Vacatures in Nunspeet

Vacatures in Nunspeet. Wanneer je op zoek bent naar Vacatures in Nunspeet ben je bij Banentop.nl aan het goede adres. In de vacaturebank van Nederland staan uiteraard vacatures bij bedrijven in en rond Nunspeet. Vacature plaatsen in Nunspeet

Bekijk ons vacature overzicht voor
fulltime of parttime vacatures in Nunspeet.Zoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

  29-05-2017 Nunspeet > Gelderland Servicemonteur Rijswijk

Servicemonteur RijswijkAls Servicemonteur bij Stella in Rijswijk ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties en servicebeurten. Krijg jij een kick als jij een defect aan een e-bike netjes en volledig oplost? Solliciteer dan op onze vacature! 

Bekijk Vacature Stella Fietsen


  27-04-2017 Nunspeet > Gelderland Modelleur/werkvoorbereider

• Je modelleert en berekent waterbehandelingsinstallaties (pompen, filters, doseertechnieken). • In teamverband of zelfstandig ontwerp je modellen en toetst de efficiëntie ervan.

Bekijk Vacature Krosto Techniek


  11-05-2017 Nunspeet > Gelderland Bordengoogelaar gezocht!

Ben jij een ster in het googelen met borden? Heb jij het evenwicht om ze heel bij de gast te bezorgen en ben jij parttime beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Nunspeet zijn wij per direct op zoek naar iemand die in de horeca wil werken. De onderneming hecht waarde aan de ambiance en beleving van de klant. Iets waar jij, je als persoon in kunt..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  23-05-2017 Nunspeet > Gelderland Account Intercedent Randstad Nederland - Nunspeet

Een mix van oprechte interesse in mensen en de drive om te scoren: dat is wat Randstad medewerkers kenmerkt en wat ons zo succesvol maakt. In de rol van intercedent word je elke dag uitgedaagd om je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf, de klant en de flexwerker te halen. Waarom intercedent bij Randstad worden? Laat je inspireren door onze medewerkers.Noella Moreno: ‘Ik ben nieuwsgierig,..

Bekijk Vacature Randstad


  27-04-2017 Nunspeet > Gelderland Calculator/ontwerper

• Je modelleert, berekent en ontwerpt werktuigkundige installaties. • Het controleren van het Pakket van Eisen en overige bestekdocumenten. Indien nodig vraag je de adviseur of opdrachtgever om aanvullende informatie. • Je onderhoudt nauw contact met medewerkers van de WZ en E en overige projectpartners. • Als dat nodig is, stel je principeschema's van de installaties op. • Het maken van de VABI..

Bekijk Vacature Krosto Techniek


  17-05-2017 Nunspeet > Gelderland Tekenaar / Engineer

Je zorgt als Tekenaar / Engineer voor een juist ontwerp en engineering van de gebouwgebonden werktuigkundige installaties. Daarnaast analyseer je tekeningen op mogelijke knelpunten zodat de uitvoering van het project goed verloopt. Ook stel je een projectdossier op met alle werkdocumenten en draagt zorg voor de revisie. Je komt in een projectteam te werken voor utiliteitsprojecten uiteenlopend..

Bekijk Vacature Eminent Groep


  11-05-2017 Nunspeet > Gelderland Monteur buitendienst

- Monteren, demonteren en/ of het vervoeren van constructies voor werken op hoogte door heel Nederland;- laden en lossen van materialen;- leidinggeven aan flexkrachten;- instrueren en uitleg geven aan klanten;- het testen, controleren en vrijgeven van de installatie;- het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden;- assisteren in de werkplaats indien nodig;- bijspringen bij eventuele..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  17-05-2017 Nunspeet > Gelderland Montageleider W

Wil jij als Montageleider de verantwoordelijkheid dragen voor de uitvoering van een project en ben je flexibel en bovendien een echte teamspeler? Dan zijn we op zoek naar jou! Als Montageleider werk je als meewerkend voorman op projecten en heb je de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van een project als het gaat om de werktuigkundige installaties in gebouwen. Je bewaakt en registreert de..

Bekijk Vacature Eminent Groep


  25-04-2017 Nunspeet > Gelderland Enthousiaste badkamermonteur

In deze functie werk je aan de montage van aangepaste badkamers. Zonder het aanpassen van wand- en vloertegels wordt er binnen een dag gezorgd voor het compleet inrichten van de badkamer met comfortsanitair.Als installatiemonteur zorg jij er voor dat alle werkzaamheden correct worden uitgevoerd en dat alles naar tevredenheid van de klant schoon en netjes wordt achter gelaten.Je werkt precies en..

Bekijk Vacature Nunspeet via Covebo Harderwijk


  12-06-2017 Nunspeet Senior Planning en Voorraad Nunspeet

Bedrijfsomschrijving Als Senior planning en voorraad kom je te werken bij onze opdrachtgever in Nunspeet (Gelderland). Het bedrijf is een toonaange...

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  12-05-2017 Nunspeet > Gelderland CNC Frezer Grootverspaning

In samenwerking met onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar kandidaten voor de vacature CNC Frezer Grootverspaning in een 3- ploegendienst. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het produceren van klantspecifieke (machine)onderdelen door middel van een CNC-gestuurde freesbank. Als CNC Frezer Grootverspaning voer je ingewikkelde, machinale verspanende bewerkingen (groot freeswerk) uit..

Bekijk Vacature Young Engineering


  12-05-2017 Nunspeet > Gelderland Verkoopmedewerker Barbecue

Horeca ervaring en toe aan een uitdaging in de verkoop?Voor een opdrachtgever in de regio van Nunspeet zijn wij op zoek naar een fulltime verkoopmedewerker.Jouw baan?Als verkoopmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het adviseren van klanten over diverse producten. Specifiek voor deze vacature zijn wij op zoek naar een medewerker die klanten adviseert over barbecues. Binnen deze functie..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  11-05-2017 Nunspeet > Gelderland Installatiemonteur en Leerling monteur

Ben jij technisch en op zoek naar een afwisselende fulltime baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!Voor een opdrachtgever in de regio van Nunspeet zijn wij op zoek naar een installatiemonteur en een leerling monteur. Als installatiemonteur zorg jij ervoor dat het apparatuur op de juiste manier geplaats en geïnstalleerd wordt. Dit doe je samen met je collega's in de werkplaats of op locatie bij de..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  11-05-2017 Nunspeet > Gelderland Service monteur / Installateur

“Klantvriendelijk, servicegericht en oplossend gericht.”Omschrijven de bovenstaande woorden jou als persoon en vind jij het leuk om producten te plaatsen? Wordt dan service monteur bij onze opdrachtgever. Voor een opdrachtgever in de regio van Nunspeet / Putten zijn wij op zoek naar een service monteur voor langere tijd. De opdrachtgever is een groot nationaal bedrijf wat actief is in de..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


Jij stapt 's ochtends met frisse moed je bed uit met heel veel zin om weer aan het werk te gaan bij je ontzettend leuke nieuwe werkgever. Wanneer jij aankomt op je werk kan je niet wachten om achter je computer te gaan zitten met een vers bakkie koffie om aan het de slag te gaan. Je houdt je de hele dag bezig met operationele zaken zoals het contact met mediabureaus en uitgevers, zoekt relevante..

Bekijk Vacature Covebo Barneveld


  23-05-2017 Nunspeet > Gelderland Flexibele bijbaan logistiek medewerker

Ben jij toe aan een extra baan? Heb jij tijd over en wil je graag wat bijverdienen? Ben jij de komende periode regelmatig beschikbaar om te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!Voor een opdrachtgever in de regio van Nunspeet zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker. Als logistiek medewerker ben jij verantwoordelijk voor de binnengekomen goederen. Met een scanner zorg jij ervoor dat de..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  11-05-2017 Nunspeet > Gelderland Leerling service monteur

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Ben je fulltime beschikbaar en heb jij affiniteit met techniek? Lees dan snel verder..Voor een opdrachtgever in de regio van Nunspeet zijn wij per direct op zoek naar een leerling service monteur. Samen met één of meerdere collega’s ga je te werk op verschillende projecten. Deze projecten zijn door heel Nederland, maar kunnen soms ook in Duitsland of..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  11-05-2017 Nunspeet > Gelderland Fulltime werfmedewerker

Wij zoeken stoere, gemotiveerde, energieke en betrouwbare aanpakkers voor een leuke, fulltime baan voor langere tijd bij een top werkgever. Waar de sfeer goed is, waar jouw bijdrage heel erg belangrijk is en waar je in de pauze met z’n allen een potje tafelvoetbal speelt en een kop koffie drinkt. Waar iedereen gelijk is en waar jij oprecht wordt gewaardeerd!Bij dit bedrijf zijn er verschillende..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  11-05-2017 Nunspeet > Gelderland Monteur liften

Ben jij technisch? Zie jij uitdaging in het monteren en demonteren van liften en vind je klantcontact belangrijk? Dan ben jij de monteur waar wij naar op zoek zijn!Voor een opdrachtgever in de directe regio van Nunspeet zijn wij per direct op zoek naar een monteur liften. De opdrachtgever is actief in de liftensector in Nederland.Als monteur ben jij verantwoordelijk voor het monteren en..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  04-05-2017 Nunspeet > Gelderland Commercieel medewerker

Ben jij sociaal, vind je het leuk om met klanten een praatje te maken en ben je op zoek naar een baan voor langere tijd? Dan ben jij de commercieel medewerker waar wij naar op zoek zijn! Onze opdrachtgever is een grote organisatie die vanuit één vestiging de consument uit heel Nederland voorziet van producten. Aangezien de organisatie snel groeit, zijn ze per direct op zoek naar enthousiaste..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  11-05-2017 Nunspeet > Gelderland Montage medewerker

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een leidinggevende montagemedewerker. In deze functie stuur je 2 tot 4 montagemedewerkers aan en draag je de verantwoordelijkheid voor het project waarop je werkt. Dit betekent dat je naast de uitvoerende werkzaamheden ook de gewerkte uren verwerkt, taken verdeeld en de kwaliteit controleert. Hiernaast ben jij het aanspreekpunt van zowel klant als..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  24-04-2017 Nunspeet > Gelderland Bijbaan: Chauffeur / Operator

Onze ideale kandidaat  is iemand die flexibel inzetbaar is en van aanpakken weet.Je werkt alleen of samen met een collega in de gehele Benelux. Je reinigt winkelwagens en winkelmandjes en voert hier eenvoudige reparaties aan uit. Je draagt zorg voor een correcte administratieve afhandeling. Het betreft een deeltijdfunctie flexibel voor enkele uren tot enkele dagen per week.Studenten en..

Bekijk Vacature SHOPBOX NEDERLAND BV


  27-04-2017 Nunspeet > Gelderland Werkvoorbereider/engineer W

• Bij de realisatie van projecten ben jij het aanspreekpunt van de verschillende projectpartners (o.a. projectleider, leveranciers en onderaannemers). • Als dat nodig is, maak je de correcte tekeningen of check je de al gemaakte tekeningen. Ook maak je de benodigde berekeningen. • Je zorgt ervoor dat alle materialen op tijd worden ingekocht. • Ook het maken van berekeningen van meer- en..

Bekijk Vacature Krosto Techniek


  10-05-2017 Nunspeet > Gelderland "Baby" Operator

Over het VAPRO Detacheringscertificaat (VDC): Het VDC is een opleiding op het complexiteitsniveau van VAPRO B (MBO niveau 3). VAPRO opleidingen heeft de belangrijkste theorie uit de VAPRO B opleiding samengevoegd om in een versneld traject van 20 weken een vakbekwaam Operator in spé te worden. Vakken als rekenen, wiskunde, natuurkunde, procestechniek komen uitgebreid aan bod. Ook het behalen van..

Bekijk Vacature Vapro Detachering


  12-06-2017 Nunspeet Senior Planning en Voorraad Nunspeet

Bedrijfsomschrijving Als Senior planning en voorraad kom je te werken bij onze opdrachtgever in Nunspeet (Gelderland). Het bedrijf is een toonaange...

Bekijk Vacature Randstad


Zoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

  11-05-2017 Nunspeet > Gelderland Junior Accountmanager

In deze functie benader je leads n.a.v. een aangevraagde brochure of een terugbelverzoek, welke op bijvoorbeeld de Ouderenbeurs is achtergelaten.Tijdens de eerste contacten is het belangrijk om een goed beeld te krijgen van de mogelijke klant. Je stelt de juiste vragen en weet daardoor goed wat de wensen zijn.Doordat jij gedreven en communicatief sterk bent, weet je goed in te spelen op deze..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  01-05-2017 Nunspeet > Gelderland Topverkopers gezocht!

Voor onze opdrachtgever zoeken wij Topverkopers! Ben jij een SUPER goede verkoper en iemand die alleen maar Ja, ja, ja en JA wil horen? Iemand die met PASSIE, ENTHOUSIASME en flinke NUCHTERHEID de weg op gaat? Dan ben jij de juiste persoon voor deze vacature!Jouw collega's van de binnendienst maken afspraken met particulieren die interesse hebben in het product van onze klant. Jij ziet je agenda..

Bekijk Vacature Covebo Barneveld


  09-05-2017 Zwolle > Overijssel Vacature Helpende (plus) Elburg, Nunspeet, Epe

‘Wat fijn dat je er weer bent’, is de eerste reactie van mevrouw Vermanen wanneer je haar slaapkamer binnen komt lopen. Ze is blij dat je er bent en dat je haar uit bed kan halen. Je rijdt meteen de tillift naar haar bed toe. Voor jou is het geen moeite haar te helpen, maar voor haar is het een moment waar ze naar uit kijkt. Met behulp van de tillift til je haar rustig uit bed. Mevrouw..

Bekijk Vacature Care4Flex


  03-05-2017 Nunspeet > Gelderland BIM Modelleur Installatietechniek (vaste baan!)

Voor een gerenommeerde installateur in de woningbouw zoeken wij een enthousiaste BIM Modelleur voor een vast dienstverband. Als BIM Modelleur maak je deel uit van een projectteam. In jouw rol ontwerp je zelfstandig installaties aan de hand van het BIM principe.Als BIM Modelleur ben je o.a. verantwoordelijk voor:Ontwerpen van gebouw gebonden installaties in de seriematige woningbouwMaken van..

Bekijk Vacature Eminent Groep


  11-05-2017 Nunspeet > Gelderland Machinesteller vacuümvorm

In de productiewereld is iedere dag weer anders. Dagelijks komen er verschillende orders binnen die verwerkt worden aan de productielijn. Grote orders, kleine orders alles wordt dagelijks verwerkt, zodat het op weg kan naar een tevreden klant/ leverancier. Om deze orders te kunnen verwerken is het belangrijk dat de machine op een goede manier is afgesteld.......Daarom zijn wij op zoek naar jou!..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  09-05-2017 Harderwijk > Gelderland Verhuismedewerker

Voor een opdrachtgever in de regio van Nunspeet/ Harderwijk zijn wij op zoek naar verhuismedewerkers. Het betreft een tijdelijke oproep-functie, ideaal om als bijbaan of extra baan te combineren. Als verhuismedewerker ben je verantwoordelijk voor diverse verhuisklussen. Tijdens deze klus zorg jij ervoor dat alle voorwerpen op een goede manier worden verplaatst. Hier kun je denken aan het..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  02-05-2017 Nunspeet > Gelderland Procesoperator

Een krachtige organisatie met: jarenlange ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, een professioneel team, een breed assortiment aan producten van topkwaliteit en oog en oor voor elke afnemer. Wil jij hier als Procesoperator onderdeel van zijn? Dan zij wij op zoek naar jou!Je werkdag als Procesoperator begint bij het opstarten van apparatuur. Je ziet erop toe dat de apparatuur juist werkt en..

Bekijk Vacature Pro Industry


Een mix van oprechte interesse in mensen en de drive om te scoren: dat is wat Randstad medewerkers kenmerkt en wat ons zo succesvol maakt. Ook in de rol van accountspecialist word je elke dag uitgedaagd om je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf, de klant en de flexwerker te halen.Waarom accountspecialist bij Randstad worden? Laat je inspireren door onze medewerkers.Josje Paulussen: Als..

Bekijk Vacature Randstad


  11-05-2017 Nunspeet > Gelderland Orderpicker/magazijnmedewerker

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een orderpicker / magazijnmedewerker bij voorkeur ook nog in het bezit van een heftruckcertificaat. Het meest belangrijke is dat de kandidaat die wij zoeken twee rechterhanden heeft en ervaring in het magazijn heeft.Wij zoeken iemand die het overzicht kan bewaren en daarnaast ook zelfstandig kan werken.

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  26-05-2017 Harderwijk > Gelderland Horecatoppers gezocht!

Heb je ervaring in de horeca of heb je altijd al in de horeca willen werken? Grijp dan nu je kans!Voor aanstaande zaterdag 20 mei zoeken wij voor in de avond enthousiaste, positieve, hardwerkende, gastvrije dames en heren om gasten te ontvangen, drankjes op te nemen en te serveren en de gasten een onbezorgde avond te geven. De dienst is van 17:00 - 01:00 uur. Of je nu ervaren bent of niet, alle..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Harderwijk


  26-05-2017 Nunspeet > Gelderland Verkoopadviseur

Ben jij op zoek naar een commerciële fulltime baan voor een langere tijd? Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen? Een leuke werkplek tussen de producten? Dit alles met leuke collega´s? Dan past deze functie misschien bij jou!Wij zijn op zoek naar verkoopadviseurs die zich goed weten te verplaatsen in de klant. Door goed te luisteren ben jij in staat om de werkelijke behoefte van de klant..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  15-05-2017 Nunspeet > Gelderland Meewerkend voorman gezocht

Met één of meer collega’s monteer je producten en projecten in Nederland en in andere landen binnen Europa. Je zorgt voor een optimale werkverdeling binnen de ploeg. Naast de montagewerkzaamheden ben je op de bouwplaats het eerste aanspreekpunt voor de klant en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, oplevering en urenregistratie. Je lost praktische problemen op en draagt zorg voor een goed..

Bekijk Vacature AB Oost


  10-05-2017 Nunspeet > Gelderland CNC Frezer

De taken van deze afwisselende functie zijn o.a. :Uitvoeren van machinale verspanende bewerkingen.Lezen van tekening(en), opspanschetsen, programma's en gereedschapslijsten, opspannen van het uitgangsmateriaal.

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  04-05-2017 Nunspeet > Gelderland Onderhouds- installatiemonteur

Samen met je collega ga je dagelijks op pad, om producten te installeren en te monteren. Ook voer je onderhoudswerkzaamheden uit. Vind jij het leuk om aan producten te sleutelen en heb je affiniteit met techniek? Lees dan snel verder…De klant koopt zijn/ haar product in de winkel van onze opdrachtgever. Eenmaal bij de kassa wordt een datum afgesproken waarop het product van de klant wordt..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  11-05-2017 Nunspeet > Gelderland Nog meer leuke dingen doen in de vakantie?

Het weer wordt beter, de temperatuur stijgt en de zomer komt dichterbij! Ben jij bezig met je studie of en ben je bijna klaar met school? Ga je niet naar school en ben je wel beschikbaar voor werk (fulltime of parttime)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  26-04-2017 Nunspeet > Gelderland Procesoperator Food

Als procesoperator heb je een hoge mate van verantwoordelijkheid omdat je staat voor de hoge kwaliteit van het eindproduct. Hierbij houdt je rekening met hygiëne en voer je kwaliteitscontroles uit gedurende het proces. Je werkzaamheden zien er als volgt uit:Bediening van het proces en voer je controlewerkzaamheden uitHet signaleren, oplossen van afwijkingen en storingen in het procesNemen van..

Bekijk Vacature Processionals


  16-05-2017 Nunspeet > Gelderland Enthousiaste groenmedewerker

Samen met een collega ga je dagelijks op pad om er voor te zorgen dat de perken er weer mooi bij staan.

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  11-05-2017 Nunspeet > Gelderland Service monteur

Ben jij technisch en op zoek naar een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de service monteur die wij zoeken! De werkzaamheden voer je uit bij de klant op locatie (Nederland). Naast de voorgenoemde werkzaamheden voer je ook onderhoud-service uit, zodat de klant tevreden blijft. Het hebben van klantcontact en het maken van een praatje vind je niet erg om te doen.

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  10-05-2017 Harderwijk > Gelderland Leerling operator

Affiniteit met techniek en kan jij het productieproces in goede banen leiden?Voor een opdrachtgever in de regio van Nunspeet zijn wij op zoek naar een leerling operator. Binnen deze functie wordt jij in een jaar klaargestoomd om als volwaardig operator te fungeren. Tijdens dit proces wordt je begeleid hoe jij als operator machines kan instellen, ombouwen en kan repareren (indien nodig). In de..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  11-05-2017 Nunspeet > Gelderland Machinebediener

In de productiewereld is iedere dag weer anders. Dagelijks komen er verschillende orders binnen die verwerkt worden aan de productielijn. Grote orders, kleine orders alles wordt dagelijks verwerkt, zodat het op weg kan naar een tevreden klant/ leverancier. Om deze orders te kunnen verwerken is het belangrijk dat de machine op een goede manier is afgesteld.......Daarom zijn wij op zoek naar jou!..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  11-05-2017 Nunspeet > Gelderland Koelmonteur

Als monteur ben jij verantwoordelijk voor het complete koel- en besturingstechniek van het apparatuur. Jij zorgt ervoor dat het apparatuur naar behoren functioneert. Je bent in staat om storingen op te lossen en vervangt defecte onderdelen. Deze werkzaamheden verricht je zowel op de werkplaats als op locatie bij de klant.

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  24-05-2017 Nunspeet > Gelderland Nauwkeurige planner

Ben jij die energieke Marketing Manager waar wij naar op zoek zijn? Met jouw passie voor de uitzendbranche ga jij samen met het jonge team een heel waardevolle bijdrage leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van de organisatie. Op naar die top 10 speler op de Nederlandse arbeidsmarkt!Bedrijfsinformatie: Binnen een hecht team ga je aan de slag in een warm familiebedrijf op een toplocatie...

Bekijk Vacature Actief Werkt! Nunspeet


  25-04-2017 Nunspeet > Gelderland Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienstAls commercieel medewerker binnendienst ben jij vaak de eerste schakel tussen Stella en de klant. Belangrijk is dat je zelfstandig en klantgericht kan werken. Je bent fanatiek, hebt een ‘never stop mentaliteit’, maar bent ook sociaal. Door jouw gedrevenheid, commerciële instelling en enthousiasme is het inplannen van een demonstratie voor jou geen enkel..

Bekijk Vacature Stella Fietsen


  10-05-2017 Nunspeet > Gelderland Leerling badkamermonteur/ loodgieter

Als leerling badkamermonteur zal je in eerste instantie mee gaan met een van de ervaren monteurs en ondersteunen bij het plaatsen van comfortsanitair en woningaanpassingen, zo kan je alvast het vak beter leren kennen. Indien van beide kanten de klik er is en de functie goed bij je past, krijg je de mogelijkheid een opleiding te volgen richting installatietechniek en dit te combineren met het..

Bekijk Vacature Nunspeet via Covebo HarderwijkPagina's: 1 2


no show, just jobs

© 2010 banentop alle rechten voorbehouden