Vacatures in Tholen

Vacatures in Tholen. Wanneer je op zoek bent naar Vacatures in Tholen ben je bij Banentop.nl aan het goede adres. In de vacaturebank van Nederland staan uiteraard vacatures bij bedrijven in en rond Tholen. Vacature plaatsen in Tholen

Bekijk ons vacature overzicht voor
fulltime of parttime vacatures in Tholen.Zoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

  15-05-2017 Tholen > Zeeland Montagemedewerker buitendienst

Heb jij een technische achtergrond en/of heb jij 2 rechterhanden en ben je bereid onderdeel te zijn van een montageteam om zowel nationale als internationale grootwinkelbedrijven in te richten? Wij zijn op zoek naar echte technische/montage mensen zoals bij voorbeeld de timmermensen, vloerleggers, keukenbouwers e.d. Indien je hierin ervaring hebt kom je dicht in de buurt van wat wij zoeken in..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Roosendaal


  15-05-2017 Tholen > Zeeland Montagemedewerker buitendienst

- Het monteren van winkelinrichtingen;- Het opzetten en afwerken van stellingen; - Met je collega's zorg dragen voor een correcte afwerking;- Het meedenken met de klant op locatie.

Bekijk Vacature Timing Roosendaal


  15-06-2017 Oudenbosch Beton productiemedewerker Oudenbosch

Bedrijfsomschrijving Het bedrijf maakt met name prefab wanden voor de woningbouw. Er zijn diverse soorten mallen waarin beton wordt gestort. Het is...

Bekijk Vacature AGF Nederland BV


  15-06-2017 Oudenbosch Beton productiemedewerker Oudenbosch

Bedrijfsomschrijving Het bedrijf maakt met name prefab wanden voor de woningbouw. Er zijn diverse soorten mallen waarin beton wordt gestort. Het is...

Bekijk Vacature Uitzendbureau De Vakaturebank


  10-05-2017 Tholen > Zeeland Salarisadministrateur

†Salarisadministrateur (0,2 fte)Heb jij ervaring in de Personeels- en Salarisadministratie en zoek je een (extra) baan van 8 uur per week? Dan zijn we naar je op zoek.Uitgeverij Boekhout is een jong en snelgroeiend bedrijf dat zich richt op informatieverstrekking in de AGF-sector. Vanwege de snelle groei in de afgelopen jaren zijn we op zoek naar iemand die 8 uur per week ondersteuning kan..

Bekijk Vacature AGF Nederland BV


  29-05-2017 Tholen > Zeeland Inkoper

Als Inkoper doorloop je samen met de projectmanagers en werkvoorbereiders voor de complexere inkopen zelfstandig het inkoopproces. Van oriŽnteren, specificeren, selecteren, contracteren, orders plaatsen tot het bewaken en nazorgen van het proces. Je†werkt zelfstandig en rapporteert aan de Hoofd Inkoop. Gezien het internationale karakter van het bedrijf, is verwerving in het buitenland ook..

Bekijk Vacature Deen Werving en Selectie


  25-04-2017 Tholen > Zeeland Hardware-Engineer gezocht (regio Tholen)

Voor een grote speler in de elektrotechniek automatisering zoeken wij leergierige en vooral technische hardware-engineers. PIA adviseert, bouwt en onderhoudt meerdere projecten voor veel verschillende branches!Het is een jong en dynamisch bedrijf, vandaar dat zij iemand zoeken die zich daar als een vis in het water voelt. Ben jij dť hardware-engineer, die met nieuwe en innoverende ideeŽn komt?..

Bekijk Vacature Uitzendbureau De Vakaturebank


  15-05-2017 Tholen > Zeeland Meubelmaker

Heb jij ervaring- of enorm veel affiniteit met houtbewerking en meubelmakerij, ben je technisch, nauwkeurig en heb je twee rechterhanden? Dan ben jij wellicht de meubelmaker die wij zoeken!Naast een meubelmaker zijn wij ook op zoek naar assemblagemedewerkers die de meubelmakers asissteren. Heb je ervaring met montagewerkzaamheden dan wordt je uitgenodigd om hierop te reageren. De meubelmaker..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Roosendaal


  15-05-2017 Tholen > Zeeland Houtbewerker machinaal

Heb jij ervaring met houtbewerking, ben je geinteresseerd in het machinale proces en wil je machines leren kennen? Heb je daarnaast veel technisch inzicht maar ben je niet in het bezit van vapro papieren? Lees dan verder!Wij zijn namelijk op zoek naar een machinale houtbewerker. In deze functie moet je bereid zijn om de machines waar je mee gaat werken te leren kennen en begrijpen. Je hoeft..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Roosendaal


  15-05-2017 Tholen > Zeeland Meubelmaker

- Je bent het aanspreekpunt van de organisatie. Je geeft terugkoppeling van de voortgang en eventuele productieverbeteringen.- Je monteert volgens de tekening en kijkt naar verbeterpunten.- Controleren van de stuklijsten- Bijhouden van de uren.- Het beheren van gereedschappen en machines.- Montage van producten binnen de gebudgetteerde uren.- Correcte verwerking van de productie- administratie.

Bekijk Vacature Timing Roosendaal


  15-05-2017 Tholen > Zeeland Projectleider

In de functie van projectleider/manager ben jij verantwoordelijk voor de complete begeleiding over de toegewezen projecten. Naast de realisatie van de winkelinrichting ben je verantwoordelijk voor de turnkey projecten. Dit betreft de coŲrdinatie en uitvoering van werkzaamheden waarbij het bedrijf de rol van hoofdaannemer vervuld, te denken valt daarbij aan Bouwkundig aannemerswerk,..

Bekijk Vacature Timing Roosendaal


Ben je op zoek naar een baan met veel afwisseling en uitzicht op een vast dienstverband dan is dit de baan voor jou!Taken:- Het in- en omstellen van machines;- aansturen van collega's;- Controleren van productieproces op kwaliteit† en efficientie;- Meewerken in productieproces;- Meedenken en voordragen van verbeteringen om het proces te optimaliseren.†

Bekijk Vacature Werk en Vakmanschap


  15-05-2017 Tholen > Zeeland Inkoper

- Je doorloopt zelfstandig het inkoopproces: oriŽnteren, specificeren, selecteren, contracteren, orders plaatsen, bewaken en nazorg. - Verwerving in het buitenland behoort ook tot het takenpakket.- Opzetten van een nieuwe formule: analyseren van de behoefte in samenmerking met de leidinggevenden.- Voorraad beheren.- Bestellingen verwerken in het ERP-systeem.- Leveringen opvolgen.- Opbouwen van..

Bekijk Vacature Timing Roosendaal


  12-05-2017 Tholen > Zeeland Junior Software ontwikkelaar (frontend & backend)

Junior Software ontwikkelaar (frontend & backend)Voor onze online uitgeverij zoeken een junior web-developer die zowel frontend als backend werkzaamheden kan verrichten.Uitgeverij Boekhout is een jong en snelgroeiend bedrijf dat zich richt op informatieverstrekking in de AGF-sector. Met onze nieuwsbrieven bereiken we wereldwijd meer dan 150.000 mensen. Vanwege de snelle groei van het bedrijf en..

Bekijk Vacature AGF Nederland BV


  08-05-2017 Tholen > Zeeland Duitstalige Junior Redacteur / Journalist

Freshplaza B.V. is een jong en snelgroeiend bedrijf, dat zich richt op de nieuwsvoorziening voor de internationale groente- en fruithandel. Voor onze website www.freshplaza.de zijn we op zoek naar eenDuitstalige Junior Redacteur / Journalist fulltime (+/- 40 uur)†Wij zoeken een jong schrijftalent met enthousiasme voor de groenten- en fruitsector. Je beschikt over een goede schrijfvaardigheid,..

Bekijk Vacature AGF Nederland BV


  15-05-2017 Tholen > Zeeland Hoofd Tekenkamer

Binnen deze functie ga je de werkprocessen optimaliseren met betrekking tot het tekenen en construeren. Daarnaast breng je structuur aan in de werkwijze van de tekenaars en zorg je voor een optimale samenwerking. De dagelijkse gang van zaken op de tekenkamer zijn jouw verantwoordelijkheid.Je geeft leiding aan een team tekenaars. Je coŲrdineert en plant de werkzaamheden, daarnaast zet je..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Roosendaal


  15-05-2017 Tholen > Zeeland Junior montagemedwerker buitendienst

-Het monteren van winkelinrichtingen;-Het opzetten en afwerken van stellingen;-Met je collega's zorg dragen voor een correcte afwerking;-Het meedenken met de klant op locatie.

Bekijk Vacature Timing Roosendaal


  15-05-2017 Tholen > Zeeland Inkoper

- Je doorloopt voor de complexere inkopen zelfstandig het inkoopproces.- Verwerving in het buitenland.- Het kritisch selecteren van leveranciers.- Optimalisatie van het productieproces door scherpe afspraken te maken met betrekking tot contractcondities.- Nieuwe formule opzetten - Analyseren van de leveranciersmarkt.- Het beheren van de minimale / maximale voorraad in overleg met de..

Bekijk Vacature Timing Roosendaal


  03-05-2017 Tholen > Zeeland Meubelmaker/Montage

Ben jij opzoek naar een functie als meubelmaker? Dan is dit wellicht iets voor jou! In deze functie werk je in en met een team samen aan een project voor het maken van winkelinterieurs, zoals balies, kastenwanden en wandbetimmeringen. Afhankelijk van je ervaring realiseer je zelfstandig interieurs voor een bepaalde winkelketen of assisteer je daarin.

Bekijk Vacature Modoc Werkt


  26-04-2017 Tholen > Zeeland Junior accountmanager (fruit of Duitsland)

Junior accountmanager fruit†Heb jij je woordje wel klaar en heb je een commerciŽle inborst? Wij zoeken een jonge, enthousiaste accountmanager voor onze online uitgeverij. Wij zijn gespecialiseerd in de AGF-sector, maar het is geen probleem als je daar niets vanaf weet. We spijkeren je graag bij.†Belangrijker is dat je gedreven en leergierig bent, dat je een jagersmentaliteit hebt en dat je de..

Bekijk Vacature AGF Nederland BV


  15-05-2017 Tholen > Zeeland Meubelmaker afdeling Montage

- Je bent het aanspreekpunt van de organisatie waarbij je onder andere een pro-actieve terugkoppeling van de voortgang naar de formuledrager communiceert. Tevens pleeg je ook overleg met de Manage Productie.- Controleren van de stuklijsten.- Opruimen en schoonhouden van de werkvloer.- Bijhouden van de uren van de productie (urenverantwoording).- Tussentijds evalueren.- Afmelden (eventueel) van..

Bekijk Vacature Timing Roosendaal


  28-04-2017 Tholen > Zeeland Junior accountmanager Duitsland

Junior accountmanager Duitsland†Guten Tag! Wie geht‚Äôs?†Tot zover in het Duits, want dat is niet ons sterkste punt. Daarom zijn wij op zoek naar een junior accountmanager Duits.Maar wie zijn wij? Wij zijn Uitgeverij Boekhout, gespecialiseerd in de AGF-sector. We geven online media uit in diverse talen en zoeken iemand die onze Duitse uitgave verder op de kaart kan zetten.†Ervaring met groenten..

Bekijk Vacature AGF Nederland BV


  15-05-2017 Tholen > Zeeland Machinale Houtbewerker

- Machinaal bewerken van producten binnen de gebudgetteerde uren.- Machinaal bewerken van producten binnen het aangegeven leverschema.- Het machinaal bewerken volgens de tekening en verbeterpunten voorstellen.- Controleren van de stuklijsten.- Beheren van de gereedschappen en machines.- Schades melden.

Bekijk Vacature Timing Roosendaal


  03-05-2017 Tholen > Zeeland Allround Monteur

Onze opdrachtgever is op zoek naar een allround monteur in de riooltechniek. Als monteur ben je werkzaam voor de particuliere markt en ben je voornamelijk aan het werk in West - Brabant en Zeeland. Het is een klein bedrijf.?Je zult verantwoordelijk zijn voor de volgende werkzaamheden:- Je zult reparaties op locatie uitvoeren;- Ontstoppings en reinigingswerkzaamheden;- Inspectie van de..

Bekijk Vacature Modoc Werkt


  15-05-2017 Tholen > Zeeland Montagemedewerker

Het doel van de functie is het zorgdragen voor een efficiŽnte montage van het project binnen de met de klant overeengekomen planning. Je gaat je voornamelijk bezighouden met onderstaande taken:- Het aanspreekpunt van de klant en de organisatie.- Het mede aansturen van het team.- Het monteren van de stellingen volgens bestek en formuleboek conform planning.- Het opleveren van het project.- Het..

Bekijk Vacature Timing Roosendaal


Zoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

  15-05-2017 Tholen > Zeeland Junior accountmanager buitendienst

Bij de functie van accountmanager buitendienst behoren de volgende werkzaamheden:-Productinformatie geven aan (retail/hospitality)klanten waarbij je samen de verkoopstrategie voor hen bepaalt en de winkelier/ondernemer ondersteunt in de uitvoering ervan teneinde omzet te genereren.-Actievoorstellen/kleine marketing ideeŽn bedenken en uitwerken i.s.m. de binnendienst.-Ondersteuning van..

Bekijk Vacature Timing RoosendaalPagina's: 1 2


no show, just jobs

© 2010 banentop alle rechten voorbehouden