Vacatures in Oirschot

Kijk snel voor vacatures in Oirschot op Banentop.nl

Vacature plaatsen in Oirschot doet u snel via Banentop.nl

 Zoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

  18-05-2017 Oirschot > Noord-Brabant Medewerker Cultuurtechniek

De gemeente Oirschot heeft voor het programma Openbare Ruimte een vacature voor een: Medewerker Cultuurtechniek 36 uur per weekHet team dat belast is met het integraal beheer van de openbare ruimte is op dit moment aan veranderingen onderhevig. De afgelopen jaren zijn er veel wisselingen geweest in de formatie en het team. We willen binnen de organisatie groeien naar een stabiele regisseur van..

Bekijk Vacature Gemeente Oirschot


  23-05-2017 Noord-Brabant > Noord-Brabant Verpleegkundige Thuiszorg – [vacature zorg]

Voor een van onze opdrachtgevers, een ondernemende zorginstelling in de thuiszorg, regio Oirschot, zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige, voor 20-36 uur in de week (uren zijn bespreekbaar)!Als Verpleegkundige Thuiszorg ben je buiten het verzorgen en verplegen van cliënten ook bezig met het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Je coördineert de zorg en dienstverlening met als..

Bekijk Vacature LEKZ


  24-05-2017 Oirschot > Noord-Brabant Accountspecialist Randstad Inhouse Services - Oirschot

Een mix van oprechte interesse in mensen en de drive om te scoren: dat is wat Randstad medewerkers kenmerkt en wat ons zo succesvol maakt. Ook in de rol van accountspecialist word je elke dag uitgedaagd om je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf, de klant en de flexwerker te halen.Waarom accountspecialist bij Randstad worden? Laat je inspireren door onze medewerkers.Josje Paulussen: Als..

Bekijk Vacature Randstad


Geen resultaat

Er zijn geen resultaten gevonden!

no show, just jobs

© 2010 banentop alle rechten voorbehouden