Vacatures in Winschoten

Vacatures in Winschoten. Wanneer je op zoek bent naar Vacatures in Winschoten ben je bij Banentop.nl aan het goede adres. In de vacaturebank van Nederland staan uiteraard vacatures bij bedrijven in en rond Winschoten. Vacature plaatsen in Winschoten

Bekijk ons vacature overzicht voor
fulltime of parttime vacatures in Winschoten.Zoekresultaten

Vacatures die aan uw zoekopties voldoen

  16-05-2017 Winschoten > Groningen Assistent Controller / Business Analist M/V

Heb jij net je WO/Masterdiploma financiele richting gehaald of maximaal 2- 3 jaar werkervaring en wil je bij een productiebedrijf in Oost Groningen veel leren, dan is dit de baan voor je.Functiedoel:Het voorzien en bewaken van de rapportages zoals deze door de richtlijnen van de Group gevraagd worden. Daarnaast analytische en bedrijfseconomische ondersteuning van het MT en met name de..

Bekijk Vacature FPK Finance en HRM


  18-05-2017 Winschoten > Groningen Monteur beveiliging

Ben jij die klantvriendelijke en flexibele monteur beveiliging waar wij naar op zoek zijn? Met jouw passie voor beveiliging en telefonie ga jij samen met je collega's een waardevolle bijdrage leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van de organisatie. Binnen een hecht team ga je aan de slag in een bedrijf met 16 medewerkers in Oost-Groningen. Er heerst een goede werksfeer door de..

Bekijk Vacature Actief Werkt! Groningen


  10-05-2017 Winschoten > Groningen Projectleider Schilderwerken

- Na de opdracht bereid je de projecten, administratief en uitvoeringstechnisch voor††- Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van de materialen†- Voor opdrachtgevers ben je een belangrijk aanspreekpunt van onze opdrachtgever†- Je doet projectevaluaties, de beoordeling van de toeleveranciers en onderaannemers en je doet verbetervoorstellen- Bij goed bevallen krijg je een vaste aanstelling†

Bekijk Vacature Veendam via Uitzendbureau Paraat Emmen


Postnned is al meer dan twintig jaar een vertrouwde naam op het gebied van landelijke postbezorging en huis-aan-huisverspreiding in de regio Drenthe en Groningen. Daarnaast is Postnned partner van Sandd, het op ťťn na grootste postbedrijf van Nederland. Zoek jij een leuke, flexibele bijbaan? Ben je graag buiten en werk je het liefst zelfstandig? Word dan postbezorger bij Postnned in..

Bekijk Vacature Sandd


  10-05-2017 Winschoten > Groningen Uitvoerder Schilderwerken

De †Uitvoerder is verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van een werkopdracht, met behulp van toegewezen mensen en middelen†Hij wordt aangesproken op de realisatie van het werk conform opdracht†De functiehouder verzorgt zelf de afsteming van zijn werkzaamheden met de opdrachtgever en/ of de gebruiker van het pand†Hij neemt meer- en minderwerk op en informeert zijn leidinggevende..

Bekijk Vacature veendam via Uitzendbureau Paraat Emmen


  18-05-2017 Winschoten > Groningen Business Controller

Ben jij een medior†Business Controller en nog redelijk aan het begin van je loopbaan en wil je je graag verder ontwikkelen, dan is dit de baan met veel ruimte om te laten zien wat je kan. Indien je interesse hebt, mail dan je cv naar ons toe.†OpdrachtomschrijvingVoor de versterking en uitbreiding van onze afdeling FinanciŽn zijn wij op zoek naar een zelfstandige en initiatiefrijke collega om de..

Bekijk Vacature FPK Finance en HRM


Bedrijfsomschrijving JACOBS DOUWE EGBERTS geeft vorm aan de toekomst van koffie. Als bedrijf dat zich uitsluitend op koffie- en theeproducten richt...

Bekijk Vacature Timing Groningen


Bedrijfsomschrijving JACOBS DOUWE EGBERTS geeft vorm aan de toekomst van koffie. Als bedrijf dat zich uitsluitend op koffie- en theeproducten richt...

Bekijk Vacature Sandd


  22-05-2017 Winschoten > Groningen Spoed productiemedewerkers gezocht voor de zomerperiode!

Wil jij als productiemedewerker/heftruckchauffeur/magazijnmedewerker aan de slag en woon jij in de directe omgeving van Winschoten? Dan zijn wij voor de zomerperiode op zoek naar jou! Belangrijk is dat jij in het bezit bent van geldig hef- en reachtruckcertificaat niet ouder dan 3 jaar.Je gaat de volgende werkzaamheden uitvoeren:-doseren van vloeistoffen-mengen van grondstoffen-potten vullen met..

Bekijk Vacature Timing Groningen


  29-05-2017 Winschoten > Groningen Servicemonteur ter werving gezocht!

Je hebt onder andere te maken met onderstaande werkzaamheden:- je neemt kennis van de werkplanning, service-aanvragen en autoroutes en stemt zonodig af met de ServicecoŲrdinator in geval van bijzonderheden- je controleert of de servicebus is voorzien van de benodigde onderdelen en gereedschappen- je stelt na aankomst bij de gebruiker vast - via gerichte vragen - waaruit de precieze..

Bekijk Vacature Timing Groningen


Geen resultaat

Er zijn geen resultaten gevonden!

no show, just jobs

© 2010 banentop alle rechten voorbehouden