderen aan op onveilig en ongewenst gedrag.

Bekijk Vacature Timing Naaldwijk


Geen resultaat

Er zijn geen resultaten gevonden!

no show, just jobs

© 2010 banentop alle rechten voorbehouden