Vacatures Technisch Accountmanager

Reageer nu op de vacatures technisch accountmanager op Banentop.nlZoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

  12-05-2017 Rotterdam > Zuid-Holland Jr Technical Accountmanager

Het doel van de functie Technical Accountmanager (TAM)†is de koppeling vormen tussen de commerciŽle en technische vakgebieden van Intermax Cloudsourcing. Zodanig dat ons product voldoet aan de verwachting van de klant. Daarnaast signaleert de TAM opportunityís. TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN ē de TAM zorgt op het snijvlak van Techniek en Sales voor de vertaling van de klantvraag en de..

Bekijk Vacature HNR. Het Nieuwe Recruitment


  12-05-2017 Groenlo > Gelderland Global Key Account Manager

doortastende relatiebouwer met passie voor retailIn deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig beheren en uitbouwen van internationale key accounts (vnl. globaal opererende retailers). Je ontwikkelt en verstevigt lange termijn relaties bij deze retailers. Je analyseert de behoefte van de klant en vertaalt deze naar de oplossingen van Nedap. Samen met het internationale..

Bekijk Vacature Nedap Retail via Mercuri Urval


Wat ga je doen:Met volle overtuiging bezoek je dagelijks gemiddeld 12 klanten in de sector zoals merkendealers, garages, schadeherstel- en carrosseriebedrijven.Je verkoopt actief onze producten zoals bevestigingsmaterialen, hand- en elektrische gereedschappen, chemie, automotive toebehoren en PBM’s.Je geeft advies over producttoepassingen en services, houdt demonstraties en legt..

Bekijk Vacature Berner Produkten b.v.


  05-05-2017 Heerenveen > Friesland Accountmanager Regio Noord Mobility en Transfer m/v

IntroductieAls Accountmanager bij Etac R82 ben je hťt aanspreekpunt voor onder andere ergotherapeuten, productspecialisten, technisch adviseurs en commerciŽle medewerkers bij dealerbedrijven en zorg- en revalidatieinstellingen in je rayon. Je rayon is je eigen ‚Äėwinkel‚Äô waar je verantwoordelijk bent voor de ontwikkeling van sales bij nieuwe en bestaande klanten.De functieWij zoeken een..

Bekijk Vacature Etac R82 B.V.


Bloem Sealants levert en ontwikkelt afdichtingsproducten en beglazingsmaterialen. Met name voor de glas-, schilder-, gevel- en brandpreventie branche. Onder normering door Instituten zoals KIWA, KOMO en Efectis leveren wij kitten, lijmen en rubberprofielen voor†nieuwbouw en renovatie. En tevens een omvangrijk pakket brandwerende afdichtingen. Ons kantoor en magazijn zijn gevestigd in Den Haag...

Bekijk Vacature Bloem Sealants B.V.


Bedrijfsomschrijving Manpower is op zoek naar meerdere commercieel medewerkers buitendienst voor verschillende bedrijven in de technische sector. H...

Bekijk Vacature Speak BV


  17-05-2017 Oldenzaal > Overijssel Technisch Accountmanager

Eersteaanspreekpersoon voor klanten;Verstrekken van telefonische informatie aan (potentiŽle) klanten over bedrijfen producten;Uitbrengen van offertes en opvolgen daarvan met als doel de order af tesluiten;Het maken van afspraken met nieuwe prospects voor de buitendienst;Begeleiding en verwerking van orders in geautomatiseerd systeem;Beheer van het offerte registratie- en..

Bekijk Vacature Nova Engineering Hengelo


  23-05-2017 Rotterdam > Zuid-Holland Technisch Accountmanager

In samenwerking met onze opdrachtgever in regio†Eindhoven zijn wij ter versterking van het huidige team†op zoek naar kandidaten voor de vacature Technisch Accountmanager. Het ontzorgen van de klanten staat hoog in het vaandel binnen†de organisatie. De klanten van onze opdrachtgever zijn werkzaam in†de sloop-, recycling- en de hoveniersbranche en de grond-, weg- en waterbouw.†Na een gedegen..

Bekijk Vacature Young Engineering


Bedrijfsomschrijving Wij zijn voor meerdere bedrijven op zoek naar commercieel medewerkers in de regio Arnhem, Nijmegen, Ede, Veenendaal, Doetinche...

Bekijk Vacature Nova Engineering Hengelo


  03-05-2017 Almere > Flevoland Technisch en Commercieel Medewerker Binnendienst

Als Technisch en Commercieel Medewerker Binnendienst ben je binnen de organisatie verantwoordelijk voor de verkoop(ondersteuning) van onderdelen en nacalculatie werkzaamheden voor heftrucks aan zowel nationale als internationale klanten.OmschrijvingHet realiseren van winstgevende verkoopresultaten (omzet, marge) en tevreden klanten;Het verstrekken van verkoop- en productinformatie richting..

Bekijk Vacature Page Personnel


Bedrijfsomschrijving De cultuur bij onze opdrachtgever kan je omschrijven als gelijkwaardigheid en wederzijds respect . Werken als consultant bij o...

Bekijk Vacature Bapas


  09-05-2017 Zeeland > Noord-Brabant Technisch Accountmanager

In deze rol als Technisch Accoountmanager fungeer je als schakel tussen de klant, jouw collega‚Äôs en technische oplossingen.†De werkzaamheden zijn zeer divers en omvatten de volgende verantwoordelijkheden:Je herkent de behoeften van de klant (overheidsinstellingen, bedrijven in de installatie- en GWW-sector) en vertaalt deze naar oplossingen in de vorm van SCADA, PLC en pomptechniek in..

Bekijk Vacature People 2 Partner


  05-05-2017 Leeuwarden > Friesland Accountmanager Automotive

Als Accountmanager Automotive werk je als technisch adviseur voor verschillende (Internationale) klanten, met hierbij de nadruk op de Nederlandse Ambulance markt. †Je bent in staat de behoeftes van de klant te achterhalen en de juiste informatie te verkrijgen. Tijdens het traject ben je voor de klant van a tot z verantwoordelijk voor het samenstellen en aanbieden van klant specifieke ambulances,..

Bekijk Vacature H∆D


  09-06-2017 Rotterdam Accountmanager Energievoorzieningen

Bedrijfsomschrijving Een internationale organisatie op het gebied van energievoorzieningen. Functieomschrijving -Onderhouden van klantrelaties met ...

Bekijk Vacature Young Engineering


  12-05-2017 Amsterdam Zuidoost > Noord-Holland Account Manager Regio Amsterdam

Waarom zoveel vacatures?HILTI GROEITWat is de functie?Voor ons salesteam zijn we op zoek naar accountmanagers met de meest uiteenlopende achtergronden. Maar dit is niet zomaar een baan in de verkoop! Bij ons kom je immers terecht in een unieke high-performing omgeving waarin je maximaal wordt ondersteund.Wat is Hilti?Als je de sector niet kent, heb je misschien nog nooit van ons gehoord. Hilti..

Bekijk Vacature Hilti Nederland


  22-05-2017 Leeuwarden > Friesland Project coŲrdinator electronica ontwikkeling

Ben jij een specialist op het gebied van elektronica ontwikkeling en ben je toe aan volgende stap in je carriŤre waar je meer verantwoordelijkheid hebt en meer betrokken bent bij de klant? Dan is onze functie als Project CoŲrdinator een mooie uitdaging waar je op technisch vlak het eerste aanspreekpunt bent. Daarmee ben je de spil tussen techniek, klant en verschillende werkmaatschappijen en ben..

Bekijk Vacature Neways Leewarden via Recruitin


Bedrijfsomschrijving Wij zijn voor meerdere bedrijven op zoek naar commercieel medewerkers in de regio Arnhem, Nijmegen, Ede, Veenendaal, Doetinche...

Bekijk Vacature Dag1


  19-05-2017 Rotterdam > Zuid-Holland Technisch accountmanager buitendienst

Zie jij verkopen als een uitdaging en ben jij op zoek naar de volgende stap in je carriŤre? Wil jij naast acquisitie ook relatiebeheer eigen maken en jouw regio uitbreiden? Heb jij daarnaast een technische achtergrond, verkregen uit een opleiding (of)/en werkervaring? Lees dan snel de uitdagende vacature als technische accountmanager buitendienst.†De opdrachtgever is een kleine organisatie die..

Bekijk Vacature Dag1


  05-05-2017 Heerenveen > Friesland Accountmanager Buitendienst

Wij kenmerken ons in de markt als een stabiele groeier die zich toelegt op allround service en kwaliteit. Om de groei verder gestalte te geven willen we ons commerciŽle team versterken met een initiatiefrijke en ondernemende ACCOUNTMANAGER BUITENDIENST M/V landelijk, hoofdkantoor Heerenveen, fulltime Wat houdt de functie in? Als Accountmanager bij Amnez telecom werk je zelfstandig aan het..

Bekijk Vacature Bapas


  25-04-2017 Veenendaal > Utrecht Aankomend vestigingsmanager Veenendaal

Als jou op een verjaardag wordt gevraagd wat voor werk je precies doet, vindt je dat moeilijk om uit te leggen. Je doet namelijk zoveel verschillende dingen, dat het eigenlijk niet in een functie titel te vangen is.Ben je nou recruiter, coach, accountmanager, projectmanager of gewoon een nuchtere kerel/dame met boerenverstand, die het maximale uit zichzelf wil halen? Onze voorkeur gaat uit naar..

Bekijk Vacature Hartd. BV


  03-05-2017 Alphen aan den Rijn > Zuid-Holland Senior Key-Accountmanager HVAC

Commercieel technisch Adviseur die meer kan dan verkopen!De senior accountmanager is verantwoordelijk voor de verkoop van projecten en is tevens de rechterhand/ plaatsvervanger van de Technisch Directeur. Hierdoor is het takenpakket breed. Je zorgt dat je in het voortraject aan tafel zit en onderhoudt hiervoor met name contacten met installatieadviesbureaus,†de grote landelijke installateurs,..

Bekijk Vacature BuildingJobs BV


  24-04-2017 Heerenveen > Friesland Vacature (Technisch) AccountManager

Wat ga je doen?Het takenpakket van een (technisch) accountmanager binnen Speak bestaat onder meer uit het voeren van advies- en onderhandelingsgesprekken met (toekomstige) klanten, het onderhouden van lange termijn relaties met (bestaande) klanten, genereren van nieuwe leads, het behalen van de omzetdoelstellingen en het opnieuw binnenhalen van prospects die in het verleden klant zijn geweest..

Bekijk Vacature Speak BV


Bedrijfsomschrijving Manpower is op zoek naar meerdere commercieel medewerkers buitendienst voor verschillende bedrijven in de technische sector. H...

Bekijk Vacature Xenteq BV


  09-06-2017 Nijkerk Gld-3861 Junior Binnendienst Account Manager

Volkers in Nijkerk zoekt een Junior Account Manager. Een accurate enthousiasteling met projectmanagement skills die het salesteam wil ondersteunen ...

Bekijk Vacature People 2 Partner


  12-05-2017 Meijel > Limburg Technisch accountmanager

In deze functie smelten een technisch adviseur, een commercieel talent, een binnendienst- en een buitendienst medewerker samen. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiŽle afnemers en benadert deze op actieve wijze. Dit combineer je met het onderhouden van contacten in het bestaande klantenbestand. Je geeft de klant advies en bespreekt de mogelijkheden die onze organisatie kan bieden om zijn..

Bekijk Vacature Xenteq BV


Zoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

  15-05-2017 Groningen > Groningen Mutatie Opzichter

Zorg jij voor de kwaliteit van het woningbestand en de onderhoudsplanning? Heb jij ervaring als Mutatie Opzichter bij een woningcorporatie? Dan zoek ik jou!Als Mutatie Opzichter zorg jij dat huurders veilig en comfortabel kunnen wonen en dat hun woning goed onderhouden wordt. Je stuurt onder meer onderhoudsmedewerkers aan, voert inspecties uit en inventariseert risico's.Je bent het technisch..

Bekijk Vacature Maandag Groningen


  11-05-2017 Arnhem > Gelderland Accountmanager E-Commerce Large Accounts

National Accountmanager Large Accounts (> Ä100K+). Consultative seller in E-Commerce.†Je werkt Nationaal voor Large Accounts in de E-Commerce business. Jouw klanten zijn toonaangevende E-tailers, waarvoor onze opdrachtgever een belangrijke partner is in hun succes. Als Accountmanager begeef je je op Management/Directie niveau bij de klant. Je bent een belangrijke en gewaardeerde partner in het..

Bekijk Vacature MAVEIN


  22-05-2017 Nieuwegein > Utrecht Sales Lady voor de sanitaire markt

Langdurig en intensief investeren in het netwerk van installateurs, adviseurs en groothandelaren is al jaren de succesvolle benadering van onze opdrachtgever. Na een zeer gedegen inwerkperiode word je als Accountmanager in deze functie verantwoordelijk voor intensiveren en uitbouwen van het relatienetwerk in de zuidelijke helft van het land. Klantgerichtheid, initiatief en betrokkenheid zijn..

Bekijk Vacature Evert Feenstra via Novicum B.V.


  09-05-2017 Son > Noord-Brabant Account Manager Buitendienst

Ervaring met ICT (security, netwerken, managed hosting, cloud, online werkplekken) en ben je in staat om zelfstandig business opportunity's te kunnen ontwikkelen?Ter uitbereiding van het huidige team zijn wij voor een klant in de regio Eindhoven op zoek naar een Account Manager. Onze klant is een van de grootste, onafhankelijke IT dienstverleners van Europa. Als echte hunter creŽer je new..

Bekijk Vacature Olympia Uitzendbureau


  01-05-2017 Europoort Rotterdam > Zuid-Holland Junior Sales Engineer Service

Als Junior Sales Engineer Service werk je onder de verantwoordelijkheid van de Manager Service & Maintenance aan het verkopen van spare parts en service werkzaamheden en onderhoudscontracten. Je beheert de opdrachten op zo'n manier dat de doelstellingen en deadlines worden behaald, met een scherp oog voor kwaliteit en budgetbewaking.†Je werkt in een klein team, naast een ervaren Sales Engineer /..

Bekijk Vacature Akos BVPagina's: 1 2


no show, just jobs

© 2010 banentop alle rechten voorbehouden